Monthly Archives: december 2015Prey: a 2. évad – írta sherlock20

Az angol Prey tavaly lépett be a mostanában igencsak népszerű antológia-sorozatok klubjába, amit nem bántunk, mert az első szezon remekül sikerült.

A folytatásban a Rosie Cavaliero alakította nyomozónőn (Susan Reinhart) kívül gyakorlatilag más fontos karakter nem is bukkan fel, tehát bárki belekezdhet. Ami közös maradt, ezáltal kvázi összekapcsolja a két évadot, az a központi motívum. Ahogy az előző szezonban, úgy idén is a nyomozás/hajsza – többek között – egy olyan személy felkutatása céljából zajlik, aki a rendőrök szemében törvényen kívüli, míg a néző tisztában van az esetleges törvénysértések mögötti nemes céllal.

Prey: a 2. évad – írta sherlock20

Ez az alapfelállás tavaly nagyon jól működött. Volt feszültség, volt íve a történetnek, emiatt izgatottan is vártam, hogy idén mit kapunk a három részben, ami inkább egy hosszú film, mintsem egy sorozat. Ellövöm a poént: keserű szájízzel álltam fel a finálé után.

Gyakorlatilag egy Taken-sorozatot kaptunk, csak messze kevesebb akcióval és még kevesebb Liam Neesonal.

Prey: a 2. évad – írta sherlock20

A történt dióhéjban: egy börtönőr lányát elrabolják, akiért cserébe a tettes egy női fegyencet kér, konkrétan a húgát akivel a börtönőr épp egy kórházban van kezelés miatt. Az új “hős” természetesen segít, részt vesz a szöktetésben. Emellé pluszban kapunk egy gyilkossági ügyet, amin a nyomozó, Reinhart kezd dolgozni. És természetesen a szálak összefutnak.

Nem indult rosszul az évad, sőt, az első rész határozottan jó volt. De ahelyett, hogy fokozódtak volna az izgalmak, az ív tört volna felfelé – vagy legalább maradt volna szinten – mélyrepülésbe ment át az egész.

Prey: a 2. évad – írta sherlock20

Kaptunk magánéleti gondokat Susan oldaláról, amik jól is elsülhettek volna, de nem tudták annyira felépíteni a karaktert ennyi idő alatt, hogy érdekeljen is ilyen mélységben az élete. A társával a kis apró ugratások mondjuk egész jók voltak – kár, hogy inkább nem erre erősítettek rá.

Ami számomra végképp betette a kaput, az az ügy volt, ami miatt a börtönőrt és a lányát ebbe belemosta az elrabló. Egyáltalán nem volt érdekfeszítő az eset, csalódást keltő volt a megvalósítás, lapos volt a motiváció és annak a kibontása is. Ráadásul másik oldalról a nyomozás folyamata se tudott ehhez bármi pozitívat hozzátenni az összképhez.

Összességében a(z idei) Prey csak ígéret maradt, amit nem tudott beváltani.


© vendegblogger for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPromóképek: Shadowhunters

A Mortal Instruments, azaz A végzet ereklyéi új adaptációja lesz ez az ifjúsági, természetfölötti sorozat. Mivel a mozifilm bukott, most megpróbálják így elsütni a sztorit. Itt volt hozzá egy trailer. Akkor lássuk a szereplőket, a tovább mögött teljesedik ki a galéria.

Promóképek: Shadowhunters

(...)
Read the rest of Promóképek: Shadowhunters (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhJAws 2015 2.0: Az év idézete

Nemsokára indulnak a választós szavazások, viszont az alábbi lista nem igazán szavazható, így külön posztot kap.

Most kiderül ugyanis, hogy ténylegesen melyik idézetre emlékszünk még így év végén? Mert bizony sokszor van olyan, amikor lelkesen bevéssük a mondatot, hogy “úristen mekkora volt amikor azt mondta, hogy…”, aztán tessék, párnál szerintem már a jelenet sem jut az ember eszébe.

Melyik volt az év legemlékezetesebb sorozatos idézete?

