Monthly Archives: június 2016Pilot-mustra: Dead of Summer – 1×01

Ó, istenem, hol is kezdjem? Az a baj, hogy bármit is említenék pro vagy kontra a Freeform horrorsorozatáról (ami természetfölötti, és nem slasher, ezt a készítők már annyiszor elmondták, hogy azon is csodálkozom, hogy adtam neki esélyt), mindet el lehet intézni azzal, hogy “béna, mert klisé” vagy “azért klisé, mert így tisztelegnek a műfaj” előtt. De igazából nem mindegy, hogy valami véletlenül vagy direkt gyenge?

Már az alapszituáció is olyan, hogy az ember azt mondaná, hogy ezerszer látta, pedig… Oké, ki hány 80-as években játszódó nyári táboros horrorfilmet látott a Friday The 13th és a Sleepaway Camp-en kívül? Biztos volt, de az, hogy van egy műfaji alapvetés, még nem jelent semmit. Ellenben annak nyomdokain el lehet kezdeni lépdelni, hogy a nézők egyik fele ásítson, hogy “közhely, klisé, eztmárláttam”, a másik fele meg csápoljon, hogy mekkora fless, és fíling, miközben feltolulnak a régi emlékek.

DEAD OF SUMMER – 1×01 – 3,5/10

 Pilot-mustra: Dead of Summer – 1×01

Szóval megjósolhatatlan, hogy a nyári táborra előkészülő fiatal, tipikus karaktereket hozó felvigyázók fősztorija, és tipikus kiegészítő tevékenységeik (roasszarcú helyi lakos, jóképű rendőr, fürdőzés, gyanús zajok, látomások, fiúk lányokra mozdulása, tábortűz melletti rémtörténet, íjászpálya) kiben hogy fognak lecsapódni – ez a része számomra elfogadható volt, a külsőségek, a jelmezek, és a zene (a prüntyögős sejtelmes és a nem elcsépelt popdalokat használó soundtrack) megteremtettek egy hangulatot.

Az viszont tényleg elég hamar kiderült, hogy a természetfeletti aspektus lesz itt az úr. Van gyilkos is, gondolom, hiszen történt haláleset (nem slasher, szóval nem láttuk…) is, de rögtön az első, régmúltban játszódó jelenet (1, 2, 3, és: Tony Todd a zongoránál, fehérebb a…, ja, nem – de marha jó kezdés volt, csakis a színész miatt) a mitológiát akarja megalapozni, és innentől kezdve tudjuk, hogy az igazi főszereplő maga A Tábor.

Pilot-mustra: Dead of Summer – 1×01

Nem örültem, és a fenti pontszámban még a horrorok iránti elfogultságom is benne van, de a hallucinációk és a látomások innentől kezdve teljesen hidegen hagytak, a karakterek pedig tényleg csak annyiban voltak érdekesek, hogy 80-as évekbeli panelek jópofává tették őket. (De csak azért nem fogok lelkesedni, mert az írók szerint nagyon izgalmas feltérképezni egy, abban az időben a melegségét nyíltan vállaló srácot. Le a kalappal előtte, jófej is volt, de egy horrorban ilyesmitől csak az írók alélnak el, mert jó írni őt. De az elsőzés ilyenkor nem sokat ér.)

Mire vége lesz az első szezonnak (lezárt a sztori, antológiára kell számítani), addig persze a karakterek is sokkal érdekesebbek lesznek, mert a Lost-on is dolgozó, a Once Upon a Time-ot pedig készítő Eddie Kitsis és Adam Horowitz ezt a sorozatot is flashback-es szerkezetűnek álmodta meg, vagyis minden részben egy karakter háttérsztorija meg fogja szakítani a táborozás menetét – a pilotban például még a sikítva menekülés közben is volt visszaemlékezés (taps!).

Pilot-mustra: Dead of Summer – 1×01

De a Lost nem a szerkezettől volt jó, hanem a körítéstől és a flashback-ek minőségétől. Az 1×01-ben a főhős kapott 4-5 jelenetet, amik a semmit alapozták, hogy a legvégére kiderüljön egyetlen egy dolog a múltjából, egy trauma, ami nyomja a lelkét. Lehet, hogy ez a “mindenkinek van valami rejtegetnivalója”-felállás papíron izgalmasnak tűnt, de hiszem, hogy az x perc flashback nála nem adott többet, mintha elmondták volna két mondatban, hogy mi történt.

Ha csak ezekre a személyes titkokra fognak építeni, akkor nagyon lutri lesz a sorozat – nyilván, ha üt a flashback-sztori, az fel tud javítani egy részt. De így a pilot, aminél tényleg mindent bele kellett volna adniuk, csak langyosvíz volt, komolyabb konfliktusok nélkül. Volt ugyan veszélyhelyzet, de elég feszültségmentes, nyilván egy pár perces karakter sorsa nem fog izgatni minket. A végén bedobott meglepetésnek szánt pár infómorzsa meg…, nos nem volt nagy volumenű, amolyan “ezt is feljegyeztük” vagy “jé”-kategóriás.

Pilot-mustra: Dead of Summer – 1×01

Megjegyzem, kijött a pilotból egy proper verzió is, ami valamiért tartalmazza a stáblista elé benyomott rövidke színfalak mögötti felvételeket és a készítők interjúit, amiben elmagyaráznak nekünk pár dolgot. Mondanám erre, hogy azért, mert hülyének néznek, de ez jól jött, mert tényleg hülye voltam, mert nem vágtam le az első másodpercben az üres székeket és a tóban lévő “tartalmat”, vagy hogy tényleg azért nyúlkáltak a kezek, mert…, szóval Amy traumája miatt?

De mindegy, akkor sem az én saram, hogy az ilyesmiket nem fogom fel, legyen a készítők hibája, mert nem tudták jól átadni ezzel a pilottal azt, amit akartak. És ez majd minden aspektusára jellemző volt az első résznek. Olykor érezni a szándékot, illetve az ambíciót, de a megvalósítás nélkülözte azokat az elemeket, amik elengedhetetlenek egy horrorhoz. A hallucinációk még elmentek, de a videókamerás kunsztok annyira pff-jellegű húzások voltak, hogy ilyesmire kár építeni. Pedig láttunk régebben horrorfilmeket, ahol a videós ijesztgetések és sejtetések zseniálisak voltak.

Pilot-mustra: Dead of Summer – 1×01

De mondom, lehet, hogy csak annyi kell, hogy az ember oda legyen a szellemes horrorokért, ami nálam inkább megtűrt műfaj, de az Insidious meg a The Conjuring sikerét elnézve nem lep meg, hogy ezt az utat választották.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhEmlékeztető: Végzetes bizonyíték 1. évad

Ma. 22:00. FEM3. Reckless – 1×01 (pilotkritika + magyar promó)

Anno a Reckless pilotja annyira nem jött be, de a folytatás kifejezetten korrekt lett, és a sorozat is jól sült el összességében. Egy egyszerre átívelős (ráadásul több szálon) és epizodikus jogi drámáról van szó, amiben nem a tárgyalóterem dominál, s egy chicago-i ügyvédnő és egy charleston-i ügyvéd feszül egymásnak, miközben vonzódnak is kőkeményen, és marják egymást. Mindezt erős, déli hangulat mellett kell elképzelni.

Emlékeztető: Végzetes bizonyíték 1. évad


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhZoo: kezdett a 2. évad

And right now, there’s only one person that matters. Janos Kovacs.

A Zoo-ra ez jellemző: szegények, amikor nem akarnak poénkodni, akkor is viccesek. El sem tudom képzelni, hogy ha The Walking Dead-népszerűségű lenne a sorozat, akkor milyen kommentek születnének a heti epizódkritikákhoz.

Persze a sorozat (korábbi írások: pilotkritika, 3 rész utáni, évadkritika) nem akar többnek látszani, mint ami, ezt kéne nyári popcornként emlegetni, bár nehéz lájtosnak nevezni, hiszen, mint kiderült az évadnyitóban, mostantól ebben a sorozatban is az emberiség sorsa a kérdés. Minek is cicózni, már a második szezonra be kell dobni olyasmit, ami nem lehet überelni a későbbiekben. Vagy…?

