Pilot: No Tomorrow

(A másik pilotkritikánk itt olvasható.) A No Tomorrow tipikusan olyan sorozat, aminek úgy a felénél kezdtem azt érezni, hogy mennyire hiányzott már valami feelgood is a tévébe.

Pilot: No Tomorrow

Szerencsére a történet már kiment a fejemből, csak az “apokalipszis előtti bakancslista”-szál maradt meg bennem. Ezen annyit finomítottak, hogy csak az egyik karakter hisz a világvégében igazán. Ez azt jelenti, hogy a Földön nincs káosz, nem olyan, mint mondjuk a remek Seeking a Friend volt.

Ez egy teljesen élj a mának-sorozat. Azt üzeni, hogy igyekezz olyan dolgokat megcsinálni, amiket halasztgattál. Emellé még egy romantikus történetet is csomagoltak, bár remélem, a szerelmi háromszöges dolog sem kerül elő többet, mivel tetszett, hogy pont ennek rendezése, a biztonságos és az élt élet közötti választás volt a bakancslista egyik lépcsőfoka. Sokkal érdekesebb konfliktus a rész végi cliffhanger például.

Pilot: No Tomorrow

A feelgood ugye nem csak történetet jelent, hanem kidolgozást is, és itt sorban lehet pipálni mindent. Legfőképp a zenét, mivel sokszor a Gilmore Girls-t idézte. Mellé ott van a rengeteg napfény, az elsőre teljesen szimpatikus szereplőgárda, és a nem annyira röhögős, sokkal inkább mosolygós poénok sora.

Nyilván sok sorozatot láttam már, így a karakteres mellékszereplők alapján valamennyire belőhető a fő irány, gondolom nem véletlenül voltak ennyire hangsúlyosak, mégis van valami kiszámíthatatlan a No Tomorrow-ban. Mi lesz a jövő héten? Persze nem Lost-szintre célzok, csak úgy kíváncsi lettem, na meg mosolyogni is szeretek (még ha nem is úgy tűnik néha).

Pilot: No Tomorrow

Simán 8/10-es volt a kezdés. Ebből bármi lehet, de egyelőre nem hogy esélyt kap még a sorozat, hanem kifejezetten várom is a folytatást. Remélem hasonló hangulatot hoz majd, mint a pilot tette.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...