Lássuk az éves listát, ezek voltak a legnépszerűbb dumák hétről-hétre. A tovább mögött böngészhető, hiszen elég sok beszólást imádtatok.

(...)
Read the rest of JAws 2015 2.0: Az év idézete (1,355 words)


© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 11 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhKép az Assassin’s Creedből

Jobboldalt a főszereplő Fassbender virít.

Kép az Assassin’s CreedbőlA The Soup búcsúja

A The Soup-ról sosem írtunk komolyabban a blogon (egyszer volt egy magyar jelenlét, egyszer meg az utca emberének spoilereztek el mindenfélét a szemetek – hahh, végre megnézhetem, mert anno nem mertem?), hiszen nem tévésorozat volt, hanem afféle heti popkult kibeszélő műsor, amit nézve az embernek nem kellett döbbenetes valóságshow-kat és durva YouTube-videókat néznie, mert a krémet láthatta benne.

A The Soup az E!-n ment, 2004 óta Joel McHale volt a műsorvezetője (előtte Talk Soup-ként 1991 óta Greg Kinnear, John Henson, Hal Sparks és Aisha Tyler vitte) – és a tovább mögött megnézhető a finálé zárószegmense. (Ha valakinek van kedve írni egy tisztelgést/ajánlót, hogy maradjon róla nálunk valami nyoma a sorozatnak, akkor szívesen kirakjuk.)(...)
Read the rest of A The Soup búcsúja (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh“A” után – és “A’ előtt

A Pretty Little Liars ugrott 5 évet az időben, érkezik az über-über-A, de ez a sztori már csak a 7. évad végéig fog tartani, nem fogják elnyújtani, mint az előzőt. Hogy aztán lesz-e folytatás, majd kiderül, hiszen az ABC Family egy sorozata sem érte el eddig nézettségileg a PLL magasságait.

“A” után – és “A’ előtt


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 4 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 3.: X-Faktor

Az RTL Klub a tovább mögötti promóval, vagy jelentkezésre buzdító spottal reklámozza a nemrég 6. évadra is berendelt valóságshow-t.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 2.: Slasher

Az utóbbi hónapokban már kétszer is kiderült (Scream, Scream Queens), hogy a slasher nem működik a tévében, de most jön a Chiller első sorozata, a… Slasher, hogy rácáfoljon erre az állításra. Kaszabolós horror és rejtélyközpontú krimi lesz egy szülővárosába hazatérő nőről, aki szörnyű gyilkosságba keveredik, melyet pontosan úgy hajtottak végre, mint anno a szülei megölését.

Szereplők: Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Wendy Crewson, Steve Byers és Dean McDermott. Vendégként Erin Karpluk, Rob Stewart és Mark Ghanimé is szerepelni fog benne. Még nincs pontos premierdátum, de valamikor 2016-ban indul. Az első promót a tovább mögött találjátok.(...)
Read the rest of Délelőtti videó 2.: Slasher (0 words)


© Desmond Wallace for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 4 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 1.: X-akták

A Cool ötletesen kezdte el promózni a The X-Files rebootját (premierdátum) – promó a tovább mögött, mi pedig könyveljük el azt a tényt, hogy itthon ez a sorozat sem fér fel “újoncként” az országos csatornák műsorára.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 20 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhHírvasárnap

 • Premier: Dickensian S1 (vendégblogger?), And There Were None S1, Still Open Hours S2 + Finálé: Truth Be Told S1, Polka Kings S1 + jöttek ezerrel az angol karácsonyi epizódok: Call The Midwife, Downton Abbey, Doctor Who, Mrs. Brown’s Boys, Not Going Out + felkerült a netre a Second Chance (ex The Frankenstein Code) pilotja
 • A Netflix karácsonyi ajándéka a Marco Polo rajongóinak egy 1 órás különkiadás volt Marco Polo: One Hundred Eyes címmel, mely Hundred Eyes háttérsztoriját meséli el. (Ezt már Magyarországon forgatták, mint az S2 egy jelentős részét.)
 • Magyar premier – COOL: 01.25 X-akták (The X-Files) 10. évad (az új szezon)
 • Damon Lindelof szerint ez a 10 sorozat volt a legjobb idén – mindhez pár mondatot is hozzáfűz. (Ilyenkor mindig várom a nagy meglepetéseket, de igazából csak a szokásos címek, ami jelzi, hogy nem véletlen a konszenzus. Oké, a South Park kellemes meglepetés volt.)
 • Ezen a linken pedig a top showrunnerök nevezik meg a legjobb darált sorozatukat.
 • 37 nagyon szép snitt az idei sorozatepizódokból.
 • Vendégszerep: Margarita Levieva – The Blacklist, Ali Liebert – Legends of Tomorrow (romantikus szálnak), Noah Bean, Josh Cooke, Betty Gilpin – Elementary, Tommy Dewey, Tim Guinee – Code Black,
 • Interjú: Julie Plec (a The Originals készítője), Julie Plec (a The Vampire Diaries készítője), Alex Gansa (a Homeland showrunnerje), Lady J (a Transparent transzgender írója),
 • Oral history az ABC TGIF-jének, azaz péntek szitkom blokkjának.
 • Sorozatberendelés: You Me Her – DirecTv, 10 rész, komédia, készítő: John Scott Shepherd – John H. Richardson Playboy-cikke, a Sugar on Top alapján. Afféle független romkom, poliromantikus komédia egy háromágú kapcsolatról, melyben két fél egy kertvárosi házaspár. Szereplők: Melanie Papalia, Priscilla Faia, Greg Poehler, Rachel Blanchard
 • Új sorozat: Gasmamman – svéd sorozat, már elindult decemberben, elérhetőek a részei, és kissé a Breaking Bad-re (+ Eric Brockovich) hajazó skandináv bűnügyi szériáról van szó, ami sztorijában inkább a Weeds-re hasonlít (kétgyerekes anyuka elkezd marihuánával üzletelni a férje halála után, hogy el tudja tartani a családját)
 • Sorozatterv: One Hit Wonders – csatorna nélkül, készítő: Ryan Murphy, évados antológia, az S1 főszereplője Gwyneth Paltrow lenne, egy negyvenes nőről, aki 15 évvel nagy slágere után csődbe megy, és hívást kap egy lemezkiadóról, hogy álljon össze másik két egyszámos énekessel. A kiadónak persze ezzel hátsó szándékai vannak, de az új együttes igazi inspirációvá válik a nők számára mindenhol. Természetesen lenne benne bőven eredeti dal.
 • Megvásárolták Nick Stone The King Of Swords és Mr Clarinet című könyveinek tévés adaptációs jogait. Miami, 80-as, 90-es évek, kokain cowboy-fénykor és egy ex-zsaru magánnyomozó a bűn és a nemzetközi korrupció hálójában, miközben egy eltűnt, 3 éves kisfiút keres Haiti-ban, és ott találkozik egy bűnözővel, akit 20 évvel korábban ő sittelt le.

© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 19 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhJAws 2015 2.0: Az év sorozatepizódja

Akkor elkezdjük a Junkie Awards-ot. Nemsokára jönnek a szavazógépes “fő” kategóriák, de előtte már kommentben szavazós, JAws 2.0-kategória. Például a legjobb epizódoké.

Ha már minden héten megmondtátok, hogy melyik volt a legjobb sorozatepizód az adott héten, akkor miért ne legyen szó arról, hogy mi volt az év legjobb sorozatepizódja? Ez pedig jó eséllyel a hét legjobb részei közül kerül ki – de nem feltétlenül. Szóval:

Melyik volt a 2015-ös év legjobb sikerült sorozatepizódja? Miért?
(Spoilert ne írjatok, ha lehet.)

(Ne versenyként fogjátok fel, hanem úgy, hogy ezáltal kaphatunk egy megközelítő képet az össznépi véleményről – szóval nem kötelező egy sorozat esetében ugyanarra a részre szavazni, csak azért, hogy nyerjen, jobban néz ki a széles választék. Ha valaki összeszámolja pár nap múlva a szavazatokat kommentben, kirakjuk a top10-et külön posztban.)

