Az aktuálpolitika sem fog hiányozni a legújabb szuperhősös sorozatból

Az aktuálpolitika sem fog hiányozni a legújabb szuperhősös sorozatból

Most hétvégén felkerül Netflixre a legújabb Marvel szuperhősös sorozat a Luke Cage teljes első évada, úgyhogy gyorsan még készítettek hozzá egy kedvcsináló videót. Augusztus elején már érkezett egy több, mint 2 perces előzetes, ami sokkal hangulatosabbra sikerült, szóval hangolódáshoz lehet jobban működik az.

A most kiadott videóból több fogalmunk lehet arról, hogy mire számíthatunk még azon kívül, hogy a főszereplő, akin nem fognak sem az ütések, sem a golyók, igazságosztónak áll és ázsiai kisboltosok segítségére siet. Az előzetes kritikák már a Drót (The Wire) című klasszikus HBO sorozatot emlegették és az új videó is erre a politikai szálra játszik rá leginkább. Bronx problémái és a feketék helyzete, illetve a korrupt politika, valószínűleg mind-mind előkerül majd a 13 epizódos évadban. Poszter és előzetes a tovább mögött.

[...] Bővebben!

Az aktuálpolitika sem fog hiányozni a legújabb szuperhősös sorozatból Az aktuálpolitika sem fog hiányozni a legújabb szuperhősös sorozatból Az aktuálpolitika sem fog hiányozni a legújabb szuperhősös sorozatból

Tovább...