Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen

Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen
Fotó: Istvan Ruff / Tv2 Sajtószoba

 

Öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen - írja a Blikk.

Gregor Bernadett egy 2011. januári műsor miatt indított pert, a lap szerint Koncz Gábor biztatására. Az Esti Showder egyik adásában a Bagi-Nacsa humoristapáros azt játszotta el, ahogyan Gregor dominaként ütlegel egy férfit, akinek a hátán ül egy franciaágyon. Gregor nem Bagiékat perelte be, mert ők a műsor után hamar bocsánatot kértek a színésznőtől, hanem Fábry Sándort és az RTL Klubot.

A bíróság most másodfokon is Gregornak adott igazat, így Fábrynak és a csatornának ki kell fizetnie a színésznőnek kétmillió forintot, plusz a kamatokat. "Nem mondom, hogy elégtételt nyertem, hiszen ezt a dolgot nem lehet nem megtörténtté tenni, de megmondom őszintén, nagyon megkönnyebbültem" – mondta Gregor a Blikknek.

Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen

Tovább...