Tavaly egyébként a Hannibal – 2×13 nyert hatalmas fölénnyel a True Detective – 1×04 és a The Walking Dead – 5×01 előtt, de az első tízbe befért még egy The Walking Dead, Game of Thrones, The Killing, Sherlock, Supernatural, Sons of Anarchy-rész, valamint két The Leftovers-epizód, és a Black Mirror karácsony különszáma.

A tovább mögött megtalálhatjátok a hét legjobb epizódjait (na, ki találja ki, melyik sorozat nyert a legtöbbször?), időben visszafele. Persze azt sem szabad feledni, hogy sok olyan sorozat volt, mely rendre 2-3. helyre futott be, szóval ezeknél jóval több sorozat volt ott az élbolyban.(...)
Read the rest of JAws 2015 2.0: Az év sorozatepizódja (288 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 225 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhA hét legjobb sorozatepizódja

(Legutóbbi kedvenceitek.) A tisztesség kedvéért, hogy meglegyen, álljék itt, hogy a múlt hét legjobb sorozatepizódja szerintetek a Fargo – 2×10 volt, mögött a Homeland – 5×11 és a The Big Bang Theory – 9×11 következett (TBBT-jelenlét, és nem csak a Star Wars-premier miatt, talán), a harmadik helyre pedig a Luther 4. évados nyitánya, a The Expanse pilotja és még a Survivor fináléja is felfért.

A héten nincs kérdés, mert egyrészt fél hatkor itt az év legjobb epizódja-poszt, másrészt alig volt sorozatepizód, a nézettebb sorozatok közül Aranyélet, The Knick, Homeland, The Affair és Luther ment, meg pár pilot. De persze, aki akar, írja.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 25 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPromóképek: Beowulf: Return To The Shieldlands

A trailer után lássuk promóképeken is a Beowulf-sorozat szereplőgárdáját. Teljes galéria a tovább mögött. Mivel kikerült a pilot, így nemsokára lehet, hogy lesz pilotkritika is.

Promóképek: Beowulf: Return To The Shieldlands

(...)
Read the rest of Promóképek: Beowulf: Return To The Shieldlands (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 4 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhStar Wars @ Conan

Oké, lehet, hogy ez lesz az utolsó Star Wars-os talkshow-videó, de nagyjából mindegyik éjszakai műsorvezető megrágta a témát. Conan pár szerencsétlen mellékszereplőt (Jango Fett, Bib Fortuna, Oola) mutat be kajálás közben, akik azon szomorkodnak, hogy nem kerültek be a Force Awakens-be. És akkor jön egy tapló. A vicces jelenet a tovább mögött, benne: TJ Miller, Ron Funches, Andy Richter és mások.

(Egyébként a most híressé vált szereplőkre sokan emlékezhetnek tévésorozatból, hiszen John Boyega a legutóbbi 24-szezonban volt visszatérő, Adam Driver, ugye, állandó a Girls-ben, Oscar Isaac idén tévézett a Show Me a Hero-ban, Gwendoline Christie Game of Thrones-ozik. Őket természetesen már én is láttam korábban, viszont Daisy Ridley-re kíváncsi lennék, mert ő random vendégszereplő volt tavaly olyan sorozatokban, mint a Silent Witness, a Mr. Selfridge, a Youngers vagy a Toast of London.)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags: ,

Feed enhanced by Better Feed from OzhA tündérmese

Már javában gyártja az Amazon a Sneaky Pete első szezonját, gondoltam, kirakom hozzá ezt a plakátot. A pilotot, aminek egyébként egyik készítője Bryan Cranston (a másik pedig a House apuja, David Shore), a CBS májusban nem rendelte be a sorozatnak, cserébe az Amazon átvette, soron kívül bemutatta, majd a visszajelzéseknek köszönhetően be is rendelte a teljes szezont. (Kritikánk róla itt.)

Szépek az ilyen történetek. Vajon hány passzolt sorozatnak lehetne hasonló sorsa, ha nem ismert mondjuk a készítője?

És ez ugye azt jelenti, hogy Giovanni Ribisi, Marin Ireland és Margo Martindale is platformot váltott.

A tündérmese


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhA három kilences

Itt van, hogy miért nagyváros.

A három kilencesAranyélet: vége az 1. évadnak

A végén kurvára benyújtják a számlát.

Akkor elkezdődött valami a magyar sorozatgyártásban? Oké, korábban volt Terápiánk, ami inkább kamaradarab volt, meg Társas játékunk, de romkomokat korábban is láttunk már, igaz moziban. Viszont az Aranyélet végre igazi zsánerdarab, bűnügyi dráma. És az se tévesszen meg senkit, hogy hivatalosan ez is feldolgozás, hiszen nem sokban hasonlít az eredetire, s maga a sorozat esszenciája is összetéveszthetetlenül magyaros.

Aranyélet: vége az 1. évadnak

Persze a fenti nagy szavakhoz a műfaj nem elég, a minőség is kell, itt pedig az megvolt. Tudom, hogy közel sem mindenki állt be a sorba csápolni, de mi a pilotnál és később is nagyon lelkesek voltunk, és a végére is csak azt tudom mondani, hogy bár rövid volt a szezon, de abszolút tetszett a sorozat – és hiszem, hogy nem csak a magyar mivolta miatt jött be.

Oké, azt elismerem, hogy a kezdésnél (már-már szokásom szerint) lelkesebb voltam, de a végére sem sokat változott a véleményem, maximum azt sajnáltam, hogy nem robogott gyorsabban és erőteljesebben a végkifejlet felé a vonat, nem lett egyre jobb és jobb, amit látunk, annak ellenére, hogy a gépezet érezhetően flottabbul, nagyobb összhangban haladt.

Aranyélet: vége az 1. évadnak

Nyilván hatásosabb lett volna egy folyamatosan emelkedő görbe, de így sincs miért panaszkodni, még akkor sem, ha a legvégére az első évad egy nagy alapozás látszatát kelthette az (esetleges) folytatásra. Persze a megkedvelt karakterek, illetve a jó pár emlékezetes jelenet rögtön feledtette velem a most kibukó elemzőbb énemet, amikor nézem a sorozatot, nem ilyesmin agyalok.

De alapvetően, mint egyébként gyakran a sorozatoknál, nagyjából egy status quo-változást láttunk, valamint egy-két kivétellel, pár szóval leírható egyéni történeteket, karakterutakat. Azonban ezeket jó volt nézni. Most komolyan használjam ezt a szót? Beszippantott, na!

Aranyélet: vége az 1. évadnak

Láthattuk, ahogy az ingatag alapokra építkező kölcsönházban, újgazdagként, magát stiklikkel fenntartó szélhámos család élete széthullik, ahogy az apa megpróbál új életet kezdeni (totálisan esélytelenül), s azt, ahogy a múltja egyre mélyebbre és mélyebbre húzza őt. Miképp azt is, még ha kissé pillanatképesen is, hogy mindezt a családja, főleg a két gyerek miképp szenvedi meg.

Annak mondjuk jobban örültem volna, ha kissé kapkodnak, de Janka sztoriját jobban végigviszik, s (már most?) kisül belőle egy jóféle long con, mintsem a “valami van”-megoldás és az érzelmi vívódás mellett teszik le a voksukat. Tudom, hogy ő a leginkább negatív szereplő, s úgy tűnik hülyeség tőle elvárni ilyesmit, de azt hittem, hogy a pénz mellett nem a család ellenében teszi le a voksát, hanem azzal együtt. (Ahogy kommentben is szó van róla: valljuk meg, nagyobb meglepetésektől azért mentes volt a szezon.)

Aranyélet: vége az 1. évadnak

Amiben azonban mindenképpen idén az Aranyélet bizonyult számomra nyerőnek a hazai sorozatok közül, az az ambíció volt, mind a csatorna, mind a résztvevők (néhány nagyon jó színészválasztás rengeteget számított), mind a készítők részéről.

Eleve az, hogy az HBO ennyi pénzt beleölt a sorozatban, eleve az, hogy nem fogták vissza magukat, s ha voltak rendezői elképzelések, amiket ki lehetett váltani olcsóbb megoldásokkal, akkor nem az utóbbi utat választották, és persze azzal, hogy az írók és a rendezők mertek “nagyot álmodni” – és itt nem csak az itthon szinte példa nélkül autós üldözésre, vagy az 1×07-végén a hosszú, vágás nélküli jelenetre gondolok, hanem apróságokra is, helyszínválasztásra, vagy a rutint kerülő beállításokra.

Aranyélet: vége az 1. évadnak

A végére csak egy apróság: a cliffhanger. Az nagy csalódás volt. De csak azért, mert én tényleg szeretem az ütés cliff-eket, amikor az ember veri a fejét a falba. Sajnos az Aranyélet végén csak valami légypiszok volt, aminél még talán az is jobb lett volna, ha nem próbálnak meg cliffhanger-t csinálni. Bár lehet, hogy ezt nem is szánták annak. Mindegy.

Persze összességében nem tudok mást mondani, mint hogy az Aranyélet kötelezően nézős volt számomra, és maradok a második szezonra is, mert kizárt, hogy ne legyen.

Aranyélet: vége az 1. évadnak

Bár annak ellenére, hogy ezt abszolút darálós sorozatnak láttam, valahol sajnáltam, hogy a szezont két négyes adagban néztem meg, és nem húztam el az élményt 8 hétre. Lehet, hogy így ütősebb volt, és a hullámzásokon könnyebben átléptem, de tuti, hogy kimaradtam abból az élményből, hogy várjam a következő részeket. De hát ez a darálással jár.

Aranyélet: vége az 1. évadnak

A sorozat teljes szezonját az HBO már december 6-án elérhetővé tette az HBO GO-n, a tévében vasárnap lesz a finálé.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 15 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhMagyar nézettség (2015. december 14-20.)

(Múlt heti nézettség.) A Hungary’s Got Talent a fináléra se hozott kiugró számokat (nem is lesz jövőre), a Válótársak pedig hiába volt múlt héten a legnézettebb sorozat a célközönségnél, mert egy hét alatt sok nézőt vesztettek a srácok. Ennyit jelent a bulvár?

A Szulejmán és a Dr. Csont viszont erősödött a múlt héthez képest, így most ezeknek a sorozatoknak a rajongói örülhetnek. Az RTL Klub büszke lehet a Keresem a családom nézettségére is, mert a műsor minden héten megbízhatóan hozta a jó nézettséget.

A Dunán évadmaximummal zárt a Fölszállott a páva, és ismét szépen teljesített a Magyarország, szeretlek! A toplistákon is találunk érdekességeket, mivel teljes nézettségben az ötödik helyre küzdötte fel magát Walker, a texasi kopó. A 18-49-es listából pedig az is kiderül, hogy a Cool-on többen nézték a CSI-t, mint az RTL Klubon, a Family Guy pedig beverekedte magát a TOP 10-be.

A konkrét számokat – és a két toplistát – a tovább mögött találjátok.(...)
Read the rest of Magyar nézettség (2015. december 14-20.) (434 words)


© Desmond Wallace for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhPromóképek: And Then There Were None

Agatha Christie karácsonyra? A BBC1 minisorozata 26-án kezd, és már a címe alapján is kitalálható, hogy a Tíz kicsi néger alapsztorijára fog épülni. Lássuk a szereplőket a tovább mögötti galériában.

Promóképek: And Then There Were None

(...)
Read the rest of Promóképek: And Then There Were None (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 16 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhStayin’ Alive via Star Wars

A The Tonight Show-ban a Star Wars 7 premierjét ünnepelendő összevágtak egy Stayin’ Alive-ot a korábbi filmekből, vagyis az SW-s karakterek mondatai alapján áll össze a Bee Gees híres slágere. Természetesen a vége a legjobb. Videó a tovább mögött.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh