Monthly Archives: március 2016Az HBO 27 575 000 000 forintot költött az új Trónok harca-évadra

Az HBO 27 575 000 000 forintot költött az új Trónok harca-évadra

A jó tévézés kurva sokba kerül, ezt mindenki tudja, így az HBO is, ahol sikerült ismét elérni az álomhatárt, és 100 millió dollárt elkölteni egy sorozatévadra. Utoljára ez a The Pacific esetében sikerült, vagy öt éve. Eddig úgy tudtuk, egy évad 60 millió dollárból kijön, azaz 6 millióból részenként (az sem kevés, 1 654 500 000 forint), de David Benioff, a sorozat egyik alkotója állandóan a fülüket rágta, hogy adjanak már több pénzt, hogy minden úgy nézhessen ki, ahogy elképzelték D. B. Weiss írótársával. Nos, megkapták, a hatodik évad tökéletes kell, hogy legyen. Az új évad április 25-től látható az HBO-n és az HBO GO-n.

Az HBO 27 575 000 000 forintot költött az új Trónok harca-évadra Az HBO 27 575 000 000 forintot költött az új Trónok harca-évadra Az HBO 27 575 000 000 forintot költött az új Trónok harca-évadraPilot-mustra: The Catch – 1×01

A con man never approaches a mark. He creates a situation where the mark approaches him, where the mark wants something from him.

Shonda Rhimes az új J.J. Abrams, mert a The Catch-et is sokan neki fogják tulajdonítani, holott csak a produkciós cége készíti, akárcsak a Scandal-t (amiben azért készítő is) vagy a How To Get Away with Murder-t. És stílusilag, vizualitását tekintve a The Catch is a nevezett két sorozatot követi, csak kicsit elegánsabb módon.

THE CATCH – 1×01 – 5/10

Pilot-mustra: The Catch – 1×01

Van egy magánnyomozó irodánk, csak itt nem Kerry Washington sikálja el gazdagot csúnya ügyeit, hanem Mireille Enos ered csalók és szélhámosok nyomába stábjával. Egyet el is kap rész elején badass-üzemmódban, de egy régi csirkefogóval már jó ideje meggyűlik a baja.

A The Catch is azon pilotok közé tartozik, amiknek az alapsztorija ellövi a sztori egyik kiemelten fontos “csavarját”, így érdemes erre vonatkozó előtudás nélkül nézni. A lényege mindenesetre az, hogy ez a régi csirkefogó, akit el akar kapni, nem más, mint a nemrég beújított pasija, aki őt is átvágja a palánkon. Illetve…, nem ilyen egyszerű a helyzet, vannak további rétegek is.

Pilot-mustra: The Catch – 1×01

Egyértelműen a két fő karakter viheti el a hátán a sorozat, akik közül Peter Krause figurája igazi enigma, nem tudni, hogy mit érez és mit akar: nem sokon múlott, hogy ne gyengüljön el, de ehhez a hidegfejű stílushoz nálam nem nagyon illett a totálisan a kockázatokra utazó magatartása, vagy a túlzott magabiztossága.

Enos sem egyszerű figura,de sajnálnám, ha vele is a violadavis-i “kőkemény, de minden részben sír”-úton indulnának el. Még nem tudom, hogy agyafúrt nyomozóként, vagy badass nyomozóként jön-e be jobban (az utóbbira rögtön az elején rájátszanak, vicces volt), de bárhogy is, őt még szoknom kell. Az viszont tetszik, hogy nem passzív a karaktere, bőven van benne potenciál. Kivéve, ha szívügyekről van szó, és ugye Olivia Pope figurája is ezért silányult el a Scandal-ben.

Pilot-mustra: The Catch – 1×01

Mint írtam fent, a legutóbbi két Shondaland-sorozat vizualitását követi a The Catch is, főleg vágás és osztott képernyő tekintetében. Én szeretem az ilyen vizuális kunsztokat, mind a Scandal, mind a HTGAWM megoldásai csont nélkül bejöttek, s itt is voltak olyanok, amik jópofák lettek, de összességében lehet, hogy meglettem volna nélkülük. Persze akkor mínusz 20 coolság faktor, de kit érdekel? (Ráadásul a pause-olgatásnak nem nagyon volt értelme fixen látható dolgoknál.)

Összességében viszont, talán a csavar ismerete miatt is, nem volt túl sok wow-momentum a pilotban – vagy inkább azt mondom, hogy tele akarták pakolni wow-momentumokkal, de azok zöme vaktöltényszerűre sikeredett. A közepes osztályzat ezúttal nem annyira langyos vizet jelentett számomra, egyszerűen csak kiegyenlítették a fejfogós és remek megoldások a kezdést – kár, hogy ennél sokkal, de sokkal többet vártam volna. Persze, megvan a fun meg a szexi stílus, akinek ennyi elég, örülhet.

Pilot-mustra: The Catch – 1×01

Simán benne van, hogy a második-harmadik rész a sorozat mellé ragaszt, bár tényleg nem tudom, hogy mi lesz a folytatásban. Oké, nyilván a szereplőgárda alapján adja magát, hogy heti ügyeket kapunk, és mellé a pilotban felvázolt macska-egér játszmát, de a kérdés az, hogy ezt milyen formában és milyen súlyozás mellett.

Ugyanis alapból engem egy átverős sorozat, amiben a “rosszakat” kvázi a saját fegyverükkel kapják el, mindenképp érdekelne, még ha epizodikus, ez az egyik kedvenc műfajom. De nyilván más is lesz benne. A macska-egér aspektusba nem akarok egyelőre belegondolni, mert különben azt mondanám, hogy annak nincs sok értelme, ha nem kapja el a nyomozó a pasiját, de akkor meg kiszámítható, és béna a főhős, mert hülyét csinálnak belőle. Ha viszont elkapja, akkor nincs sorozat. (Oké, elkapja, és ketten egy még rosszabb fiúra vetődnek – éljen a kettős ügynökösködés. Vagy nem.)

Pilot-mustra: The Catch – 1×01

Arról nem is beszélve, hogy Peter Krause-nek is kell sztori, főleg, hogy az ő szálán van két mellékkarakter is, és nem állhat csak annyiból a története, hogy menekül. Ezért mondom, hogy mindegy, hogy milyen volt a pilot, engem a 2. és a 3. rész most jobban érdekel.

Ja, igen, és a szexuális aspektust sem akarom említés nélkül hagyni, hiszen már a pilotban is egymásnak estek olykor a szereplők. Van, ahol ez elfér, de itt szokatlan a helyzet, hiszen külön van a két főszereplő, viszont nincs az az isten, hogy ne legyenek közös jeleneteik. Szóval vagy csak ezért lesznek flashback-ek, vagy titokban fognak találkozni. És egyik megoldásért sem lelkesedek.

Pilot-mustra: The Catch – 1×01

Egyébként is túlkombinálom az egészet, a lényeg a lényeg: csalódás volt a kezdés. És ha abból indulok ki, hogy a Scandal  meg a How To Get Away With Murder milyen erős pilotot hozott, akkor ez közel sem biztató.

Majd lehet, hogy külön posztba is kirakom, de kifejezetten durva, hogy mennyire lenullázták, átírták és újraforgatták az eredeti pilotot, aminek az előzetesét májusban kiadták. Az akkor trailerből szinte egy snitt nem egyezik a végeredménnyel – érdemes megnézni.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 6 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPlakátba zárva: Containment

Április 19-én startol a Containment címre hallgató midseason-re szánt újonca a The CW-nek. Az utolsó 2015/16-os üdvöske, amit még nem kaptunk meg. Jól elcsúsztatták a premierjét. Kicsit azt érzem nála, hogy inkább nyárra szeretnének vele kalkulálni, mind sem az idény végére. Ha jól látom, akkor 9 epizódot kapunk belőle. A fináléját június 21-én adják le […]


Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Biztos lesznek majd olyan mozifilmes vagy régi sorozatos adaptációk, amikre nagyon be fog indulni a nép itthon is, de a Rush Hour, azaz a Csúcsformában (hehe, a Csúcshatás után vicces) semmiképp sem ilyen. Elintézhetném azzal, hogy a filmek is rosszak voltak (vagy a film? bár lehet, hogy a másodikat még láttam), de olcsó megoldás lenne, hiszen a többség imádta őket. Pedig, ha abból indulok ki, hogy Bill Lawrence a készítő, aki igen elismert (ld. Scrubs) és ez az első 1 órás sorozata, akkor még az ínyencek érdeklődése is érthető lenne.

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy eléggé kimaxolták a diverzitást casting során, hiszen két fekete, két ázsiai és két fehér színész mellett egy latin származású is van – kiderül, hogy ez valóban jelent-e valamit, vagy tartalom is kell a külsőségek mellé.

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Országos csatornákon az akció általában akkor szokott sikeres lenni, ha azt rejtély és komolyság kíséri, akciókomédiákat már láttunk gyorsan megbukni, haverzsarusakat is. Bár a CBS-en végülis bármi előfordulhat. (Csak az nem, hogy a fiatalok rátalálnak a sorozatra.)

Előzetesek nincsenek, mert szerintem azokat már kimaxoltam egy hete. Aki mégis videózna, nézze meg a Rush Hour 4/Face Off 2-előzetesét.

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPlakátba zárva: Containment

Április 19-én startol a Containment címre hallgató midseason-re szánt újonca a The CW-nek. Az utolsó 2015/16-os üdvöske, amit még nem kaptunk meg. Jól elcsúsztatták a premierjét. Kicsit azt érzem nála, hogy inkább nyárra szeretnének vele kalkulálni, mind sem az idény végére. Ha jól látom, akkor 9 epizódot kapunk belőle. A fináléját június 21-én adják le „A Kingdom Divided Amongst Itself” címmel.

A belga Cordon címre hallgató járványos sorozat szállítja az alapköveit. A 10 epizódos eredeti produkciót Carl Joos írta, míg Tim Mielants rendezte. Ezt csak azért tartottam fontosnak leírni, mivel a 2. évadjáról se szó, se beszéd. Eltűnt a híre. Elvileg a wikipedia szerint tavaly forgatták le, de semmi több. No, nem is ez a lényeg, hanem hogy tudja-e azt a sikert szállítani, amit az európai előd. Ha igen, akkor már nem csak a TNT-nek lesz ilyen ötlete. David Nutter neve az exec. producerek sorában eléggé impozáns, csak ne menjen el tipikus CW klisés tiniket megcélzó drámává.

A szereplők sorában: David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence és Trevor St. John. Mutatnám hozzá a plakátokat, amik kísértetiesen hasonlítanak a Syfy-os 12 Monkey-éra.

Plakátba zárva: ContainmentPlakátba zárva: ContainmentPlakátba zárva: Containment
Plakátba zárva: ContainmentPlakátba zárva: ContainmentPlakátba zárva: Containment
Plakátba zárva: ContainmentPlakátba zárva: ContainmentMégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője

Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője

Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt:

Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az úgynevezett infotainment műsorainak irányítója.

Ezzel szemben az RTL most azt mondja, hogy:

A csütörtök délután megjelent hírek szerint az RTL Klub Fókusz című műsorának főszerkesztője távozik a csatornától. Ezen cikkek állításaival szemben Jakab Ádám nem távozik a piacvezető csatornától, sőt új feladatokat lát el. Ennek kapcsán elmondta: "Az RTL Klub indulása óta itt dolgozom és a jövőben is itt tervezem a karrierem."

Szóval Jakab Ádám nem, vezeti majd a Mokka, a Tények,m a FEM3Cafe és az Aktív szerkesztőségeit, hanem marad az RTL-nél. Hogy mi okozhatta a kavart, arra van egy elméletünk: a TV2 minden bizonnyal tárgyalt Jakabbal, és bekínáltak neki egy szemérmetlenül nagy összeget, amiről azt hihették, hogy ellenállhatatlanná teszi őket, aztán nem így lett, vagy azért, mert gerinc is van a világon, vagy azért, mert az RTL a TV2-re is ráígért (ez nem túl valószínű, információink szerint tényleg elképesztően magas aláírási pénzt kínálnak a kiszemelteknek). Egy harmadik verzió meg az, hogy ezt is elkúrta a TV2, és kiszivárogtattak, mert annyira megörültek a nagy halnak, és ebből az lett, ami.

Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztőjePromóképeken a Wynonna Earp

A Syfy komolyan nem akarja megkönnyíteni az ember dolgát. Olyan sci-fiket rendel be, amiket lehetetlen olyan komolyan venni, mint egy kortárs Battlestar Galactica-t. Érkezik áprilisban a Wynonna Earp címre hallgató újonc, amit a Justified és Buffy mixeként tart számon a tévés piac. A sztori pofonegyszerű, adott egy kisváros, ahova démonok és egyéb természetfeletti lények térnek […]


No comment

No comment

No comment No comment No commentHosszabb lesz az Egyenes beszéd az ATV-n

Hosszabb lesz az Egyenes beszéd az ATV-n

Új, pontosabban bővített stúdióban fogadja vendégeit Kálmán Olga mostantól, áll az ATV sajtóközleményében. A csatorna legnépszerűbb műsora ráadásul 25 perccel lett hosszabb, a nézők közel másfél órás Egyenes beszédet kapnak minden hétköznap.

Kálmán Olga nem hagyja köntörfalazni vendégeit, számára az az első, hogy a nézők közérthetően és egyértelműen kapják meg az információkat, amelyek őket érdeklik. A műsorvezető továbbra is lényegre törően fogalmaz, mostantól azonban még több közélet, botrány, gazdaság, világpolitika, szembesítés, elemzés és értékelés, és persze a Kálmán Olgától megszokott humor és ütős szópárbaj fér a műsorba. Az Egyenes beszéd vendégei ezentúl is a magyar politika, közélet, gazdaság és kultúra szereplői lesznek.

Egyenes beszéd Kálmán Olgával – hétfőtől csütörtökig, 19.25, ATV

Hosszabb lesz az Egyenes beszéd az ATV-n Hosszabb lesz az Egyenes beszéd az ATV-n Hosszabb lesz az Egyenes beszéd az ATV-nPromóképeken a Wynonna Earp

A Syfy komolyan nem akarja megkönnyíteni az ember dolgát. Olyan sci-fiket rendel be, amiket lehetetlen olyan komolyan venni, mint egy kortárs Battlestar Galactica-t. Érkezik áprilisban a Wynonna Earp címre hallgató újonc, amit a Justified és Buffy mixeként tart számon a tévés piac. A sztori pofonegyszerű, adott egy kisváros, ahova démonok és egyéb természetfeletti lények térnek vissza és bolygatják az átlag emberek hétköznapi életét. És van a városunknak egy védelmezője, aki ezeket kinyírja, aki nem más, mint Wynonna Earp. Az alapokat a népszerű képregényből nyerték. Mutatnák hozzá pár kedvcsináló fotót.

Promóképeken a Wynonna Earp

 

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

WynonnaEarp_PromoPic_009

WynonnaEarp_PromoPic_010

WynonnaEarp_PromoPic_001

WynonnaEarp_PromoPic_002

WynonnaEarp_PromoPic_003

WynonnaEarp_PromoPic_004

WynonnaEarp_PromoPic_005

WynonnaEarp_PromoPic_006

WynonnaEarp_PromoPic_007Survivor – 32×07: Confidence vs Desperation

They’re never gonna see it coming.

Hát, erre a részre nem is tudom, hogy mit mondjak… Nehezen találom a szavakat.

Survivor – 32×07: Confidence vs Desperation

A tovább mögött spoilerekkel folytatom.(...)
Read the rest of Survivor – 32×07: Confidence vs Desperation (475 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 15 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhFinálé előtt: Life in Pieces

Valahol sajnálom, hogy nem készülnek a készítők stunt casting-gal, kiemelt vendégszereplőkkel, de ez legyen a legnagyobb baj. Pár óra múlva dupla két résszel finálézik a CBS komédiája, és most nem kérdezem meg, hogy milyen volt az évad, mert tudom, hogy tök jó. Nincs igazam? Én mostanság többet is írtam a sorozatról, szóval a fináléról, aminek az előzetese a tovább mögött van, human fog.

Ja, a részek címe, mert mindig ilyen bénák: Cinderella Fantasy Prom Dougie és CryTunes Divorce Tablet Ring.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhHeti websorozat: Interns of F.I.E.L.D.

Van nekünk websorozatos rovatunk, ami ajánlókat, illetve kritikákat tartalmaz, de gondoltam olykor csak bedobnék pár sor kíséretében egy-egy webes szériát, hátha felkelti valaki érdeklődését.

Heti websorozat: Interns of F.I.E.L.D.

Az Interns of F.I.E.L.D. például csakis azért került a szemem elég, mert az Őszinte előzetesekért és más baromságokért felelős ScreenJunkies készítette, és meg hasonlít a címe az Agents of S.H.I.E.L.D.-ére. A történet főhőse egy szupertitkos, világmegmentő ügynökségen dolgozó nő, aki a szuperhősök asszisztenseinek az asszisztense pár társával.

A tovább mögött megnézhető az előzetes, majd első epizód (500 ezer klikk), ami 17 perces.(...)
Read the rest of Heti websorozat: Interns of F.I.E.L.D. (25 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 7 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhA Finding Dory újoncai

Feltűntek az új (és talán visszatérők is) karakterek külön-külön képeken.

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncai

A Finding Dory újoncaiHírmorzsák

Már ősszel műsorára tűzi az Aranyélet 2. évadját az HBO. A szereplők mindegyik visszatér a folytatásra, viszont a készítőgárdánál lesznek változások. Tasnádi István, mint író, és nem mint vezetőíró tűnik fel a kreatívagyak között, helyére Lengyel Balás veszi át, kinek besegít Zomborácz Virág is. Az interjú tovább szösszenete itt olvasható. Jeff Goldblum, Amy Sedaris és […]


Finálé előtt: Shades of Blue

Nem mintha nem tudnák elvonatkoztatni, de valahol akkor is fura, hogy aki a Shades of Blue-ban az egyik kiemelt zsarut alakítja, az a The Family-ben a perverz, pedofil állat. Ez már csak a midseason sorozatok átka.

A Shades of Blue-ról többször is írtunk, midseason sorozathoz “méltóan” nem túl népszerű itthon, én sem hiszem, hogy folytatni fogom, de ha valaki maradt, akkor jelezhet, hogy milyen volt a szezon. Mert az évadzáróban minden borulni fog. A tovább mögött az 1×13 promója.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhThe Carmichael Show: kezdett a 2. évad

A The Carmichael Show tavaly nyáron indult az NBC-n, írtunk róla pilotkritikát, lehúztuk, kommentben én is utálkoztam, meg még valaki jelezte, hogy gáz volt – nem meglepő, hogy itthon minimális volt az érdeklődés iránta. Azonban az amerikai kritikusoknak bejött, az NBC pedig ennek köszönhetően is berendelte a folytatást, ami az elmúlt hetekben kezdődött el, és hoz tolerálható nézettséget (igaz, mamutfelvezetéssel), szóval lehet, hogy maradni fog a sorozat.

Én pedig még egyszer megemlítem azt, hogy aki azt vette észre magán, hogy általában húz a kritikailag jól fogadott sorozatok, komédiák iránt, annak lehet, hogy érdemes esélyt adnia a The Carmichael Show-nak. Mert…, végülis valamilyen szinte mégsem annyira tipikus ez a szitkom. És van egy olyan főszereplője, aki eredeti figura.

The Carmichael Show: kezdett a 2. évad

Egy családi alapfelállást kell elképzelni, az egyik legklisésebbet: apu, anyu, két felnőtt fiú – az egyiknek van egy barátnője, akivel összeköltözik a pilotban. Ennyi. A főhős, a barátnős srác a készítő-főszereplő, standupos Jerrod Carmichael – mellette még Amber Stevens lehet ismert, plusz a két veterán, Loretta Devine és David Alan Grier. Ja, és fekete családról van szó, ez elég hangsúlyos.

Szóval vannak karakterek, de eléggé vázlatosak. Sztori már tényleg csak minimális akad a sorozatban, sokszor a 20 perc egyetlen szobában játszódik az 5 főszereplővel. Ugyanis itt a középpontban a dialógok vannak – többet dumálnak benne, mint némelyik drámában. És jó topical comedy-hez méltóan minden résznek van valami témája: új barátnő, összeköltözés, fekete tüntetések, vallás, fegyverek, a 2×01-ben a megcsalás, a legnagyobb hype meg persze a 2×02-es, Billy Cosby-s epizódot kísérte.

És mindezt Jerrod Carmichael stílusával próbálják eladni.

The Carmichael Show: kezdett a 2. évad

A sráctól érdemes megnézni pár stand-up részletet (ezen pont Bill Cosby-ról beszél, itt meg az amerikai elnökválasztásról) – mondanám, hogy akinek bejön, az rohanjon a sorozatért, de basszus, nekem is bejön, jópofa ez a laid back, laza nyugodt előadásmód, pont ilyen a The Carmichael Show-ban is. A sorozat viszont akkor sem jön be, ha kvázi a stand-upos témát hozza, mert ott a többi szereplő.

Why do you think Bernard’s my best friend? ‘Cause he’s alive, that’s it.

Veteránok ide vagy oda, nekem Alan Grier, de főleg Devine annyira tipikus figurát hoz, hogy egyszerűen tönkrevágnak mindent. Ráadásul még kiabálnak is, vagy csak Devine hangszíne idegesít. Persze nem csak rajtuk megy el számomra, hiszen az egész sokkal jobban működik egyként előadva egy mikrofonnal, mintha folyton a sorozatban látott vitatkozós stílusban nyomnák.

The Carmichael Show: kezdett a 2. évad

Ez van. Lehet, hogy okos sorozat a The Carmichael Show, lehet, hogy kihívást támaszt az intellektusnak, de inkább untam az eddig látott részeket, mint élveztem volna. Pedig mondom, Carmichael figurája tényleg jópofa, a stand-upjai is jók. A sorozatot meghagyom a kritikusoknak, meg a kiválasztott keveseknek.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhHírmorzsák

 • Már ősszel műsorára tűzi az Aranyélet 2. évadját az HBO. A szereplők mindegyik visszatér a folytatásra, viszont a készítőgárdánál lesznek változások. Tasnádi István, mint író, és nem mint vezetőíró tűnik fel a kreatívagyak között, helyére Lengyel Balás veszi át, kinek besegít Zomborácz Virág is. Az interjú tovább szösszenete itt olvasható.
 • Jeff Goldblum, Amy Sedaris és Fred Armisen vendégszereplője lesz az Unbreakable Kimmy Schmidt 2. évadjának.
 • Aleksei Serebryakov csatlakozott főszereplőként az orosz House remake-be.
 • A briteknél a Sky One vásárolta meg az USA Network-ös Colony sugárzási jogait.
 • Az E4 zöld utat adott a Drifters 4. évadjának. Lydia Rose Bewley és Lauren O’Rourke vissza fog térni a főszereplők közé. A 3. etapot nagyjából 500 ezren nézték átlagban, ami a csatorna átlagához képest elfogadhatónak tűnő.
 • Griff Rhys Jones, Matt Di Angelo és Kimberley Nixon főszerepet vállalt az Ordinary Lies 2. etapjába.
 • Famke Janssen-re épülhet a The Blacklist spinoff ötlete. Az NBC úgy döntött, hogy a backdoor pilotot beépíti az idei szériába, ami az 3×22-es rész lesz. Hogy ne legyen ismeretlen a karaktere, ezért már a 3×21-ben fel fog tűnni. Ezen felül mind Tom (Ryan Eggold), mind Mr. Solomon (Edi Gathegi) karakter is átmehet főszereplőnek. Sőt, Tawny Cypress is leigazolta magát a spinoffba.
 • Június 7-én tér vissza a Rizzoli & Isles a 7. évaddal, míg 13-án a Major Crimes az 5. etappal. 19-én pedig a Murder in the First 3. szezonja startolhat a TNT kínálatában.
 • A Comedy Central zöld utat adott a Tosh.0 9. etapnak, a Druck History 4. szezonnak, illetve a This is not Happening 3. évadjának.
 • Sőt, kapott +10 részes kibővítést a Not Safe with Nikki Glaser 1. évadját.
 • Jill Hennessy visszatérőként lesz látható a Fox-féle Shots Fired pilotban.
 • Sheila Vand főszerepet vállalt a Fox-féle 24: Legacy-ba.
 • Anthony Stewart Head és Emily Tremaine főszereplőként lesz jelen a Freeform legújabb sorozatában, a Guilt-ban, ahol Billy Zane, Cristian Solimeno, Naomi Ryan, Kevin Ryan, Zachary Fall, Simona Brown és Sam Cassidy is jelen lesz. Szinopszisról részletesebben itt olvashattok.
 • A Comedy Central elkaszálta a Moonbeam City-t.
 • A Cartoon Network berendelte az Uncle Grandpa és a Steven Universe következő évadját. Számszerűsítve az 5. évadról beszélhetünk.
 • Szintén zöld utat kapott a Ruff-Ruff, Tweet & Dave 2. évadja, ami a Sprout sorozata.
 • Tyler Perry-vel készülhet el az első szkriptelt sorozata a TLC-nek. A Too Close to Home címre hallgató projektben egy fiatal nő kap főszerepet, aki a Washingtoni politikai körökben elég szép pályát fut, ám annak íve elkezd lefelé fordulni, miután viszonya lesz egy házas szenátorral. Ezt követően visszaköltözik szülővárosával, ahol szembesülnie kell egykori hátrahagyott múltjával.
 • Earl Schuman, a The Seinfeld egyik színésze elhunyt 100. életévében. RIP.
 • Noah Wyle biztosan benne lesz a The Librarians folytatásában, ahol rendezni és írni is fog. Előbbiből két résznyit, utóbbiból egyet, illetve 7 részében fog szerepelni, szóval nem látjuk mind a 10*-ban. Nyáron fog visszatérni a sorozat.
 • A TNT sajtóanyagban nyugtatta meg a jónépet, hogy a Tales From the Crypt rebootja az eredetihez hasonló szerkezetű lesz, és ott is feltűnik a Kriptaőr.
 • Navid Negahban visszatérőként tűnik fel a Mistresses-ben.
 • Stacey Oristano vendégszereplője lesz a Gilmore Girls remake-nek.


Ábel Anita és Majka lesz a Tv2 új show-jának házigazdája

A frappáns című Drágám, add az életed! című, férj/pasiszívató show hétköznap esténként jelentkezik majd. A feladat: ismert celebpárok hölgytagjai licitálnak párjuk teljesítőképességére, akik minden erejüket és ügyességüket latba vetve igyekeznek bebizonyítani, hogy mindenre képesek szerelmükért.

Ábel Anita és Majka lesz a Tv2 új show-jának házigazdája

Íme a Tv2 hivatalos közleménye:

Vadonatúj saját gyártású, szórakoztató műsor indul májusban a TV2-n. A formátum már számos országban nagy sikert aratott és most megérkezett Magyarországra is. A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi hajthatja végre, akinek a teljesítményében leginkább hisz a párja, tehát akire a legmagasabb tétet tették. A hölgyek természetesen igyekeznek túllicitálni egymást, már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítva párjukat, a férjek pedig bizonyítanak kedvesüknek, hogy valóban ők a nagy Ők! A show házigazdái Ábel Anita és Majka lesznek.
- Valahogy mindig összefúj minket a szél. 2002-ben, azaz tizennégy éve vezettünk először együtt műsort, aztán dolgoztunk más rádiós és tévés produkciókban. Nagyon szeretjük egymást, és már alig várom, hogy újra beszólogathatunk egymásnak. A műsor szerintem rendkívül szórakoztató lesz, igazi hétköznap esti kikapcsolódás, ahol szükség lesz a férfi versenyzők erejére és bátorságára, ennél többet egyelőre nem árulhatok el. – nyilatkozta Ábel Anita. Majka is lelkesen várja a közös munkát és rangos helyre emelte műsorvezető társát az életében legfontosabb nők sorában, amire különös magyarázata is van.
- Anita életem negyedik nője, mivel anyám, nagyanyám és Hajni után ő az, aki nulláról 1 másodperc alatt fel tud idegesíteni, de annyira, hogy agyvérzést kapok tőle. Ebből kifolyólag a mi műsorunk parázs hangulatú lesz, amiben bőven akad majd marakodás, jóízű adok-kapok, de mindezt mi úgy tudjuk, hogy közben imádjuk egymást. Anitának pont olyan pikírt és szarkasztikus a humora, mint nekem, így garantálom, hogy a nézők jól fognak szórakozni.

Ábel Anita és Majka lesz a Tv2 új show-jának házigazdája Ábel Anita és Majka lesz a Tv2 új show-jának házigazdája Ábel Anita és Majka lesz a Tv2 új show-jának házigazdájaMegszületett Seth Meyers fia

Meyers éjszakai talkshow-jában 9 percben beszél a rengeteg mindenről, ami a szülés körül történt. Olyan az egész, mint egy sitcom rész, érdemes megnézni. Videó a tovább mögött.

(...)
Read the rest of Megszületett Seth Meyers fia (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh