Egy hitlergyűlölő zsaru kedvéért tévézne ismét Woody Harrelson

Egy hitlergyűlölő zsaru kedvéért tévézne ismét Woody Harrelson

Harrelson az LBJ című film sajtókörútján, Zürichben nyilatkozta, hogy az HBO kedvéért, pontosabban egy bizonyos sztoriért szívesen visszamenne a tévébe.

Egy projekt van az HBO-nál, a skót Philip Kerr Bernie Günther-regényeiből készül. Na, ahhoz azonnal visszamennék tévézni. A regények egy detektívről szólnak, aki a 30-as, 40-es évek Berlinjében él, zsigerből rühelli Hitlert, és alapvetően egy lázadó figura. Kemény, okos nyomozó, de állandóan bajba kerül, mert nem tiszteli a kormányt és a nácikat. Lenyűgöző cucc.

Kerr könyveit nálunk is rendszeresen kiadják, amiről Harrelson beszél, Berlin Noir-trilógia címen jelent meg, az első kötetben a főhős egy gyilkossági ügyben nyomoz. Az HBO már évekkel ezelőtt megszerezte a jogokat, de a fejlesztés még csak az elején tart. A sorozat Tom Hanks Playtone nevű cégével közösen készül majd, Peter Straughan (Suszter, szabó, baka, kém) lesz az írója, címe egyelőre nincs.

Egy hitlergyűlölő zsaru kedvéért tévézne ismét Woody Harrelson Egy hitlergyűlölő zsaru kedvéért tévézne ismét Woody Harrelson Egy hitlergyűlölő zsaru kedvéért tévézne ismét Woody Harrelson

Tovább...