Black-ish: kezdett a 3. évad

Mondhatnám, hogy a Black-ish siralmasan süllyedt az évek alatt, de igazából a remek kezdése után még rögtön az elején dobott a minőségéből, mostanra meg csak a bevált anyagot ismételgeti.

Black-ish: kezdett a 3. évad

Pedig bármilyen hihetetlen, de tényleg fontos sorozat lehetne, viszont a szintén feketékkel foglalkozó, fekete írók által készített Atlanta simán lenyomja. Mondjuk az nem is komédia igazán, de legalább tényleg fontos és jól megírt.

A Black-ish premierje konkrétan meglepett, hogy mennyire rossz, hiszen évadnyitót eddig azért tudtak írni. Például tavaly az N-wordről regéltek, és jó volt, hiába jöttek utána a közepes részek. Na, idén rögtön a lecsóba csaptak, és rosszul kezdtek.

Hogy mi volt a valamennyire fontos társadalmi kérdések helyett? Hát a régi “pénzesen mindet meg akarunk adni a gyerekeinek” kontra “azért ne tagadjuk le, honnan jöttünk”-kérdéskör, mindezt egy Disneyworld reklámba helyezve. Akár bele lehet látni abba valamit, hogy VIP-ként lenézik a csórókat és azt ahonnan jöttek, majd önkritikát gyakorolnak, de ez nem húzza fel a borzasztó részt.

Black-ish: kezdett a 3. évad

A pozitívum? Legalább nem kell visszatérni a sorozathoz, hiszen egy 3/10-es premier után nincs az az isten, hogy érdekelne a folytatás.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh