Monthly Archives: április 2016Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Átcsúsztunk májusba. Kezdjük a hónapot egy újabb képsorozattal, melynek középpontjában – noná hogy – a Game of Thrones egyik legeyecandybb főhősnője, Emilia Clarke került. Tudom…! Ne is folytassátok. Sok blog az éppen aktuális évadpremierje alatt átalakul GoT rajongói oldallá. Nem célunk azzá válni, de nincs mese: ha őket fotózza a világ, és úgy ahogy még látni is kell, akkor kénytelenek vagyunk beállni a sorba. Mellesleg a Vogue magazin se ma kezdte a pályafutását, ezt az elkészült képek is visszatükrözik. Az májusi számban a színésznőt vetik be az olvasótáboruk növekedésére. Meglesz, ha pedig bizonyíték kell, itt az első:

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszik amit látsz, akkor nyugodtan mutasd meg másoknak is.)

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazin

Emilia Clarke @ Vogue (AUS) magazinPromóciós képeken a Preacher

A Hollywood Report besorolásában a legvártabb nyári újoncok között emlegetik a Preacher-t. Nem véletlenül, hiszen a méltán népszerű Garth Ennis és Steve Dillon ’90-es években piacra dobott Vertigo képregény szolgáltatja az alapjait. A sztori egy texasi lelkész követ nyomon, aki egyik napról a másikra felfedezi, hogy képes az emberek irányítására – miután tálalkozik egy Genesis-szel. Főszereplő trió egyikét tehát ő formálja meg, de kapni mellé egy ír vámpírt is, valamint egy ex-barátnőt. Ha mindez kellően kedvet csinált a premierhez, akkor már nem is javaslom az előző cikkeink megtekintését, csak az alábbi képekét.

Premier május végén, hogy pontosabb legyek 22-én.

Promóciós képeken a Preacher

(A többi fotó a tovább mögött tekinthető meg. Ne felejts el klikkelni a megosztás gombra, ha tetszenek.)

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a Preacher

Promóciós képeken a PreacherLimitless: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak?

Mivel a Limitless volt a legjobb idei országos újonc, így nem lepne meg, ha csak egy évadot kapnánk belőle összesen – mint a Foreverből, és a többi azt megelőző jó országosból. Persze mások meg vígan folytatódnak, de az nem igazán illik most a posztba.

Limitless: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak?

A sorozat ugye a Bradley Cooper főszereplésével filmen alapszik, amiben a főszereplő egy drog segítségével túlpörgeti, maximumra kalibrálja az agyát. A sorozat ezt folytatja, szóval nem csak simán vették a koncepciót, hanem folytatták a filmet. Ahogy azt már a pilotkritikánál is írtam, a 10%-100% dolgot nem erőltették szerencsére, inkább csak az emlékek korlátlan elérése, a nem egyértelmű összefüggések átlátása és a szupergyors tanulás volt a szer hatásai között.

Ez borzasztóan is elsülhetett volna, mint a Minority Report, ami a precogokkal nem tudott mit kezdeni, de szerencsére nem így lett. Bár itt is érezni a csatorna nyomását, de a heti ügyelet hihetetlenül kreatívan voltak képesek feldobni a készítők. Nem csak arról van szó, hogy akadt pár érdekes ügy, s jó pár abszolút sci-fi téma is előkerült, hanem ezek megoldása tele volt jó ötletekkel.

Limitless: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak?

Nehéz bármihez hasonlítani a Limitlesst: az egyik pillanatban a Ferris Bueller előtt tiszteleg, a másikban viccesen előadott heist movie, még a szürkébb epizódok is telis tele vannak utalásokkal, vagy épp a főhős fantáziájával és narrálással elkövetett mellékutakkal. Még a leghétköznapibb információkat is be lehet érdekesen csomagolni.

A finálé ebből a szempontból amúgy pont gyengébb kicsit, mivel túlzottan átbillent a komoly oldalra. Az évadban van átívelő szál, amiről tudtuk, hogy komoly fejleményekhez vezet majd, s ez az egyetlen terület, ahol néha megbotlanak a Limitless készítői.

Limitless: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak?

