Quantico: kezdett a 2. évad

The FBI might train you to be a hero, but in the Agency, the mission comes first.

Mielőtt belevágnánk, egy gyors kérdés. Kit nem kapott el a röhögőgörcs, mikor meglátta az alábbi címkiírást?

Quantico: kezdett a 2. évad

Na, de ennyi elég is szegény Quantico ekézéséből, mivel- és nem hittem volna, hogy ezt fogom írni-, kifejezetten erősen kezdett a 2. évad. Ezalatt most nem azt értem, hogy hirtelen egy minőségi akciódrámát kaptunk attól a sorozattól, amit nem sok minden különböztetett meg eddig sem a Shonda Rhimes-istálló darabjaitól (úgy tűnik, idén sem lesz ez másként), de őszintén szólva nagy visszaeséstől tartottam.

Ehhez képest a premier simán felülmúlta az elvárásaimat, még akkor is, ha utólag belegondolva azért most is kaptunk pár blődséget az arcunkba (ezekről spoileresen kicsit később).

Quantico: kezdett a 2. évad

A Quantico teljesen tiszta lappal indít, nyugodtan beszállhatnak olyanok is, akik nem látták, vagy félbehagyták az első évadot.

Új sztori, új ellenségek, de a szerkezet változatlan: ezúttal is van egy jelenben játszódó rész, mellé pedig nagy adag flashback. És mindehhez muszáj elárulnom, hogy ezúttal a CIA-kiképzőtáborban, azaz a Farmon játszódik a múlt (jövőre felkészül az NSA? Vagy a DEA?), a jelenben pedig ismét bitang nagy terrortámadás történik, egyszóval úgy változott meg minden, hogy közben nem változott semmi.

Quantico: kezdett a 2. évad

Viszont sikerült úgy növelni a tétet, hogy nem ugrott cápát a sorozat (még), ugyanakkor simán a fotelhez szegezett. És akkor innentől némi spoiler, klikk.(...)
Read the rest of Quantico: kezdett a 2. évad (479 words)


© dzsiaj for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...