Zoo: kezdett a 2. évad

Az állatokat az első évadban megvadító, intelligenssé tevő és az emberek ellen fordító vírus ugyanis mutálódott, így az ellenszert a hajukra kenhetik hőseink – főleg, hogy most már emberek is fertőződnek, így akár a tudjátokmelyik nyári sorozat előzményének is simán elmehetne. És éppen ez az az aspektusa a sorozatnak, ami miatt eleve hatalmas hátrányból indult: nem vagyok oda a görcsmutánsokért…

Akkor meg mi marad? Ez nem az a sorozat, amit a karakterekért lehet nézni, a 2. évad elején senkiről sem tudtam volna semmi tulajdonságot felidézni, csak azt, hogy ki szerelmes kibe, és hogy a francia csak idegesítően tudálékos. Azonban míg akkor Chloe még inkább aranyos volt, ahogy pattogott, most már kifejezetten zavaróan csinálta.

Zoo: kezdett a 2. évad

Melléjük még bejött egy állandó díszlet (egy CGI repülő!, szóval lesz itt még világjárás) és két új állandó szereplő is, két külön szálon, mert mostanság minden műfajban egyszerűbb két külön sorozatot futtatni egymás. Ez a mesterséges szétválasztása a karaktereknek sincs nagyon ínyemre, ugrálhattunk az argentin dzsungel és a kanadai havas tundra között – szerencsére Jamie csak rágcsálókkal találkozott, nem pumával, és nem maradt egyedül részeken át.

Ahhoz, hogy a két szálat racionalizálni tudják a készítők, rögtön két sztorit kell izgalmasra és érdekesre írniuk, de már itt elbuktak, mert amikor Jamie-re kapcsoltak (már megint…), akkor vagy azt láttuk, hogy belelépett valamit, vagy azt, hogy inni próbált, vagy azt, hogy talált egy járművet. Nyilván valahol el kell kezdeni a történetmesélést, de ilyen szerkezet mellett nem csodálkozom, hogy a második órára megroggyant a kezdő rész nézettsége.

Zoo: kezdett a 2. évad

Ha az ember túlteszi magát a kezdő 15 perc zséfilmes zagyvaságán és kapkodásán, amit szálelvarrás és béna cliffhanger-feloldás címén odagányoltak a készítők, akkor a dupla premier maradék egy órája már lehet, hogy volt közepes, de csak akkor, ha az ember tényleg kikapcsolja magát és helyén kezeli a sorozatot. (Az írók nem ezt teszik, olyan momentumok náluk a csúcspontok, amik vállrándítással is elintézhetőek.)

Én úgy vagyok vele, hogy a felvett irány (a tét a világ) csalódás, nem nagyon érzem, hogy sok újat tudnának mutatni ebben a témában 10-12 rész alatt, inkább csak tessék-lássék történetszövést lehet elvárni a sorozattal, meg némi ijesztgetést. Ha mindez feszültségkeltéssel is párosulna, ha komolyabb lenne a _valós_ tét (van értelme Jackson-t féltenünk?), ha nem tudnánk, hogy a csipet csapat mindent megold, akkor talán nézős maradna a Zoo, de félek, így nem lesz az nálam.

Zoo: kezdett a 2. évad

(Megjegyzem az “eldeformálódott magyar fekszik”-jelenetről eleve a The Usual Suspect, vagyis a Közönséges bűnözők jutott eszembe, hogy szinte vártam, hogy Janos Kovacs elkezd hablatyolni arról, hogy látta az ördögöt. És erre pár perccel később ördögként emlegették őt. Kész voltam.)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhWhy Him-előzetes: James Franco pályázik Heisenberg lányára

Az apa mindig a kicsi lányaként tekint a gyerekére, akkor is, ha az már felnőtt. Ezzel a mentalitással felfegyverkezve találkozik Brian Cranston a lánya választottjával, aki káromkodó, hippisen “nyitott” internetmilliomos. A karácsonyi ünnepek alatt közös nevezőre jut a két férfi? (Költői kérdés.)

