Elindult a Spartathlon, az egyik futó dokumentumfilmet készít a másfél napos futás közben

Tizenöt magyar indulóval péntek reggel rajtolt a Spartathlon 246 km-es futóversenye. A pénteken rajtoló, 246 km-es Spartathlon futóversenyt mutatja be kreatív dokumentumfilmjében Simonyi Balázs, aki maga is résztvevőként, idén negyedszerre küzdi végig az extrém távot. Az HBO Europe és a SpeakEasyProject közös produkciójában készülő, Ultra című filmet 2017-ben mutatják be Magyarországon, elsőként az HBO-n.

A Spartathlon, a világ egyik leghíresebb ultramaratoni futóversenye, amelyen a versenyzőknek az Athén és Spárta közötti 246 km-es távot legfeljebb 36 óra kell teljesíteniük. Az extrém versenyre idén tizenöt magyar futó nevezett, köztük, már negyedszerre, Simonyi Balázs filmrendező is, akinek legújabb dokumentumfilmje erről a futóversenyről szól, bemutatva annak öt szereplőjét, motivációikat és drámáikat. A film a tervek szerint 2017. tavaszán kerül bemutatásra az HBO-n és az HBO GO-n.

[...] Bővebben!

Elindult a Spartathlon, az egyik futó dokumentumfilmet készít a másfél napos futás közben Elindult a Spartathlon, az egyik futó dokumentumfilmet készít a másfél napos futás közben Elindult a Spartathlon, az egyik futó dokumentumfilmet készít a másfél napos futás közben

Tovább...