Második blikk: Frequency + No Tomorrow

Második blikk: Frequency + No Tomorrow

Frequency – 1×02: 5,5/10. (Pilotkritika itt.) Ajajj, ha a végére nem húztak volna bele, akkor még a közepes sem biztos, hogy meglett volna. Azért remélem, másra jobban hatott, de még nem voltak annyira megalapozva a karakterek, hogy ilyen hosszú őrlődést élvezzek, mint ami az epizód első felében volt. Kicsit túlságosan ismétlő jellegű volt az egész. (Az pedig vicces lesz, ha a sorozat felét a karakterek mikrofonba beszélése tölti majd ki dinamikusan vágva.

A múlt hatására párhuzamosan átalakuló jövő továbbra is nagyon bejövős és a végére az átívelő szálat is megbirizgálták komolyabban, viszont a másik múltbeli nyomozás és gengszterszál egy cseppet sem köt le. A jelenben pedig várom, hogy Gordo mikor kap komolyabb szerepet, és milyen szerepet kap. (A főhős pasijával meg eddig nem tudtam, hogy akarnak számolni a szezonban, de ha csak flashback lesz belőle, akkor az meh.)

Verdikt: még bármi lehet, az átívelés továbbra is érdekel, de remélem, hogy a többi szálat jobban fogják kezelni.

Második blikk: Frequency + No Tomorrow

No Tomorrow – 1×02: 7,5/10. (Pilotkritika itt.) Cserébe a No Tomorrow-ra sikerült ráéreznem, így az 1×02 még jobban is bejött, mint a pilot. Abszolút feelgood a sorozat, aranyos, esetlenkedő főhőssel, és ami nagyon sokat számít, hogy a komikus, hülyülős mellékszálak is abszolút betalálnak. Sőt. Kicsit tartottam attól, hogy nem csak Carpe Diem lesz a sorozat, hiszen a bolt végig központi szerepet kap, de amíg ilyen sztorikat hoz, addig nincs gond.

Verdikt: nagyon, nagyon kellemes és mosolygós. Eddig szuper. Egyedül a rab rokon szál hagyott teljesen hidegen, de így, hogy a sztori része lett és le is zárták (végülis), így nem gond.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags: ,

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...