Monthly Archives: február 2016A következő The Walking Dead tartalmából

Az aktuális részről már peregnek a kommentek, lássuk mi lesz a jövő héten. Úgy tűnik rosszul tippeltem, és továbbra is az erős főszál lesz a középpontban. Videó a tovább mögött.

(...)
Read the rest of A következő The Walking Dead tartalmából (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhThe Walking Dead – 6×11: A Whole New World

A pörgés és a hülyülés után vérbeli The Walking Dead-részt kaptunk. Ez az, amit megszoktunk a 6. évad alatt, nem az aprítást! Végre kiderül, hogy mi az nagy világ, ami kitárul Rick-ék előtt. Spoilerekkel a tovább mögött folytatom.

The Walking Dead – 6×11: A Whole New World

(...)
Read the rest of The Walking Dead – 6×11: A Whole New World (263 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 28 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhA hét idézete

Akkor lássuk, hogy mely dumák ütöttek a legnagyobbat a múlt héten. Gondolom jegyzeteltetek, és most majd elsütitek, de szerintem egy darabig semmi nem fogja megközelíteni a múlt heti győztes. Vagy csak nem figyeltem? Lássuk!

A már lejárt kedvencek:

“This isn’t my first Prison Break” – Legends of Tomorrow

“I knew we should have had Slade Wilson do the party planning. ” – Arrow

“– I’m all ears.
– She certainly is.” – Shannara Chronicles


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 16 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhEmlékeztető: Családom, darabokban 1. évad

“Ma”. Comedy Central. 21:30. Life in Pieces – 1×01 (magyar promó + szinkronhangok + pilotkritika: winnie – 5/10 + human – 6/10)

És megint egy idei országos sorozat premierje érkezett meg hozzánk. Egy elég szokatlané, hiszen egy epizódot itt négy kis történet alkot.

Annak ellenére, hogy a CBS új komédiájának pilot kevésbé jött be, a The Grinder mellett nálam csak a Life in Pieces maradt nézős a szitkomok között, s idővel (elég hamar) abszolút kinőtte magát, de erről évad közben nem egyszer, hanem kétszer is írtam, szóval felesleges ismételnem magam.

Emlékeztető: Családom, darabokban 1. évad


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhJimmy Kimmel az Oscar után

Úgy tűnik, hogy ezt az Oscar utáni talkshow dolgot lenyúlta magának Kimmel. Minden évben különkiadással jelentkezik az Oscar szobrok kiosztása után, amikben mindig van valami jó poén, meg pár sztár is előkerül.

Idén Ben Affleck volt a legnagyobb meghívottja, aki még a haverját, Matt Damont is becsempészte az pódiumra, ezzel folytatva a Damon – Kimmel gaget. Ez az első videónk, de utána még van pár részlet az adásból. Videók a tovább mögött.

(...)
Read the rest of Jimmy Kimmel az Oscar után (37 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 5 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhAlex Projas ideges a Gods of Egypt fogadtatása miatt

A Gods of Egypt rendezője pont a filmje bukásának időpontját választotta arra, hogy a filmkritikát pénzért művelőket lehúzza a fenébe. Főleg azokat, akik a RottenTomatoes oldalon számítanak a %-ban. Mellesleg 12%-on áll amúgy a filmje.

Alex Projas ideges a Gods of Egypt fogadtatása miatt

Szóval a rendező Facebookon kiborult, és azt mondta, hogy a kritikusok csak kiszolgálják az olvasóikat, és nincsenek saját gondolataik. Meg semmit sem érnek ebben a “this modern age of texting”-ben, ami alatt gondolom a Facebookot, twittert, instát és többi ilyesmit értette. Már rögtön ez furcsa, hiszen az tudjuk, hogy a közönség, a modern textelők mit gondolnak jónak, tényleg az legyen az alap szint szerinte? És tényleg ezt szállítják a kritikusok is, őket szolgálják ki önálló gondolat nélkül?

A tovább mögött ott van a teljes kifakadása.

NOTHING CONFIRMS THE RAMPANT STUPIDITY OF MAN-KIND… Like reading reviews of my own movies. I usually try to avoid the experience – but this one takes the cake. Often, to my great amusement, a critic will mention my past films in glowing terms, when at the time those same films were savaged, as if to highlight the critic’s flawed belief of my descent into mediocrity. You see, my dear fellow FBookers, I have never gotten great reviews… on any movie I’ve made really, apart from those by reviewers who think for themselves and make up their own opinions. Sadly those type of reviewers are nearly all dead. I guess I have the knack of rubbing reviewers the wrong way – always have.

This time of course they have bigger axes to grind – they can rip into my movie while trying to make their mainly pale asses look so politically correct by screaming “white-wash!!!” like the deranged idiots they all are. They fail to understand, or chose to pretend to not understand what this movie is, so as to serve some bizarre consensus of opinion which has nothing to do with the movie at all. That’s ok, this modern age of texting has rendered them less than worthless, so they will probably go the way of the dinosaur or the newspaper shortly – don’t movie-goers text their friends with what they thought of a movie? Seems most critics spend their time trying to work out what most people will want to hear. How do you do that? Why these days it is so easy… just surf the net to read other reviews or what bloggers are saying – no matter how misguided an opinion of a movie might be before it actually comes out.

Lock a critic in a room with a movie no one has even seen and they will not know what to make of it. Because contrary to what a critic should probably be they have no personal taste or opinion, because they are basing their views on the status quo. None of them are brave enough to say “well I like it” if it goes against consensus. Therefore they are less than worthless. Now that anyone can post their opinion about anything from a movie to a pair of shoes to a hamburger, what value do they have – nothing.

Roger Ebert wasn’t bad. He was a true film lover at least, a failed film-maker, which gave him a great deal of insight. His passion for film was contagious and he shared this with his fans. He loved films and his contribution to cinema as a result was positive. Now we have a pack of diseased vultures pecking at the bones of a dying carcass. Trying to peck to the rhythm of the consensus. I applaud any film-goer who values their own opinion enough to not base it on what the pack-mentality say is good or bad.Új magyar sorozattervek 4.: Tévéország

(Korábbi posztok: 1.) A mi kis falunk 2.) A láthatatlan seb 3.) Idegenek) A ContentLAB and Factory negyedik sorozatterve a Tévéország – ez az, amihez még van anyag, a többit fejlesztése, illetve forgatása most folyik, azokról egy külön posztban írok.

A Tévéország még az Idegenek-nél is rizikósabb vállalkozás, hiszen egyrészt eléggé kevert a műfaja (komikus dráma, drámai komédia, dramedy, valamelyik), másrészt pedig celebekről, és a celebcsinálásról szól. Ja, és közel sem csupa ismert arc szerepel benne.(A színészek közül Rudolf Péter és Földes Eszter van meg, plusz Szabó Simon és Trokán Anna, ha minden igaz, a többiek viszont nem ugranak be – a kép alapján talán tudtok segíteni.)

A showrunner itt Hámori Barbara, és ennek a pilotját is láttam, olyan 6-6,5/10 volt, korrekt volt, talán a Válótársak és a Csak színház és más semmi közé fért be nálam, Rudolfot jó volt látni szemétláda szerepben, és itt még nem fogott meg mindegyik karakter, viszont érdekel, hogy milyen lesz a sorozatformátum, mert a pilot inkább csak alapozott. A tovább mögött megnézhető az előzetes.

Új magyar sorozattervek 4.: Tévéország(...)
Read the rest of Új magyar sorozattervek 4.: Tévéország (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 8 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhSilent Witness: a 19. évad – írta Eloise

Kissé keserű szájízzel búcsúztam idén ettől az évadtól. Jó volt, jó volt, de mégsem az igazi. Persze ki fogok emelni jó pár pozitív dolgot is, azonban erős hiányérzetem támadt a végén.

Silent Witness: a 19. évad – írta Eloise

Kezdjük mindjárt a történeteknél, amiben igazán bevetettek mindent. Volt menekültkérdés, kommandósok, az egyik főszereplő pedig még börtönbe is került, mert gyilkossággal gyanúsították. Ennek ellenére egy (dupla) epizód sem volt, amire azt mondtam volna, hogy erre biztos emlékezni fogok, vagy ami még másnap is motoszkált volna a fejemben.

A vendégszereplők listáját nézegetve nagyon örültem, hogy újra láthatok majd néhány színészt, akit már egy korábbi sorozatban megkedveltem. Például Daniela Denby-Ashe-t vagy Lyndsey Marshalt, de rajtuk kívül is újra sikerült számtalan tehetséges színészt elcsábítani egy-egy részre. Ennek ellenére nem igazán tudnék mondani egy kiemelkedően érdekes karaktert sem. A rendőrök ismét csak statiszták voltak és a történetek főszereplői sem voltak túlságosan egyediek. Persze tudom, tizenkilenc év alatt nehéz újabb és újabb történeteket kitalálni, de…

Még két dolgot emelnék ki, ami nagyon hiányzott: a sorozatnak mindig is a képi világ és a zene nagyszerű használata volt az erőssége. Az utóbbi évadok során azonban ezt egyre inkább elhanyagolják, és a mostani szezonban már érezhetően kevéssé volt jelen. Talán anyagi okok játszanak közre, nem tudom.

Silent Witness: a 19. évad – írta Eloise

Ami viszont jó volt, hogy kezd összeszokni a „csapat”. Clarissa és Jack remek együtt, és már most Nikki is megtalálta a hangot velük. A főnök, Thomas Chamberlain eléggé háttérbe szorult, ezt kicsit ellensúlyozta a második dupla epizód, ahol kapott egy kis szerelmi szálat. Ez azért is volt jó, mert így megmutathatta az érzelmesebb oldalát is.

Mindig is nagy kedvencem volt, amikor a szereplők összegyűlnek az irodában találgatni azt, hogy mi is történhetett. Az utóbbi időben, gondolom a sok távozás miatt ez ritkábban fordult elő, de most, mint ha megint efelé kanyarodnának vissza a készítők, ami szintén jó jel.

A legnagyobb pozitívum mindenképp az volt, hogy Liz Carr és az általa megformált Clarrisa teljes értékű csapattag lett. Ez nem is meglepő, hiszen a színésznő zseniális, a karaktere pedig nagyon egyedi. Örülnék, ha egyszerre „terepen” is érvényesülhetne. Természetesen nem egy helyszínelésre gondolok, csak néhány irodán kívüli jelenetre, mondjuk egy tárgyaláson vagy ilyesmi.

Silent Witness: a 19. évad – írta Eloise

Annak ellenére, hogy nem voltam teljesen elragadtatva az S19 láttán, a finálé utáni huszadik évados berendelésnek mégis örültem. Lehet, hogy csak túl magasra tették a lécet az utóbbi években, és ezért vagyok ennyire kritikus?

Remélem, a kerek év(ad)fordulót sikerül majd nagyszerű történetekkel megünnepelni, és visszatérnek az epizódok végén lévő megrázó képsorok egy-egy remekül eltalált zenei betéttel!


© vendegblogger for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhSose lesz vég a túlélőshow-hullámnak

Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak

Volt már páros, pucér, sima, csoportos, elnökös, urbánus, posztapokaliptikus, kőkorszakis, mittudoménmilyenes, most meg itt a házastársas. Ezt a rollert csapágyasra hajtja a Discovery. A sajtóközleményben benne minden.

Túl kell élni a világ legkönyörtelenebb helyeit, és mindezt a szeretett nővel vagy férfivel együtt. Ugye, hogy nem hangzik egyszerűen? Három pár mégis arra vállalkozik, hogy az ismeretlen vadonból egymást segítve visszajussanak a civilizációba. A Discovery Channel legújabb Vad-házasság című sorozatában ex-katonától az amatőr túlélőkig mindenki megpróbálja a legjobbat kihozni magából és párjából.

A Vad-házasság című hatrészes sorozatban három túlélőbajnok pár teszi próbára kapcsolatát, mikor útnak indulnak életük legkeményebb túlélőtúrájára. A párokat a világ három különböző vad vidékén teszik ki – Marokkó sivatagi hegyein, a fagyos Norvég fjordokon és Dél-Mexikó végtelennek tűnő dzsungelében –, ahol három héten át meg kell élniük abból, amit a természet nyújt, el kell igazodniuk a hatalmas, ismeretlen vidéken és vissza kell találniuk a civilizációhoz – de csak ha túlélik a vadont és egymást.