Why Him-előzetes: James Franco pályázik Heisenberg lányára

Úgy látom ez lesz az egyik ismertebb neves vígjáték a téli időszakra. A két főszereplő mellett is elég sok ismert arc akad. Sajnos annyira nem tűnik jónak, olyan, mintha ezerszer láttuk már volna. Videó a poszter alatt.Trolls-előzetes: erre nincsenek szavak

A trollfalvát elrabolja valami lény, és a lázadó tini troll kénytelen a csupapozitív trollal összefogva megmenteni a társait. Mindezt… szóval komolyan, mi ez az előzetes? Egy Life of Petsnél értem, hogy miért kattannak rá minimum a gyerekek, de ez a videó annyira céltalannak és üresnek tűnik. A youtube kommentek alapján meg sokan rápörögtek. A rendező amúgy Mike Mitchell (Shrek Forever After).

A képre kattintva a poszter nézhető meg nagyban, alatta pedig a trailer. Minden ami jó, nem?

Trolls-előzetes: erre nincsenek szavakElkezdődött az IT forgatása

Andy Muschietti (Mama) instagrammra posztolta az alábbi képet, amivel bizonyította, hogy legalább a rendező székét már kifizette a stúdió. Bill Skarsgard (“Hemlock Grove,” The Divergent Series: Allegiant) lesz Pennywise.

Elkezdődött az IT forgatásaPodcast: Nyilvános vetítés 517: Függetlenül

Az utca zajával aláfestve itt az új adás.

Podcast: Nyilvános vetítés 517: Függetlenül

Premierek: TNMT: Out of the Shadows, The Legend of Tarzan

Témák:

– Dante’s Mask
– Mechanic újraélesztés
– Jack Reacher
– Joneses
– Komoly zombifilm
– Alien
– Death Wish
– Heti Star Wars
– Indyből is több lesz, de nem ölik meg Fordot

Megtekintve: ID4-2

Letöltés, RSS, iTunes.

A tovább mögött helyben is hallgatható.Heti mozibemutatók: június 30.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kedvelem a blockbustereket, a popcornt és a hideg mozitermet, de mégsincs kedvem a héten (meg ahogy elnézem a jövő héten) sem moziba menni. Mi ez a felhozatal? Rendben, nyáron még jön Bourne, Star Trek és Suicide Squad, meg valamit még lehet kihagytam, de addig…

Heti mozibemutatók: június 30.

RZ6A2084.JPG

  • Tini Nindzsa Teknőcök – Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadow) – elvileg jobb, mint az első rész, de szerintem továbbra is csak teknőc rajongóknak ajánlott.
  • Tarzan legendája (The Legend of Tarzan) – a könyveket nem ismerőknek?
  • A Bigger Splash – fülledt, de párkapcsolati drámás darab. Talán a legnézhetőbb premier a héten.


Legjobb évadját hozta az IT-sek Törtetője

Szeretnénk, ha készítenétek nekünk egy adatbázist.
Rendben, miről, és mi kerüljön bele?
Azt még nem tudjuk. Mennyi helyet foglalna?

A fenti beszélgetés nem valamelyik tévésorozatban hangzott el, hanem egy régi munkahelyemen kétezerkevésben, egy informatikus és egy értékesítéssel foglalkozó kolléga között (az informatikus én voltam). És ezzel szeretném jelezni, hogy a valóságban is tényleg elképesztő munkaszervezési baromságok fordulnak elő az IT-vel kapcsolatos munkahelyeken, szóval a Szilícium-völgy 3. évadában a salesesek ábrázolása nemcsak szatirikus, de szinte dokumentarista is egyben.

Legjobb évadját hozta az IT-sek Törtetője 

[...] Bővebben!

Legjobb évadját hozta az IT-sek Törtetője Legjobb évadját hozta az IT-sek Törtetője Legjobb évadját hozta az IT-sek TörtetőjeViral-előzetes: jön a féregvírus

A múltkor láttuk a gilisztára harapó posztert, most itt a Viral trailere is. Kitör valami nagyon agresszív vírus, karanténok mindenhol, így marad egyedül egy lány testvérpár. Mivel tinik, így a szülői felügyelet hiányában mi az első vagy a második dolguk a karantén alatt? Elmenni egy buliba. Persze, hogy az egyikőjük megfertőződik, tetőzve a horrort.

Nyilván nem mindenkinek ajánlott, de ránézésre nem annyira rossz darab. Videó a tovább mögött.A hét dumája és a “Mindent azonnal!”-trend

She’s a big proponent of pushing story forward. We’ll be in the writers’ room on Scandal and say, ‘We’ll do it in episode 10,’ and she’ll say, ‘Do it in two!’ That’s something I’ve taken to heart and implemented on this show… It’s writing without fear of thinking about what comes next.
/Jenna Bans, a The Family készítője Shonda Rhimes-ról/

A lényege a fenti idézetbe, hogy Shonda Rhimes mindig is azt vallotta, hogy ha van valami komolyabb, sztorival kapcsolatos nagy ötlete az íróknak, amit mondjuk a 10. részig tartogatni szeretnének, akkor azt inkább lőjék már el az 1×02-ben. És, hogy ez a rhimes-i elv, hogy úgy kell írni sorozatot, hogy nem kell azon stresszelni, hogy mi lesz a folytatásban. Majd lesz valami.

Ezt egyébként minden sorozatkészítő vallja, minden író szereti zsákutcába írni magát, hogy azon agyaljon, hogy kerüljön ki onnan, ez a szakmában a legjobb kihívás, amikor egy írószoba mondjuk egy napot tölt el azzal, hogy egy bizonyos szituáció megoldásán agyal, s végül előáll a megoldással – elég csak a Breaking Bad-re és a mágnesekre gondolni.

A lényeg, hogy az író számára mindig az adott történések számítanak fontosnak, nem pedig az, hogy mi lesz azután.

A fenti idézet pedig azért jutott eszembe, mert manapság azt veszem észre, hogy bizonyos, az alapsztoriban hosszabb távúnak tűnő rejtélyeket manapság a készítők mintha versenyszerűen tök hamar megoldanának. És nem feltétlenül azért, amiért pár éve sok átívelő sorozat megbukott, miszerint mindig válaszokat és válaszokat akarnak, mert azt hitték, hogy a nézőknek az kell.

Ott a Blindspot, aminek kábé a harmadik részére “kiderítették”, hogy ki az ismeretlen nő (pedig nem lett volna meglepő, ha finálés a megoldás), ott a Second Chance, aminek az 5. része körül kiderül az egyik szereplő számára, hogy a két főhős apja és fia (affene hitte volna, azt hittem, ez lesz az egyik fontos főszál), vagy a fent említett The Family is, ahol ugyancsak az 5. részben megtudják, hogy az eltűnt gyerek az-e, akinek mondja magát. A The Catch – 1×09-ben pedig 20 perc alatt több résznyi csikicsukit lőttek el.

És szerintem még sorolhatnám a példákat, ezek csak a legfrissebbek. Mintha a készítők nem akarnának rugózással, huzavonával tölteni részeket, inkább kitalálnak egy sztorit, és menten fel is dolgozzák azt. Kérdés, hogy ez mennyire szerencsés. Nem lehet, hogy ez visszafele sül el? Érvelhetnék a Scandal-lel, aminek idén ritka nagyot zuhant a nézettsége, de nem biztos, hogy jó példa lenne, hiszen gondolom, évek óta csinálják ezt, 2015/16-ben sem változhatott annyira meg a helyzet.

Nem tudom, ti hogy látjátok, egyáltalán mennyire figyeltetek fel erre a jelenségre, de ki akartam írni magamból.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhGame of Jones

A Late Night-os Seth Meyers a Saturday Night Live-os Leslie Jones társaságában nézte a Game of Thrones – 6×09-et, és kommentálta végig lelkesen, s közben még egy meglepetés vendlg is beült kommentálni. Harsány és vicces videó a tovább mögött. Eszembe is jutott egy hét kérdése, majd este.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags: , ,

Feed enhanced by Better Feed from OzhReign: vége a 3. évadnak – írta infinity

France, I think I shall never see you again.

Egy meglehetősen izgalmas és pörgős évad után egy időre búcsút kell intenünk az uralkodói drámasorozatnak. Véget ért ugyanis a Reign 3. évadja, amiben kötelező és váratlan fordulatok, hatalomvágy és különböző stratégiai lépések is akadtak bőven. A skótok királynőjének kalandjai annak ellenére, hogy hosszabb időre lepihent a sorozat szezon közben, jövőre folytatódnak a 4. évaddal.

Reign: vége a 3. évadnak – írta infinity

A készítők az évad során szépen szemléltették az angol, illetve a francia udvarnál történő eseményeket. Ez a két szál remekül működött és látszódott a fokozatos fejlődés és a kidolgozottság is. Szépen-lassan azt is felvezették, hogy Mary-nek hamarosan vissza kell térnie Skóciába, népe és trónja érdekében – ezt a lépést már régóta vártam, főleg a korábbi, meghiúsult terveket követően.

Spoileresen folytatom a tovább mögött. (...)
Read the rest of Reign: vége a 3. évadnak – írta infinity (614 words)


© vendegblogger for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhMr. Robot-beszélgetés

A most megrendezett SXSW fesztivál sok tévés panelje között ott volt egy Mr. Robot-os, melynek keretén belül a két főszereplő (Rami Malek és Christian Slater), valamint a készítő (Sam Esmail) beszélt a sorozatról, és mondott valóban nagyon jó, érdekes dolgokat. A tovább mögött a beszélgetés 3 részletben, összesen 50 percben.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhBrainDead-plakát

Mondjuk alulról hiányzik a CBS-felirat és a premier dátuma, de ki akartam rakni egy normális plakátot a két kvázi nonfiguratív után a BrainDead-hez, ami eddig a nyár meglepetése, és nemcsak országos csatornán.

BrainDead-plakát


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhVégre visszatér mindenki kedvenc depressziós lova

Július 22-től a Netflixen jön a csodálatos Bojack Horseman harmadik évada. Sírni fogunk, gecó.

[...] Bővebben!

Végre visszatér mindenki kedvenc depressziós lova Végre visszatér mindenki kedvenc depressziós lova Végre visszatér mindenki kedvenc depressziós lovaDélelőtti videó 4.: Végzetes bizonyíték

A FEM3 ma indítja el itthon a Reckless-t, ami a CBS egyik pár éve nyárra csúszott sorozata volt. Itt írtam róla annak idején, a tovább mögött a magyar előzetes.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 3.: Marco Polo

Aki kemény, az holnap délutánra vagy estére már le is darálhatja a Marco Polo 2. évadját, hiszen a Netflix azt hiszem reggel 9-re szokta elérhetővé tenni az újdonságait. A tovább mögött a hosszú trailer után egy rövidebb, de annál pörgősebb előzetes.

Már most jelzem, hogy mivel nekem még egy csomó íráslemaradásom van az elmúlt pár napból, ezért keresnénk valakit, aki a premierről (vagy. ld. fanatikusok, a teljes szezonról) írna egy vendégkritikát.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 2.: Better Things

Veletek is előfordult már, hogy valaki nem érti a tévésorozatos poénotokat? A Better Things tovább mögötti első promójában is ez a helyzet, pedig egy eléggé alapsorozattal viccelődik a főhős. Na, vajon, ki találja ki, melyikkel? Nyilván, akinek leesik a poén, mosolyogni fog, a többiek pedig értetlenkednek, mint a promóban lévő emberek.

Pamela Adlon és Louis C.K. új komédiája (ami akár a Louie spinoffja is lehetne) az FX-re érkezik ősszel. A videó alapján nehéz belőni a hangulatot, viszont a készítők miatt mindenképp kötelező program a pilot, ami a “nagyjából életrajzi” kategóriába áll be, amiben a Adlon egy egyedülálló, három gyerekes anyát alakít, aki színész és szeretné élni az életét.

(...)
Read the rest of Délelőtti videó 2.: Better Things (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhA fattyak csatája elképesztő meló volt a trükkmesterek számára is

Az addig rendben van, hogy 500 statiszta meg 75 ló, meg két hét meló, de ahhoz, hogy a hatodik évad kilencedik részének lenyűgöző csatajelenetet olyan legyen, amilyen, ahhoz nagyon kellett a hűvös gépteremben a számítógépek felet görnyedő trükkmesterek melója is. 

A fattyak csatája elképesztő meló volt a trükkmesterek számára is A fattyak csatája elképesztő meló volt a trükkmesterek számára is A fattyak csatája elképesztő meló volt a trükkmesterek számára is