Monthly Archives: február 2019SWAT 2×16 – Love All

Anitpatikus fiatalember hallgat egy podcastet arról, mennyire nem fair a melegfelvonulás, mert azt közpénzből fizetik – a fiatalember bele is hajt a szórakozóhelybe. Hondo és Chris a helyszínen, meg Hicks és Jess is. A lezárás mögött emberek nézik a történéseket, mire Hicks odamegy, hogy ez itt nem látnivaló. Az egyik fiatalemberrel szóba is áll, mintha ismernék egymást – a srác csak önkénteskedik, de vigyázni fog magára. Amikor Hicks távozik, még odaveti a csodálkozó embereinek, hogy ő itt John Paul, más néven JP, de azt már Hondo árulja el, hogy ő a főnök fia.

SWAT 2x16 – Love All

[…] Bővebben!

SWAT 2x16 – Love All
SWAT 2x16 – Love All
SWAT 2x16 – Love AllRosszul lett Palik László az Exatlon forgatásán

Rosszul lett Palik László az Exatlon forgatásán

Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a Blikk ma segített:

Benne vagyok egy két éve tartó emberkísérletben. Senkinek nem ajánlom, mert nem feltétlenül okos, de két éve kitaláltam, hogy pihenőnap nélkül edzek.

Na, az álmoskönyv szerint ez nem vezet túl sok jóra, ha odakint átlag 40 fok van, és napi 6-8 órát forgatsz nem árnyékban. Palik valamelyik adásnap felvételére úgy támolygott be állítólag, az öltözősátorig alig bírt elmenni, így megnézették az orvossal, aki szerint kiszáradt, a vérnyomása nagyon lement és amúgy is az általános kimerültség jeleit mutatta. Mivel nem akarta, hogy miatta álljon a meló, kért infúziót és letolta a napot. Kemény, baszki.

Rosszul lett Palik László az Exatlon forgatásán
Rosszul lett Palik László az Exatlon forgatásán
Rosszul lett Palik László az Exatlon forgatásánBerlin Station 3×10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)

Eredeti cím: Book of the Fallen

Hector álmodik: fut az erdőben, Vasálarcos-Daniel fegyvert fog rá, vér folyik rá, Stevie is megjelenik az álmában, és jól leönti egy vödör vízzel. De mindez csak lázálom, Timur, az egyik részből megismert konkurens oligarcha emberei találták meg Hectort a birtok határán, majd az orvosa összefoltozta a hapsit, mert hát értékes. És mivel vannak kapcsolatai, segíteni tud Krik vagyonát megszerezni a kikötőből, amit ugye ő felügyel. Mert Roman hamarosan Timur irányába fog elindulni, főleg a szórakozóhelyes jelenet után.

Berlin Station 3x10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)

[…] Bővebben!

Berlin Station 3x10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)
Berlin Station 3x10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)
Berlin Station 3x10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)The Walking Dead 9×11 – Bounty

Visszaugrunk kicsit, egészen odáig, mikor Jerry elmeséli őkirályi fenségének, hogy a csaja bizony bekapta a legyet, zsír új kisbabák lesznek a Királyságban. Jézus és Tara lovagol be a képbe, és ismét itt vannak azok a homályos utalások, hogy Maggie és Michonne be vannak feszülve, mint az Oscar-gála szervezői voltak nézettségszámláláskor. Tara átcuccol a Hilltopba, de előtte még elhozta Ezekielnek a közösségek közötti, aláírás nélküli, nem hatályos Egyezményt, hátha egyszer még hasznát veszik – főleg most, hogy készülődnek a vásárra.

The Walking Dead 9x11 - Bounty

[…] Bővebben!

The Walking Dead 9x11 - Bounty
The Walking Dead 9x11 - Bounty
The Walking Dead 9x11 - BountyElvágyódás a túzok földjéről

Elvágyódás a túzok földjéről

Az embernek a hazáját, a családját, az akol melegét, mindegymit, rohadt nehéz elhagynia. Mert megszokta, mert ideköti, mert kényelmes, mert kiszámítható, mert létbiztonságot ad. Otthonos. Már a barlang is az volt. De mi van, ha teszem azt, kikiáltanak a nép ellenségének, és a szomszéd habozás nélkül belém vágja a szakócát, és nem tudok úgy elmenni bogyót gyűjteni, hogy ne köpködjön le valaki? Akkor elmegyek. Akkor is elmegyek, ha a melómat nem fizetik meg, ha a engem vagy gyerekemet hátrányos megkülönböztetés éri, ha a hatalom kisemmiz, meg ha beleszeretek egy laoszi keramikusba. Menni sok okból lehet, sokfelé.

[…] Bővebben!

Elvágyódás a túzok földjéről
Elvágyódás a túzok földjéről
Elvágyódás a túzok földjérőlEz a Villám egyelőre nem csapott le, csak kóringyál a levegőben

Ez a Villám egyelőre nem csapott le, csak kóringyál a levegőben

A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces inzerteket, készítesz bejátszókat YouTube-klipekből, csendet kérek, felvétel, oszt kalap. Na persze. A Comedy Central közéleti evening show-nak titulálja a Heti dörgés Villám Gézával-t, és most idézem a sajtóközleményt,

amiben a kilencvenes évek média-fenegyereke, Villám Géza sajátos szemszögből dolgozza fel és kommentálja az aktuális híreket – tudósítókat is segítségül hívva –, természetesen nem kímélve a közéletet és az álhíreket sem.

[…] Bővebben!

Ez a Villám egyelőre nem csapott le, csak kóringyál a levegőben
Ez a Villám egyelőre nem csapott le, csak kóringyál a levegőben
Ez a Villám egyelőre nem csapott le, csak kóringyál a levegőbenThe Walking Dead 9×10 – Omega

Ahj, de nehéz az ilyen részeket hogyvoltozni. Nekem kicsit töltelék volt a mostani, ide-oda ugrálással, de nem elégedetlenségből mondom ezt, csak ahhoz képest hogy az első pár képkocka után abban sem voltam biztos, hogy jó sorozatot indítottam-e el, szerintem nem ütöttek akkorát a múltbeli visszatekintések, hogy a rész 80%-át a pincében töltsük.

Flashback 1st version: három fős család dekkol másokkal egy elhagyatott raktárépületben, apukának a töke tele van azzal hogy itt várakoznak, anyuka píszeli és a kislánynak énekel. Az elfogott suttogó lány emlékeiben járunk, Lydia elregéli Henrynek míg a kóterban csücsülnek, hogy emlékszik az apja rideg tekintetére, de hiányoznak neki a társai

„Hát… szerintem elég durva halott emberek bőrében mászkálni.” (Henry)

Szerintem is, de ezen átlépve folytatódik a történet, mikor a srác rákérdez hogy végül is mi történt az apjával, és kapunk egy bevágást a vérében fuldokló férfiról azzal a magyarázattal, hogy apám hülye volt, anyám bezzeg felhúzatta velem a lenyúzott bőröket, tök egészséges a kapcsolatunk, mindig megvédett.

The Walking Dead 9x10 – Omega

[…] Bővebben!

The Walking Dead 9x10 – Omega
The Walking Dead 9x10 – Omega
The Walking Dead 9x10 – OmegaBerlin Station 3×09 – Torres is the new Daniel

Eredeti cím: End of War

Sofia cégét meghackelték, ráadásul még az áram is elmegy, a cég főhadiszállását pedig katonák lepik el. Főcím, ami után megtudjuk: Daniel meghalt. Esthert értesítik először a német rendőrök, ő megy azonosítani az aluljáróba a holttestet. Már csak az a kérdés, hogy ki vitte el Berlinbe Danielt. Rodion, mert ott van a helyszínen, ami érdekes, mert honnan tudták, hogy kicsoda a srác. Valerie és Robert azon aggódnak, hogy Stevie eltűnt a radarról, ráadásul Hector is, előbbi a privát szektorban utazik, utóbbi pedig Hector. Telefonhívás, amiben az amerikaiak is megtudják, hogy Daniel meghalt. Már a helyszínen összerakják a képet, Esther pedig felhívná Daniel-aput, de ez ugye CIA protokoll, és Valerie dolga lenne, aki átadja ezt a német hírszerzőnek, neki elég lesz csak akkor felhívnia, ha megvannak a részletek.

Berlin Station 3x09 – Torres is the new Daniel

[…] Bővebben!

Berlin Station 3x09 – Torres is the new Daniel
Berlin Station 3x09 – Torres is the new Daniel
Berlin Station 3x09 – Torres is the new DanielSURVIVOR S38X01 – Elindult a 38. évad, jösztök-e?

Jóképű lányok és fiúk, számtalan fordulat és taktika orrvérzésig. Visszatért a Survivor és ezzel együtt én is. A helyszín ezúttal is Mamanuca, Fiji, ahol 14 ropogós szörvájvörke és 4 rutinos játékos hajt 39 napig a dicsőségért és a pénzért. Bemutatkozik az ”Edge of Extinction”, a kihalás szélén. Olyasmi, mint nálunk a Holtak szigete. Ha valaki kiesik eldöntheti, hogy a „kihalást” választja, vagy elfogadja a kiesését. Amennyiben száműzetésbe vonul, ott is feladhatja a játékot ha megunja, vagy várhatja a lehetőséget a visszatérésre. Idén úgy tűnik a pszichés megterhelést akarják kimaxolni Jeffék. Meglátjuk hányan világosodnak majd meg Extinction közben.

SURVIVOR S38X01 – Elindult a 38. évad, jösztök-e?

[…] Bővebben!

SURVIVOR S38X01 – Elindult a 38. évad, jösztök-e?
SURVIVOR S38X01 – Elindult a 38. évad, jösztök-e?
SURVIVOR S38X01 – Elindult a 38. évad, jösztök-e?Dragged Across Concrete-előzetes: ami jár az jár

Két zsaru úgy érzi, hogy nem kapnak elég kompenzációt a munkájukért, így bűnözésre adják a fejüket. Az már meg sem lep, hogy baromi furcsa az előzetes, hiszen a Bone Tomahawk és a Brawl in Cell Block 99 rendezőjének új filmjéről van szó, amiben Mel Gibson és Vince Vaughn a főszereplő. Az egysoros leírásnál tuti valami […]Moment of Beauty

A You sztárja, Penn Badgley adott egy interjút a GQ-nak, ami mellé ezek a tovább mögötti galériában található stílusos képek jártak.Emlékeztető: Gyertek át! 5. évad

Ma. 21:10. RTL Klub. Gyertek át! – 5×01 (előzetes) Az RTL Klubnál a 4. évad, nálunk már az 5. évad, de igazából mindegy, a vicces az, hogy a “szombat este” a legutóbbi pénteki sugárzási nappal kikopott a címből, most pedig csütörtökön még definitívebbé tették a címet “A sztárvetélkedő” alcímmel. A Sebestyén Balázs által vezetett játék […]Csöpögött egy kis The Lord of The Rings-információ

Most zajlott le a TCA, aminek során minden csatorna tájékoztatót tart a tévés újságíróknak, ami rengeteg hírt is jelent, ahogy a reggeli blokkokban láthatjátok, viszont az alábbit külön is kiragadnánk. Ugye az Amazonra érkezik majd a The Lord of the Rings-sorozat, iszonyat pénzekért vették meg a jogait. Ennek kapcsán az mondták, hogy nincs konkrét dátum, […]Rocketman-előzetes

Hold me closer tiny dancer. Itt is lesznek képzelgős részek, és inkább Elton John érzemi életére megy rá majd a film, néhol eltorzítva a valóságot a zenész karrierjében. Itt a zenével és drogokkal és durva ruhákkal teli előzetes.2018 legnézettebb sorozatai Magyarországon

(2017-es listák.) A mi kis falunk 2018-ban is játszi könnyedséggel verte a teljes mezőnyt. A siker töretlen, és ha valami csoda nem történik, már borítékolható, hogy Gyuriék 2019-ben se találnak legyőzőre. A második helyre szép számokkal ért oda A Tanár, míg teljes nézettségben a Hegyi doktor – Újra rendel (ezúttal a TV2-ről), 18-49-ben pedig az […]Áprilisban folytatódik az Elfeledve

Stana Katic Absentia azaz Elfeledve című krimisorozatának első évada egy remek premisszára épített az átlagnál jobb, de nem túl kiemelkedő krimit, viszont volt benne annyi lendület, hogy a nemzetközi piacon végigguruljon, és hozzon annyi nézőt, hogy legyen értelme folytatni. Így lett, a második évad április 22-én érkezik az AXN-re, előzetes fent, minden egyéb, az első évadra vonatkozó spoilerekkel spékelve, az ugrás után.

[…] Bővebben!

Áprilisban folytatódik az Elfeledve
Áprilisban folytatódik az Elfeledve
Áprilisban folytatódik az ElfeledveA Doom Patrol folytatásában

A premierről már beszélgetünk, többnyire pozitív véleményeket látok, és ugye mi sem húztuk le. A folytatás pedig holnap érkezik, lássuk azért a tovább mögött az előzetesét.Pilot-mustra: Diablo Guardian – 1×01

Tyű, ennél felemásabb sorozatba rég botlottam már. Pedig lett volna benne potenciál, de a féloldalassága miatt nálam esélytelen. És most, hogy lelőttem a poént (mármint a végső értékelést), jelezném, hogy a hazai Amazon Prime-on is elérhető Diablo Guardian-t csak véletlenül kezdtem el nézni, ugyanis valójában a démonvadászos (ráadásul Netflix-es), de ugyancsak mexikói Diablero-t akartam csekkolni, […]Való Világ 9 extra – Így láttuk mi

Való Világ 9 extra - Így láttuk mi

Való Világ 9 extra - Így láttuk mi

Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés)

és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz trió illetve a Vivi-Ginu-Cintike pornóhármas mellé kb. MINDEGY, kit/mit tesznek be, mert a baszás adott, az aki Pumped Gabót filmen tolta (?) az nem fog beszarni ettől sem. Aztán szépen összedőltek a dominók, a faszik magukat golyózták ki, a csajokat a több csaj, a faszik, ők maguk meg a pinájuk, és ami maradt, a konfliktusokat sokkal jobban felvállaló, a kurvaanyázásba azonnal beleálló, mindent ott helyben lerendező típus és a háttérből figyelő, kevés esze ellenére is rafkós, jó döntéseket hozó másik, illetve a kettő között Zsuzsu. Akinek vagy nem volt annyi esze, hogy eldöntse, milyen lesz, vagy leszarta, és saját magát hozta, a naivát, aki viszont rémesen számító is tud lenni ha kell. Ezt az évadot nem rá építették, a szerkesztők/alkotók sem hitték komolyan, hogy van esélye, de ugye nem ők döntenek, hanem az ezerfejű, aki inkább adott 36 milliót egy együgyű csajnak, mint egy exrendőrnek vagy egy meleg faszinak. sixx

[…] Bővebben!

Való Világ 9 extra - Így láttuk mi
Való Világ 9 extra - Így láttuk mi
Való Világ 9 extra - Így láttuk miHeti mozibemutatók: február 21.

Gondolom feltűnt, hogy a héten az Oscar esélyes filmeket pótolom, és ezzel a forgalmazók is így voltak, ezért két nagy címet is most mutattak be. Na ezeknek is jön a napokban a kritikája! Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train your Dragon: The Hidden World) – a fracnhise záródarabja, de esélytelen a héten nézése. […]