A párok útjuk során megosztják velünk tapasztalataikat, és engedik, hogy a nézők elkísérjék őket a sikerekkel és kudarcokkal teli úton. A sorozatban megismerkedhetünk Justin (32) és Jenny Cookkal (34), akik két éve házasok; Mitchell Langonnal (40) és Jhoanna Triasszal (40), akik pár hónapja randizgatnak egymással és saját túlélő felszereléseket áruló üzletüket vezetik; illetve a háromgyermekes, sportőrült Matt (29) és Ali Stevensszel (33).

Hol látható: Vad-házasság, február 29-én, hétfőn 21:00, Discovery channel

Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnakA The Sixth Man folytatása Undateable-nézőknek

Rick Glassman websorozatából, mely a színész küszködéséről szól, hogy kitörjön az Undateable alig beszélő mellékkarakterének, Burski-nek a szerepéből, az első két részét itt láthattátok, a tovább mögött megnézhető a többi, 3-4-5. epizód is, plusz egy bakivideó.

Először a stúdió területére akar bejutni, majd Zach Braff-től kér tanácsot, és a végén eljut addig, hogy a jó ideje pitch-elt poénját (egyetlen poént!) bevehetik a sorozatban. Jópofa.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPilot: Bunnicula

Atyaég, de rég csíptem ennyire mesét! Pedig mikor a Cartoon Network új animációs sorozatának a legelején jártam, még biztos voltam benne, hogy ez a rajzfilm-sorozat egy emberiség ellenes bűn, de igencsak hamar meggondoltam magam.

Vámpírnyúl, óriáscsótány, zombi halak zölden világító szemekkel, és mindez viszonylag naturalisztikusan megrajzolva, hát… óvodás énem napokig rosszat álmodott volna öt percnyi Bunniculától is, és tuti, hogy a család legkisebb tagjainak nem lesz bemutatva a nyuszi. (Igaz, hogy Y7 besorolású a cucc, tehát hét éven aluliaknak nem is való, de anyu nem ül mindig a Cartoon Network előtt, és ráncigálja el a csöppséget ha gyanús műsor kezdődik).

Pilot: Bunnicula

De gyerek ide vagy oda, így felnőtt fejjel úgy berántott ez a marhaság, hogy minden új rész megjelenésekor üdvözült vigyor keletkezik a képemen.

A sztori eredetileg egy hetvenes évekbeli mesekönyvön alapszik, de a címszereplőn és vámpírnyúl koncepción kívül nem sok közük van egymáshoz. Mint ahogy a szintén a könyv alapján készült ’82-es rajzfilmhez sem hasonlít, csak annyiban, hogy míg a könyvben ez nem nyilvánvaló, addig mind a két mese határozottan kimondja, hogy Bunnicula valóban bír természetfölötti képességekkel.

Pilot: Bunnicula

Ehhez jött az amerikai írók/rajzolók teljesen elszállt, kevéssé gyerekbarát megvalósítása, (bár lehet, hogy csak Európában nem dívik undormányokkal teletömni a kölyköknek szóló műsorokat, végül is odaát Halloweenkor is szeretnek szemgolyó cukorkákat feltálalni), és így született meg a Warner Bros gondozásában a február elején indult, modern köntösbe bújtatott Bunnicula.

Hogy pontosan mit eszek rajta, azt még mindig nem teljesen értem, de néha a gyerekesebb poénok mellett sikerül hangosan felröhögős jeleneteket is hoznia, és az eszméletlenül cuki nyúllal együtt ez nálam már nyerő kombináció.

Pilot: Bunnicula

A három állati főszereplő közül kettő – Bunnicula, és Chester, a macska – telitalálat, sajnos Harold, a kutya néha irritál, elég debilre vették a figuráját, még egy meséhez képest is.

A gazdájuk itt a könyvvel és a régi rajzfilmmel ellentétben nem két kisfiú, hanem egy tinilány, Mina, akihez nem véletlenül került Bunnicula, de az indokot és a háttérsztorit csak lassan csepegtetik a “monster of the week” epizódok közben. A teljes történet elvileg csak a második évadban fog összeállni.

Pilot: Bunnicula

Eléggé in medias res módon indul maga az évad is, csak az intróból lehet összerakni, hogy hogy jutottunk el a jelenlegi felálláshoz. A karakterek bemutatásával sem sokat szórakoznak, mert menet közben úgyis rájövünk.

Chester a földhözragadt, mindig komoly arc, aki folyton próbál megszabadulni a mindent felkavaró nyuszitól, Bunnicula maga a káosz, de nem rosszindulatú, inkább csak egy elszabadult baba-szörny, Harold meg… többnyire a slapstick humor kedvéért van jelen, meg hogy igyon a WC-ből. Szóval kutya. Oké, egyszer-egyszer van értelmes megnyilvánulása is, és olykor az egysorosai is odavágnak.

Pilot: Bunnicula

Bunnic vámpírtulajdonságai közé tartozik, hogy füle helyére néha denevér szárnyakat növeszt, és repkedni is tud velük, nincs tükörképe, valamint fő táplálékaként kis agyaraival kiszívja a zöldségek levét. Külön poén, és szintén fokozatos felfedeznivaló, hogy melyik zöldség milyen plusz tulajdonsággal ruházza fel ideiglenesen. Például a cukorrépától extra gyors lesz, a vöröshagymától pedig vízágyút megszégyenítő erősségű sugárban sír. A fokhagymát inkább hagyjuk…

Nem tudom, hogy az én furcsa rajongásomtól eltekintve mennyire állja meg a helyét felnőtt közönség előtt a Bunnicula, (annyira bírom már ezt a nevet is!), mert túl sok magasröptű tanulság, vagy éppen rejtett, felnőttesebb poén nincs benne, de a kreativitás, például a szörnyek változatossága kimondottan értékelendő.

Pilot: Bunnicula

A zombi halaktól még most is ráz a hideg, de a krokodilkönnyeket hullató aligátor szellem hatalmas poén volt, a pók-birka kinézetén és hangján percekig röhögtem, az időutazós rész (1×05) pedig nagyon oda volt téve, csavarokkal és slusszpoénnal együtt, ki is nevezném eddigi kedvenc epizódomnak.
Azon pedig, mikor váratlanul valódi macskahangokat vágnak be Chesternek, mindig felnevetek, egyszerűen nem tudom megunni. Jól van na, engem egy pamutgombolyaggal is le lehet kötni, don’t judge me.

Szóval a Bunnicula kellemes mosolygós, sőt, gyakran nevetős, na meg borzalmasan cuki – és itt a “borzalmas” szó szerint értendő. De komolyan, az egyik percben tündibündi nyuszimuszi, aztán…nem annyira:

Pilot: BunniculaPilot: Bunnicula

És még ezek a “csúnya” dolgok is olyan szépen vannak megrajzolva, hogy bármennyire is nem gondolná az ember, de öröm nézni. Szépek a 2D-s, kézzel rajzolt hátterek, a szépek karakterek, és … egyszerűen szép, nem ragozom tovább.

Egy mondat erejéig kitérnék Bunnic hangjára, amit az ex-Saturday Night Live-os Chris Kattan-nek köszönhetünk. Abszolút eltalálta, hogy milyen “beszéd” illik a nyuszihoz, és azért teszem idézőjelbe, mert inkább zagyva gügyögéshez hasonlít Bunnicula kommunikációja, mint beszédre, de veszettül aranyos.

Pilot: Bunnicula

A Bunnicula csont nélkül az elmúlt évek legjobb animációja nálam, mármint inkább maradnék a mese kategóriánál, hiszen pl. egy Archer-rel vagy BoJack-kel nem lehet egy kalap alá venni.

Ismétlem magam, mert folyton ez a jelző jár a fejemben: az egész úgy cuki, hogy közben nem mézesmázos, és jókat lehet rajta kacagni, akkor is, ha már nem kisiskolás az ember.


© Casey Novak for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhXtractor néven folytatódik az Attraktor a Discovery Channelen

Xtractor néven folytatódik az Attraktor a Discovery Channelen

Egykori kollégáink, Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid Attraktor című műsorukkal bekerültek a Discovery Channelre vagy két éve, akkor ez volt az első magyar gyártású műsora a mádaigigásznak, ha minden igaz, és nem kis büszkséggel teszem hozzá, hogy az évadot az Indexvideó forgatta le, szóval a mi kutyánk kölyke volt. A folytatás már nem nálunk készült, és a neve is megváltozott Xtractorra, de a téma maradt: nagy gépeket tesztelnek és tesznek tönkre benne. A műsort a duó saját maga gyártja, a sugárzási jogokat a Discovery Channel viszont a régió több országára is megvásárolta.

Amiről az új évadban tuti szó lesz:

  • a világ legnagyobb repülőgépének pilótafülkéje,
  • a világ legfélelmetesebb katonai csapatszállítója,
  • egy A-10-es amerikai csatarepülőgép fegyverének elsütése,
  • Kelet-Európa leggyorsabb és legújabb szupervonata,
  • a világ legnagyobb kotrógépe.

Hol látható: Xtractor, március 15-től, a Discovery Channel műsorán.

Xtractor néven folytatódik az Attraktor a Discovery Channelen Xtractor néven folytatódik az Attraktor a Discovery Channelen Xtractor néven folytatódik az Attraktor a Discovery ChannelenChris Rock az Oscaron

Az éjszakai filmes díjátadó házigazdája Chris Rock volt, aki egy viszonylag kemény – már ilyen környezetben – monológgal kezdte az egész show-t. A tovább mögött nézhető.

(...)
Read the rest of Chris Rock az Oscaron (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 11 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhNa, ki lesz a 462-es járat túlélője?

Újabb egy perc a websorozatból, amink végén valaki életben marad a gépen, és csatlakozik a Fear The Walking Dead stábjához.

 

Na, ki lesz a 462-es járat túlélője? Na, ki lesz a 462-es járat túlélője? Na, ki lesz a 462-es járat túlélője?Üdv Litchfield-ben

A délelőtti trailer mellé plakát is jár az Orange Is The New Black-hez. Aminek már a 7. évadja is be van rendelve.

Üdv Litchfield-ben


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhMegújul a Hal a tortán

Megújul a Hal a tortán

Március 16-tól Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 gasztrorealityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Till Attila, Sipos Péter és Sipos Tamás, valamint Tóth Vera és Tóth Gabi főz majd párban. A küldetés alcímmel felturbózott évad újdonsága az lesz hogy Kovács Lázár (Lázár Chef) igyekszik majd megnehezíteni a házigazdák főzését: nincs nagybevásárlás, Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat.

Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van a tervezett ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait nyerik meg.

Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, ami során jó pár nehezítést kapnak, van, hogy óriás fakanállal kell kevergetni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt. 

 

Hol látható: Hal a tortán - A küldetés, március 16-tól minden hétköznap este a TV2-n

Megújul a Hal a tortán Megújul a Hal a tortán Megújul a Hal a tortánDélelőtti videó 4.: Still The King

Valamikor idén érkezik a CMT-re (Country Music Television) a Still The King című komédia, aminek Billy Ray Cyrus és Joey Lauren Adams lesz a főszereplője, és egy kiégett country énekesről, akit sokkol, hogy van egy 15 éves lánya. A tovább mögött egy teaser nézhető meg.

Get More:


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videók 3.: The Real O’Neals

Ha írekről szól a sorozat, akkor House of Pain és Jump Around? Megengedem.

Az ABC új szitkomja újabb családi móka lesz (megy ez a csatornának, ld. Modern Family*3, The Goldbergs, The Middle, Black-Ish, Fresh Off The Boat), ezt írtuk róla a májusi berendelésnél, azt követően egy hosszú előzetest is láttunk hozzá, most pedig 3 rövidebb és egy hosszú promó nézhető meg hozzá a tovább mögött.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videók 2.: We Bare Bears

Hátha valaki nem követi a reggeli híreket, mert videó tekintetében kicsit lemaradtam róla, de jobb később, mint soha: múlt héten kezdett a Cartoon Network-ön a We Bare Bears második szezonja – az elsőről, ami kellemes meglepetés volt, itt írtunk. A tovább mögött 3 beharangozó promó a szezon elé, és 4 részlet a 2×01-ből.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 1.: Orange is the New Black

Oscarral poénkodós, de utána az új évadból jeleneteket mutogatós reklám érkezett a Netflix sorozatához, ami még mindig erősen nézős darab. Videó a tovább mögött.

(...)
Read the rest of Délelőtti videó 1.: Orange is the New Black (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh