The Good Place: 4 rész után

Ez a sorozat nem segít túlzottan nekem abban, hogy gyorsan eldöntsem a maradás vagy személyes cancel kérdését. Persze ha az ember ennyire ingadozik, akkor lehet a dobbantás a reálisabb döntés. A pilotkritikám alapozásnak.

The Good Place: 4 rész után

Az alaptörténet a nem kattintóknak: valaki tévesen kerül a mennybe, vagyis a jó helyre.

Enyhén spoilerezek a folytatást tekintve, de az 1×03 végéig egyszerűen nem is értettem, hogy ennyi jó emberrel, mint akikkel tele van a Good Place miképp tudnak majd Kristen Bell karakterének kedvelhetősége mellett drámát csinálni. Hiszen ha neki lenne mindenkivel baja, az elég unalmas lenne. De erre jött a csavar.

The Good Place: 4 rész után

A fordulat után rengeteg csavar adja magát, ha merészek lennének, akkor akár filozófiai kérdéseket is felvethetnének, de azért arra nem fognak elkanyarodni szerintem. Viszont az biztos, hogy a rejtély viszonylag érdekes. Most jön a de?

A poénok mennyisége és minősége nem elég. Egy komédiához képest alig van pár mosolyogni való, annak a többségét is csak Ted Danson szállítja. Na jó, az 1×04-ben valaki másnak is jutott egy vicces pillanat. Na de ennyi. Hiába érdekes a fő szál, és ha dráma lenne, akkor talán jobban is bonthatnák ki, de így bizony elveszik a körítés középszerűségében.

The Good Place: 4 rész után

Teljesen a határvonalon a sorozat, és nem tudok dönteni, szóval biztosan megnézek még pár részt, pedig ki kéne szállni.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...