Bár év közben viszonylag jól kezelték a fejleményeket, a dupla lezáró rész valamennyire mellé ment. Szerencsére ezt a showrunner is érezte, így olyan 3 percet tettek a legeslegvégére, ami méltó búcsú, vagy mosolygós felvezetése a következő évadnak. Majd az upfrontson kiderül, hogy melyiket lehet aláhúzni.

De nem csak a megvalósítással nyertek meg a Limitless készítői, még a szereplőgárda is nagyon jó lett. Például a Luciferben nagyon zavart, hogy a két főszereplőből az egyik borzasztó, addig itt mindenki jó. Még Dexter húga is megtalálta a helyét, a mellékszereplők pedig főleg lubickolnak a jeleneteikben, és szinte mindenkinek adnak tökéletes pillanatot, amitől teljesen megkedvelheti őt a néző.

Limitless: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak?

Na, és Brian, avagy Jake McDorman… honnan jött ez a srác, a Greekből? (Vagy a Manhattan Love Story-ból?) Itt mindenképp a készítő mellett casting irányítóját is éltetni kell, mert McDorman ebben a szerepben pont jól hozza a sebezhetőség, az önbizalom és a kicsit pofoznivaló okosság keverékét. Nyilván a kedvelhető karakter írásának alapjait használva készült, de a színész tökéletesen át is adja ezeket

Az magától értetődő, hogy ha még a közepes részekben is vannak bőven kreatív megoldások, és ugye akadnak jó epizódok is bőven, akkor valami magas pontszám jár a végére, szóval szerintem egy 8/10 elfér tőlem az első szezonra, le a kalappal.

Limitless: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak?

A sorozat sorsa sajnos kétséges, de magában is elmegy az évad, van lezárása, szóval nyugodtan le lehet darálni bármikor, nem tettek mocsok cliffhangert a végére.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 4 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhHouse of Cards – 4×06 – írta: BotondB

Az évad közepéhez érve ismét egy tartalmas részt kaptunk a House of Cards készítőitől. A rész egyik leglényegesebb momentuma természetesen az elnök visszatérése volt, aki valóban elég rossz bőrben folytathatja majd a kampányidőszakot.

House of Cards – 4×06 – írta: BotondB

A tovább mögött spoileresen folytatom. (...)
Read the rest of House of Cards – 4×06 – írta: BotondB (347 words)


© vendegblogger for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhBanshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

Nah, ez már megint mi volt?!

Újabb hét telt el, túlvagyunk a Banshee zárásának felén. Már csak (egy, kettő) három részt kapunk, és örökbúcsúra vonul a sorozat. A negyedik etapról sok minden elmondható, csak éppen az nem, hogy felülmúlná a harmadikat. Már sose lesz olyan, mint volt hajdanán. A megfáradtságot véltem felfedezni az írógárdánál, akiknek akad sok apró jó húzása, viszont összességében maguk se tudják, miként akarják kitölteni az átívelő történet melletti űrt. A legjobb jelző a vajúdás. Nagyjából így tudnám körbeírni a 4×05-ös epizódot, ahol kaptunk több jó pillanatot, de ezek elenyésző számban vetülnek ki.

Banshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

A rész nézése alatt végig azon gondolkodtam, hogy vajon mi rontja el ennyire a Banshee-t? Miért nem képesek hozni azt, amit az előző évadokban? Ráfoghatnánk mindezt a költségvetés csökkentésére, hiszen a látványos akciójelenetekből vajnyi keveset kapunk, viszont mást emelnék ki: a kreatívválságot. Az írók belenyugodtak a zárásban, nem akarják összecsapni az utolsó részeit, ezért jóval kevesebb infót sűrítenek beléjük, amitől a sztori egy híg katymaty. Teljesen jogosan háborodik fel a sorozat nézője, hiszen nincs ehhez hozzászokva. Nagyon nincs. Míg az előző héten úgy éreztem elindulhat valami, megint az egyhelyben toporgás a jellemző.

Mire vártok?! Mi ez a töketlenség? – kedvem lenne számon kérni őket. Alapvetően meg is értem őket, mert aki eljutott ideáig az úgy is befejezi. Hiába a hitvány minőség, a lagymatag sztori, ilyen élményekkel könnyebb lesz végleg elengedni. Nincs igazam?

Banshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

Nos, ne is húzzuk tovább a szőrszálhasogatást és az elégedetlenséget. Aki látta a 4×05-öt, azt várom a tovább mögé egy spoileres átnézésre. Maguk a képek is azok lehetnek, így mindenki saját felelősségre kattintson!

Jó fej lesz, kezdem azokkal az apró húzásokkal, amitől jó volt a rész!

Banshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

A sort mindenképpen Job visszatérésével kell kezdenem. Magára talált a karakter. Komolyan az kellett hozzá, hogy Hood meglátogassa és vázolja a kilátástalan helyzetet, amiben volt annak idején, mielőtt rátaláltak volna? Kicsit hülyeségnek vélemény a szitut, viszont amikor leborotválta a haját, a szakállát fellobbant egy tűz a szívemben: végre köztünk van a világ legnagyobb hackerje. Ha ez valakinek nem lett volna evidens tény, akkor gondoljatok arra, amikor a sheriff egyetlen női beosztottja, – aki Proctoréknak szállítja az infókat – meglátogatta Carrie lakását. Az a néhány mondatos párbeszéd eszembe jutatta az egykori tökös Job-ot. Ezekért a pillanatokért érdemes volt megnézni a részt.

Akadt más is. Szintén aprócska [NOT], amit okosan az epizód végére böktek oda, mint egy cliffhanger-t. Chad meggyilkolására gondolok. Calvin-nél valami nagyon elgurult. Számomra ez egy totál kiszámíthatatlan jelenet volt. Klisésnek semmiképp se hívható, hiszen betippeltem volna azt, hogy a következő rész elején/közepén még vánszorog a földön frissen szabadult sittesünk, de gyorsan elvarrták az életpályáját. Így tökéletes. Örülök neki, főleg hogy a Brotherhood egy számomra ismeretlen útra keveredik, amitől még jobban azt érzem, hogy a Banshee próbálja visszahoznia régi szép időket. Kiszámíthatatlanság. Ez az.

Banshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

Hood továbbra is éli semmit érő életét. Néha már totálisan idegesít a sajnálkozó feje. Az előző részben felcsillant a remény az új FBI nőci feltűnésével, azonban mára ugyanott tartunk, mint két héttel ezelőtt. Valamit kéne kezdeni vele, mert véleményem szerint ő rombolja a minőséget.

A sorozatgyilkosos szál haladgat előre, semmi áttörés a rendőrség részéről. Minimum a kissrác által megrajzolt képre tudnak Hood-ék építkezni. Sheriffünk megpróbálkozott a „nyúl kiugrasztásával”, ezért tartotta a sajtótájékoztatót, de szavai csak egy kétségbeesettséget sugalltak a gyilkosunk felé. Maga az ötlet, hogy nem egy ember, hanem egy szekta áll a gyilkosságok mögött számomra totálisan jó húzás. A következő részekben sokkal többet kell velük foglalkozni, ha komoly, emlékezetes zárást szeretnének nekik szánni.

Banshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

Carrie-t háttérbe szorították. Hiányzott az igazságszolgáltatós mivolta. Nélküle veszthetett a rész az értékéből.

Proctor körül zajló események is inkább a pumpát nyomták fel, mint az élményt. A bennszülőt nép és közte lévő konfliktusra a szánalmas szót tudnám odapöckölni. Arról nem beszélve, hogy segítőjéből hülyét csinálnak. Gondolok most a láncfűrészes jelenetre, amikor elvágta a vontatórúdját a szekérnek és a lót elkergették. Ha stílusosan tették volna a dolgukat, minimum egy lófejet varázsoltak volna a jelenetvégére elénk – de ha ez sok, akkor is némi vért.

Összegzés:

Megnéztem a kritika végére, hogy kinek a nevéhez fűződik az heti rész: Liz Sagal-éhoz. Innentől kezdve már értem, miért csökkent ismét a színvonal. Hozzákapcsolható a 4×03 is, ahol Job összecsapott megmentését tárta elénk. Nincs számomra több kérdés! Így már teljes mérték adja, miért csökkent ennyire a minőség. Sajnos neki valahogy sose jön össze az az elképzelés, amivel a nézőket maga mellé tudná állítatni.

Csak három epizód, és vége a sorozatnak. Most már teljes összeszedettséget várok, különben repkednek a negatív kritikát és alacsony pontszámok. Nem hiszem, hogy kapunk új karaktereket, akik emelhetik a színvonalat. Már mindenkit felsorakoztattak. Érjük be ennyivel, hozzák vissza a régi szép időket, vagy legalább a tavalyi minőséget!Moment of Beauty

John Russo fényképei végre nem jéghideg képet festenek a Game of Thrones Margaery-jéről, Natalie Dormer-ről. Lássuk, hogy ez igaz-e a tovább mögött lévő folytatásra is.

Moment of Beauty (...)
Read the rest of Moment of Beauty (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhEmlékeztető: A biznisz 1. évad

Ma. 15:00. HBO3. El Negocio – 1×01 (a premier már csütörtökön megvolt, de akkor lemaradtam róla)

Az HBO egy újabb dél-amerikai sorozatot hoz el, azonban nem akciósat és nem is komédiát, hanem…, majd kiderül, hogy milyet, mert szokás szerint én nem vagyok képben, így csak a hivatalos leírásra hagyatkozhatok.

Három vonzó és intelligens nő összefog, hogy forradalmasítsák a szakmájukat. A nagyvállalatok módszereihez hasonlóan, a modern marketing és tervezési módszerek segítségével akarják hatékonyabbá tenni a világ legősibb foglalkozását.
Emlékeztető: A biznisz 1. évad

© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhJön a The Kennedys folytatása

Akkor ennyit arról, hogy a The Kennedys minisorozat volt? A kritikánk róla itt (nem mai csirke), a folytatás a The Kennedys: After Camelot címet fogja viselni. Katie Holmes marad benne Jackie Kennedy, mellé érkezik Matthew Perry Ted Kennedy-nek. (Ez a plakát meg túl egyszerű ahhoz, hogy igazi legyen, amolyan tévés vásáros cuccnak tűnik nekem.)

Nem a mostani angol, hanem a régebbi amerikai sorozatról van szó.

Jön a The Kennedys folytatása


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPlakátba zárva: Showtime Hajdú Péterrel

A Nagy Duett (Tv2 – 4×03) – 1.505M (31.1% SHR); 18-49-ben: 512e (27.8% SHR)
Showtime Hajdú Péterrel (Tv2 – 1×01) – 856e (23.2% SHR); 18-49-ben: 280e (17.1% SHR)

A Tv2 beruházott egy esti talkshow-ra, amit stílusosan két hetente tűz képernyőre, hogy ne unjon rá a magyar nép. A műsorvezetői székben Hajdú Péter foglal helyet, aki a Frizbiben tevékenykedett előzőleg. Azt elkaszálták tavaly, ezt pedig berendelték. A sors fura fintora, hogy ezt is a Frizbi Entertainment gyártja, azaz csak a formátumban történt változás, minden más maradt. A stábban 150 fő dolgozik az adások klappul menéséért.

Nézettségileg az első adásával remekül startolt, de ez papírra volt vetve, hiszen A Nagy Duett vezette fel, ami jelenleg a legnézettebb heti tévés eseménye a magyar piacnak. A harmadik részére sikerült másfél millió fölé emelnie a teljes lakosság számát, ami 2016-os viszonylatban remeknek tekinthető. Nyilván majdnem a felét elvesztette Hajdú Péter, de a 856 ezres mutatóra egy rossz szava se lehet senkinek. A nagy kérdés, hogy mi lesz akkor, ha majd lepihen előbbi, és filmekkel kell ugyanezt produkálnia?! Várhatóan ez lejjebb fog kúszni. Meglátásom szerint simán bestagnálhat 5-600 ezer fölé.

Magát a műsort még nem láttam, de a második adásra pótolni fogom, addig a hazai kreatívját elhoztam, hátha valakinél kimaradt.

Plakátba zárva: Showtime Hajdú PéterrelEmlékeztető: Hazug csajok társasága 4. évad

(Mivel múlt héten a sajtóoldalon megjelent infókkal ellentétben csak egy összefoglaló részt adtak le, ezért elvileg most kerül sor az évadpremierre.)

Ma. 12:00. RTLII. Pretty Little – 4×01 (kritika) – vissza is nézem, hogy mely részekről van szó, mert emlékszem, eddigre már kaszáltam a sorozatot, a kifejezetten jó első két évad (akkor még a rejtély és a high concept volt a lényeg, nem a szappan) után a 3. már nagy csalódás volt számomra. Na, megvan, látom (minden idők egyik legviccesebb cliffhanger-feloldása!), a kritikát sem én írtam már. És ez lesz az a szezon, amiben felvezetik a Ravenswood-spinoffot – a 4×06-ban.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhSokat javult a Virtuózok, de nem eleget

Végetért a köztévé komolyzenei tehetségkutatójának elődöntős köre, a tinik és a kicsik köre után péntek este kiválasztották azt a 9 felnőttet is, aki továbbjutott a középdöntőbe, ahol már kamarazenekari kísérettel kell majd fellépniük.

 

Sokat javult a Virtuózok, de nem eleget 

 

[...] Bővebben!

Sokat javult a Virtuózok, de nem eleget Sokat javult a Virtuózok, de nem eleget Sokat javult a Virtuózok, de nem elegetTavaly meghalt a Maradj talpon! egyik nézője, a gyászoló élettárs Orbán Viktorhoz fordult

Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor - írja a Bors hétvégi száma.

Tavaly meghalt a Maradj talpon! egyik nézője, a gyászoló élettárs Orbán Viktorhoz fordult

A haláleset még tavaly szeptemberben történt: a műsor egyik statisztája, egy 32 éves nő rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Az élettársa szerint a nő cukorbeteg volt, és inzulinhiány miatt vesztette életét. A férfi a Borsnak azt mondta, bár mentűautó és mentőhelikopter érkezett a nőért, sem a forgatáson jelen lévő személyzetnél, sem a mentőknél nem volt inzulin (nekem mondjuk nem egészen világos, hogy magánál a betegnél miért nem volt).

[...] Bővebben!

Tavaly meghalt a Maradj talpon! egyik nézője, a gyászoló élettárs Orbán Viktorhoz fordult Tavaly meghalt a Maradj talpon! egyik nézője, a gyászoló élettárs Orbán Viktorhoz fordult Tavaly meghalt a Maradj talpon! egyik nézője, a gyászoló élettárs Orbán Viktorhoz fordultApocalypse anyagok

Az X-Men filmhez jött még két tv-spot.

Apocalypse anyagokKépek az idei Star Trek filmből

A beyond alig pár hónap múlva érkezik, de szabotálják a reklámkampányát. Na mindegy, nézzük az új képeket, amíg a trailerre várunk.

Képek az idei Star Trek filmből

Képek az idei Star Trek filmből

Képek az idei Star Trek filmből

Képek az idei Star Trek filmből

Képek az idei Star Trek filmbőlLeltár 2016/I.: az év első három hónapja

(Korábbi leltárposztok: 2014/I., 2014/II., 2014/III., 2014/IV., 2015/I., 2015/II., 2015/III., 2015/IV.)

Ahhoz képest, hogy ez az egyik kedvenc posztom (már persze, ha minél több válasz érkezik), elég sokat késtem a kirakásával, de legalább így a március végén indult sorozatokból sem csak a pilotokat láttuk. Jó esetben.

A negyedéves leltárunk arra szolgál, hogy mindenki lássa, hogy a többieknél mi ragadt meg nézős sorozatként az újoncok közül, és ezek alapján esetleg tippeket szerezzen. Nyilván a sok kritikának is ez a célja, de azok fölött olykor elsiklik az ember. Arról nem is beszélve, hogy hiába derül ki, hogy valaminek jó az első része, utána pár epizóddal már jöhet is a kasza – amiről maximum kommentben szoktunk írni, külön kritikában csak ritkán.

Az elmúlt negyedévben, januártól márciusig végéig minimum 94 újonc sorozat került bemutatásra (az angol vagy magyar nyelv ismerete nélkül nem nézhető sorozatokat nem számoltam, hiszen végtelen sok van). Szóval aki nem talált néznivalót, az ne a sorozatokban keresse a hibát, hanem abban, hogy nem próbált be mindent. (Ami egyébként lehetetlen lenne.)

Az elmúlt 3 hónap több, mint 90 ÚJ sorozata közül nálad melyek kerültek be a nézősök közé?
(Nem csak a legjobbak érdekelnek, hanem minden, amit megtartottál, ami nézős lett.)
(Az elmúlt hónapok premierjeinek listája lejjebb)

Lássuk, hogy ki mit fedezett fel és tartott ki mellette a negyedév kínálatából? (Én 12-t tartottam meg, aminek kábé a fele fog folytatódni. Ezek mellé 22-t elkaszáltam, és kettő függőben van.)

Nálam nézősök lettek: Angie Tribeca, Mad Dogs, Lucifer, Outsiders, The Nightmare World of HG Wells, American Crime Story, Not Safe with Nikki Glaser, 11/22/63, Underground, Flaked, The Family, Slasher,

Akad pár még amit mindenképp el kéne kezdenem, mert már nagyon érdekel: Billions, Lucky Man, The Wizards of Aus, Love, The Night Manager, Hap and Leonard, Trapped, Vinyl, Wanted,  You, Me, Her, Maigret, The Path, Jack Irish, The Aliens,

Ezeket voltam kénytelen kaszálni pár rész után: Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life, Bordertown, Angel From Hell, Shadowhunters, Second Chance, Teachers, Idiotsitter, Baskets, Legends of Tomorrow, The X-Files, Animals, Those Who Can’t, Fuller House, The Real O’Neals, Houdini and Doyle, Crowded, School of Rock, Criminal Minds: Beyond Borders, Lopez, Rush Hour, The Catch, Damien, Heartbeat + nem feltétlenül kaszáltam, de nem folytattam (még?) és egyelőre nem is tervezem, kvázi elhalni tűnik:  Shades of Blue, Colony,

De a fentieken kívül még olyan premierek voltak, mint War and Peace, Beowulf: Return To Shieldlands, Rebellion, Spin, Pure Evil, Blue Eyes, Heartless, Ten, Degrassi: Next Class, The Shannara Chronicles, Zoe Ever After, Jericho, Instinct, Erased, Crashing, LEGO Nexo Knights, Tracey Ullman’s Show, The Lion Guard, Just Add Magic, Mercy Street, Recovery Road, The Magicians, Bridget & Eamon, Madoff, Bunnicula, Full Frontal with Samantha Bee, Gay Skit Happens, Here Come The Habibs, Here We Go Again, Stuck in the Middle, Thirteen, Lab Rats: Elite Force, Thicker Than Water, Lego Bionicle, Lego Friends: The Power of Friendship, Doctor Thorne, Of Kings & Prophets, The Characters, Party Over Here,  Bajillion Dollar Propertie$, The A Word, Backstage,

A legtöbb sorozatról mi is írtunk kritikát vagy legalább az előzetesük kikerült. Ezeket legkönnyebben a címkéjüket beírva lehet elérni: http://www.sorozatjunkie.hu/tag/sorozat-címe – például http://www.sorozatjunkie.hu/tag/angel-from-hell

Ha valami kimaradt volna, szóljatok. Előfordulhat.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 13 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhVárkonyi Andrea elbúcsúzott a Tényektől

Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet. 

Várkonyi Andrea elbúcsúzott a Tényektől

A csokor átadása előtt Pachmann néhány kedvesnek szánt szóval búcsúzott partnerétől: 

Andikám! Emlékszem, amikor 16 évvel ezelőtt bejöttél, kis vörös-barnás hajad volt...egy ilyen kis határozott csaj voltál, most pedig egy nagyon szép, gyönyörű nő lettél, aki még okos is!

A szexista-métert kiakasztó gondolatok után Várkonyi megköszönte kollégáinak és a nézőknek az elmúlt éveket, és megerősítette, hogy ősszel egy másik műsorban tér vissza a TV2-re

Várkonyi 15 évig volt a sokáig piacvezető híradó arca, majd Andy Vajna megvásárolta a csatornát, és sok minden megváltozott. A TV2 új vezetése nem tartott igényt Azurák Csabára a Tényekben, ezután információink szerint Várkonyi sem akart maradni, de nem hagyja el a csatornát, ősszel a Mokkában tér vissza a képernyőre.

Várkonyi Andrea elbúcsúzott a Tényektől Várkonyi Andrea elbúcsúzott a Tényektől Várkonyi Andrea elbúcsúzott a TényektőlEsti előzetes (3): Uncle Buck

Végül nyári sorozat lett az Uncle Buck-ből. Az ABC már csak egyetlen sorozattal adós, az Uncle Buck-kel, amit június 14-én hoz a keddi 21 órás timeslotba. Angolosoknak a címe onnan tűnhet ismerősnek, hogy a Belevaló papapótló című mozifilm szolgáltatja az alapjait. A sztori, egy roppant engedékeny, ám annál felelőtlenebb férfiről szól, akit testévre felfogad bébiszitternek, hogy legyen állása és lakhelye. Természetesen a család maga se az a tipikusnak mondható, ez pedig szó szerint szüli a problémás helyzeteket, amiből ritkán jön ki jól. Műfaját tekintve egykamerás, azaz mellőzték a többkamerás mivoltát. A pilot rendezéséért: Phil Traill volt a felelős, míg az írásért: Brian Bradley.

A szereplők sorában: Aalyrah Caldwell, Iman Benson, James Lesure, Mike Epps, Nia Long és Sayeed Shahidi. Mutatnám a netre került friss ajánlókat hozzá.

Esti előzetes (2): Queen of the South

Az USA Network-nek nem csak ám a Mr. Robot 2. évadja érkezik nyár folyamán. Értem, hogy egy olyan etap után vagyunk, ami beszéltetteti a nézőt és várattatja vissza a következő részeit, azonban lesz nekünk egy Queen of the South-unk is, ami erős női castingot ígértet Alice Braga főszereplésével.

Nos, kanyarodjunk az elejére. A Queen of the South történetének: egyrészt Arturo Perez-Reverte azonos című regénye, másrészt a belőle készült La Reina Del Sur című telenovella szolgáltatja alapját. A sztori középpontjában: egy mexikói nő áll, akinek drogkartell csávóját megölik. Amerikába menekül, hogy új életet kezdjen, de nyilván felbőszíti a kialakult igazságtalan helyzet, ezért kitanulja a szakmát, hogy átvegye a birodalmat és megfingassa a rossz akaróit. 13 epizódot kértek belőle, várható keddre érkezik 22 órára.

A pilotját Charlotte Sieling rendezte, míg a szkriptért: Joshua John Miller és M.A. Fortin volt a felelős. A szereplők sorában: Alice mellett Adriana Barraza, Gerardo Tracena, Hemky Madera, Justina Machado és Peter Gadiot. Mutatnám hozzá a legfrissebb négy ajánlót.Esti előzetes (1): Freeform

Nagyon hangulatos csatornapromót dobott össze a Freeform, amivel kicsit a The CW stílusára hajaztak – legalábbis náluk szoktam meg ezt a fajta zenés össznép montázs megoldást, melyben feltűnnek a csatorna ikonikus színészei és színésznői. Hogy látható-e bármelyik nyáron visszatérő sorozatukhoz, vagy éppen akkor debütálóhoz új jelenetsor, azt megtartom a szemfüles rajongóknak, viszont engem sikerült levenniük a lábamról. Csak jól indulhat az estétek, bátran nézzétek meg, mindössze egyetlen egy perc.
Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Szó szerint ropognak a képek, annyira frissek. Néhány órája kerültek ki az EW.com oldalára, és ha már a Fox is beállt a sorba a misztikus nyári sorozat indításában (a CBS indította el a lavinát az Under the Dome-mal országos fronton!), akkor éltessük a műfajt. Az első évadját event jellegű minisorozatnak szánták, hiszen a könyvet feldolgozza teljes egészében a 13 epizód, viszont a siker hatására a visszakozás meg volt tiltva az írógárdának. Nyilván ezt egyesek nem díjazták, melynek meg is lett az eredménye. (Értsd: Chad Hodge nem vesz részt folytatásban!) A 2. széria új showrunnert kapott, Mark Friedman-t, aki a Forgotten és a Believe duónál nyújtott munkájáról adhat némi tám alapot, hogy megfelelő-e a kinevezése a pozícióra.

Szerintem ezt tartsuk meg az évad kezdésre. Május 25-én startol újabb 10 epizóddal. M. Night Shyamalan pedig nem hiányozhat az exec. producerek sorából. Szóval nyugi, mielőtt még valaki rákérdezne, miért nincs megemlítve.

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad
Balról jobbra: Nimrat Kaur, Josh Helman, Jason Patric, Djimon Hounsou, Jason Higgins, Kacey Rohl és Tom Stevens.

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad