Monthly Archives: augusztus 2015A következő Fear The Walkind Dead tartalmából

Most lesz egy hét szünet, szóval a jövő hét utáni rész tartalmát kapjuk. Arról, hogy mi történt a legutóbbi epizódban, már született kibeszélő. A spoilermániásoknak meg itt a folytatás promója a tovább mögött.

(...)
Read the rest of A következő Fear The Walkind Dead tartalmából (0 words)


© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhFear The Walking Dead – 1×02: This doesn’t end

article_main_1781 Nézem a részt, nem rossz, és már most folytatnám a jövő heti epizóddal, mégis csak egy extrának érződik a The Walking Dead mellé, nem önálló terméknek. Legalábbis egyelőre. Fear The Walking Dead – 1×02: This doesn’t end A fentebb említetthez talán az is hozzátartozik, hogy egy szétvágott film eddig a sorozat. Gondolom ezért nézetné tovább magát már most. Nyilván több átívelős széria van, de rengetegnél nem kap el ez az érzés, még az anyasorozatnál sem. És látom, hogy itt is van a heti résznek íve, de… talán a 24 korai évadjaira hasonlít intenzitásban. A héten alig egy délutánt kaptunk, hiszen borzasztó gyorsan omlik össze a társadalom a zombik csámcsogásának hangjára. A főszereplők természetesen azt csinálják, amit mindenki tenne: összeszedik szeretteiket, és utána biztonságosabb helyre akarnak menekülni. Mindeközben persze rengeteg buktatóval. Fear The Walking Dead – 1×02: This doesn’t end Nyilván nem real time a Fear, de a feszültséget rendesen megdobja, hogy nem napok telnek el. Senki sem pihenhet meg, miközben elszabadul a pokol. Továbbra is jobb horrorfilmes kliséket használják, vannak feszült jelenetek, és igazából van súlya az első zombiöléseknek is. Nem olyan rutin ez még, mint Rick-ék túlélése. Mondjuk talán a vége kivételével annyira kemény döntéseket még nem is kellett hozniuk, csak önvédelem volt. Az egyetlen, ami tényleg rontja az élvezetet, amikor elhúznak olyan információkat, amiket mi tudunk. Nyilván nem véletlenül nem én ülök a Fear The Walking Dead írószobájában, de amikor a lány megharapott barátjához mennek a szülők, és ott találgatnak, azt a jelenetet nem húztam volna ki ennyire. A sorozat jobban működik, amikor alapvetően feszült helyzethez ad nekünk pluszt, hogy ismerjük a nagy képet. Fear The Walking Dead – 1×02: This doesn’t end Szóval még nem tudom annyira külön kezelni, viszont simán 8/10 lett nálam a folytatás. Egy baromi hangulatos zombifilmet kapunk egyelőre.
© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 6 comments | Add to del.icio.us Post tags:   Feed enhanced by Better Feed from Ozh


The 5th Wave-előzetes: a fiatalok mentenek meg minket az űrlényektől!

Újabb YA feldolgozás. Az űrlények támadnak, eddig 4 hullám volt, épphogy túléltük, de jön az 5. Mindeközben egy lány próbálja megtalálni az öccsét a posztapok Földön. Meg valami szerelmi háromszög is van. Na jó, egy kicsit ironikus vagyok, de elsőre nem is néz ki rosszul, és a főszereplő Chloe Moretz színésznek sem a legrosszabb.

The 5th Wave-előzetes: a fiatalok mentenek meg minket az űrlényektől!

A tovább mögött nézhető az 5. hullám trailere.Emlékeztető: Murdoch nyomozó rejtélyei 8. évad

Ma. 21:00. STORY4. Murdoch Mysteries – 8×01 – most látom, hogy a 8 évad ellenére még sosem volt írásunk a sorozatról. Valakinek lenne kedve egy ajánlót kanyarintani? Nekem speciel egyébként nagy szívfájdalmam, hogy még mindig nem kezdtem bele, pedig a kosztümös krimi az egyik kedvenc műfajon. Na, talán majd most, hogy itt említettem.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhConcussion-előzetes: Will Smith az Oscarra hajt?

Sajnálom, de amikor meghallottam, hogy milyen stílusban fog végig beszélni a filmben, akkor rögtön az jutott eszembe, hogy újra releváns akar lenni. Persze sokaknak még mindig jól hangzik a neve, de a Legenda vagyok óta nem sok jót villantott. Hát most megpróbál.

A film arról a doktorról szól, aki az amerikai foci kapcsán elkezdte vizsgálni, hogy a folyamatos fejsérülés milyen hatással van a játékosokra. Gondolhatjátok, hogy nem túl egészséges. Természetesen ennek a felszínre kerülését mindenki el akarta kerülni, aki pénzt csinál a sportból.

Concussion-előzetes: Will Smith az Oscarra hajt?

Sajnos tipikus drámának tűnik, és kicsit vicces, ahogy Will beszél, teljes erőlködésszag. Persze lehet ti máshogy gondoljátok. A tovább mögött nézhető a videó.


Concussion-előzetes: Will Smith az Oscarra hajt?Finálé előtt: Scream

A kibeszélő itt, a gyilkostippelde itta Scream fináléjának előzetese pedig a tovább mögött.

Nemsokára mindenki derül, mert minden kiderül? Nem olvastam a gyilkossal, gyilkosokkal kapcsolatos kombinálásokat, de mostanság jutott az az eszembe, hogy simán meghúzhatják azt, hogy az 1×10-re nem oldódik meg semmi, csak kapunk egy nagy cliffhanger-t, nem? (Már persze, ha nem nyilatkozták előtte az ellentétét.) És ennek szerintem nem nagyon örülnék.

Finálé előtt: Scream

Mint ahogy annak sem örültem, hogy bár valamilyen szinten a szezon közepéhez képest felpörgött a sorozat, és az 1×09 sem volt rossz, de annyira tipikusnak tűnt és átlátszónak (a rendőr, a tanár…), hogy mégsem voltam oda érte különösebben. Persze lehet, hogy a finálé után majd elismerően fogok csettinteni, de jelenleg csak a tipikus jeleken és a félrevezetéseken bosszankodom inkább.

Még a Pulp Fiction-ös tánc sem dobott fel. Na, de majd szerdán. Mint írtam, fináléelőzetes a tovább mögött, lehet kikockázni.

(...)
Read the rest of Finálé előtt: Scream (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhBlockbuster watch: Nyárvégi vesszőfutás: Part 2.

A kacatok előző héten megkezdett leselejtezése elérkezett a következő etapjához, ami ismét hatalmas kritikai és/vagy anyagi bukásokkal járt, így a Straight outta compton zsinórban a 3. hétvégéjét zárta győztesként.

Blockbuster watch: Nyárvégi vesszőfutás: Part 2.

Bármilyen meglepő is már manapság, egy jó 7-8 éve Owen Wilson még stabil B+os sztárocskaként tengődött, nem egyszer 10 millió körüli pénzeket leakasztva egy-egy szerepért, ám azóta megkopott a kisfiús sárm, és a filmválasztásoknál is akadtak durva kapufák. Ennek tükrében jött a divatos végső nagy megfejtés: karrier reboot lesz esedékes, ami a No Escape-ként materializálódott, és kőkemény – kvázi túlélőhorroros – akciófilmként díszeleg a színész önéletrajzában. A Dél-Kelet Ázsiában túlélési nehézségekkel küszködő család története megfejelve egy immár másodszor kőkemény öreggé (hello November Man) kicombosodott Pierce Brosnannel is bukott, mint annak a rendje. A Weinstein company forgalmazása a hétközi szerdai premierrel együtt is alig kúszott 10 millió fölé, a hétvégét pedig teljes közömbösség mellett 8.2 millióval zárta.

A legnagyobb meglepetés az elmúlt napokban egyértelműen a vallásos közönséget megcélzó War Room volt, ami végül a második helyre futott be, és a legrosszabb kritikák ellenére majdnem 10.000 dolláros mozinkénti átlagot hozva 11 milliót hozott csupán 1135 vászonról. A keresztény filmek még szépen is szokták magukat tartani, ám ilyen nézői visszajelzések mellett csoda lenne, ha rajtra rátriplázna, szóval neki is valahol a No Escape 25 milliója lehet a plafon.

És akkor a végére marad a csúnya. A DJ világban önmegvalósító Zac Efron olyan pusztulatos mozinkénti átlagot produkált, amelynél rosszabbat a 80-as évek eleji nyilvántartás óta, több, mint 2000 vásznon csupán három másik film volt képes. A We are your friends, 1.8 milliójába 2333 vászonról még belerúgni is kár – viszonyítási alapként a múlt héten végtelenül lesajnált American ultra még a második hétvégéjén is rávert egy miskát. (p.s.: remélem ez azért nem veszi el Emily Ratajkowski kedvét attól, hogy továbbra is már-már balesetveszélyes nemzőszervi teszteket indukáljon szélesvásznú megjelenésével.)

Mellékvágányon megér még pár szót a limitáltan startoló Z for Zachariah, amit piedesztálra ugyan nem emeltek, de kifejezetten jó moziként aposztrofáltak a kritikusok… nem úgy azonban a nézők. Az óvatos limitált nyitással 58.000 dollárig jutottak 29 moziból Roadside attractionsék, akik idén nyáron a Mr. Holmest egészen 16 millióig kipörgették, itt viszont már a fele is csoda lenne később – ha egyáltalán országos terjesztés lesz belőle valaha.

Míg a Straight outta compton ismét vígan beintett a komplett mezőnynek, addig Kína némileg életet lehelt a Terminator franchise-ba, a Genisys náluk minden idők legjobb 4. nyitónapját hozta, a hétvégén pedig a komplett amerikai bevétel felét 45 milliót. Így összesítettben már 409-nél tart, és a félmilliárdra is lehet esélye. Egy nyárösszegző cikksorozatban pedig majd jól kiokoskodjuk együtt, hogy mennyi esélyt is ad ez a folytatásoknak.Emlékeztető: Maradj talpon! + Ezek megőrültek! + 1 perc és nyersz!

Ez komoly? Pont ma folytatódik három vetélkedő és mindegyik címe felkiáltójelre végződik?

Ma. 18:55. RTL Klub. 1 perc és nyersz! – 4(?)×01
Ma. 19:30. Duna. Maradj talpon! – 4×01
Ma. 20:05. TV2. Ezek megőrültek! – 3×01 (promó)

Majd kiderül, hogy valamelyik változtatott-e a formátumán. Az első ugye egy ügyességi vetélkedő, a második egy “egy a 10 elleni” kvíz, a harmadikban pedig celebek esnek és kelnek, szóval fizikai a dolog.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 4 comments | Add to del.icio.us
Post tags: , ,

Feed enhanced by Better Feed from OzhPilot-mustra: Casanova – 1×01

(Az Amazon megint pilotokat tett ki a weboldalára – most csak kettőt, a Sneaky Pete-ről már írtunk is. Hogy melyiket folytatják, az a nézettségtől és/vagy a fogadtatástól is függ. Egy-két hónapon belül többet tudunk majd.)

Jean-Pierre Jeunet korábban a filmjeivel többször is engem nem igazán érdeklő témát dolgozott fel, de mindig sikerült megfognia a rendezéseivel, szinte minden munkáját imádom. Ezért is voltam kíváncsi arra, hogy mihez kezd egy tévés feladattal, főleg, hogy a 18. századi, rizsporos parókás miliőnél kevésbé tényleg kevesebb dolog érdekel. És ez a pilot sajnos nem is futott be nálam a surranópályán, nem történt meglepetés.

CASANOVA – 1×01 – 4/10

Pilot-mustra: Casanova – 1×01

Oké, nyilván elfogult vagyok negatív irányba, eleve hátránnyal indult nálam a Casanova, de fogjuk rá, hogy a budapesti forgatás és Diego Luna a főszerepben valamennyire kompenzálta a tematika terén elszenvedett mínuszt. Kár, hogy a mérleg másik serpenyőjébe nem sok mindent tudok pakolni.

There is no Casanova…, not anymore.

Szeretem, ha képbe hoznak a pilotok elején, de az zavart, hogy ennyire szájba rágós az expozíció. Mondjuk az alapfelállást az elején ki is írják: Giacomo Casanova, Velence egyik leghírhedtebb polgára volt, legendás nőcsábász, akit 1755-ben letartóztattak és börtönbe vetettek. Két év raboskodás után megszökik, és nincstelenül új életet akar kezdeni. Párizsban.

Pilot-mustra: Casanova – 1×01

Abban a Párizsban, ahol minden pont hátráltatná az új életét, hiszen bármerre fordul, minden erotikával teli, kurtizánok illegetik magukat, pajzán játékok folynak a szalonokban, minden a testiségről szól látszólag – a pilot sem fogja vissza magát, bár azért sosem válik túl explicitté.

Minden adott lenne tehát egy sötét tónusú meséhez egy korabeli szexfüggőről, természetesen mindezt nyakon öntve az ilyenkor már-már kötelező intrikákkal, azonban a főhősön kívül sem a szituációkat, sem a kihívásokat, illetve megoldandó problémákat, sem a mellék karaktereket nem sikerül érdekessé tenni, többek között a cél nélküli dialógok miatt.

Pilot-mustra: Casanova – 1×01

Pedig aztán van itt minden, király elleni merénylet, áskálódó tisztségviselő, brutális kivégzés, és még Madame de Pompadour is, azonban pár felesleges szálat igazán ki lehetett volna vágni, hiszen így is elég beszédes portrét kapunk a korról, és arról, hogy mennyire szélsőségesek a nemek közti viszonyok, hiszen a nők igencsak kiszolgáltatottak.

Nyilván a ruhák szépek, ahogy a helyszínbelsők is, cserébe a háttérbe vetített CGI nagyon mű, de ezek mind mellékes külsőségek, miképp az is, hogy kellemes klasszikus, főleg vonós zenét hallunk a sorozat alatt, no meg operaáriákat – manapság ez ritka élmény. Azt, hogy minden más mennyire lassú és körülményes, mindez nem tudja feledtetni.

Pilot-mustra: Casanova – 1×01

Egy pilot nélküli teljes évadhoz egy ilyen kezdés megfelelő lett volna (de annál nem több!), azonban így nagyon kevés. Pont akkor ér véget az ötveniksz perc, amikor az ide-odacsapódó Casanova végre cselekvésre szánná el magát, amikor végre meginog valamennyire magabiztossága, amikor végre elkezd érdekessé válni a szituáció.

Kár, hogy annyira érdekessé nem válik, hogy a folytatás után áhítozzak.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhThe Simpsons a Minority Report-ban

MR_Hero_FoxFall_896x1920_NY Az nem kifejezés, hogy nem voltam oda a Minority Report kikerül pilotjáért, többek között a lenti miatt sem, mert annyira nem illett oda. Oké, hangulatilag lehet, hogy helye lehetett ilyen idétlenkedéseknek (hadd ne nevezzem kikacsintásnak), mert a főhős eleve szociálisan nulla, esetlenkedő figura, de azért a jövőt kevésbé magától értetődő poénokkal is lehetne jelezni, mint a Super Bowl nyolcvanakármennyi, vagy a The Simpsons 75. évadja. Azért mégiscsak sorozatos poén. És még valóságalapja is lehetne, ha cserélnének szinkronhangokat. (Na, rájön valaki, hogy melyik részből van a snitt?) The Simpsons a Minority Report-banThe Simpsons a Minority Report-ban
© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us Post tags: , Feed enhanced by Better Feed from Ozh


Switched at Birth: folytatódott a 4. évad – írta Sheera

6820 A Switched az Birth jó példa arra, hogyan lehet úgy tinisorozatot csinálni úgy, hogy az ne süllyedjen sekélyes tinidrámába. És ekkor lehet akár kifejezetten komoly témákkal is foglalkozni. A negyedik évad első felében például a nemi erőszak egyik szürke zónáját feszegették az írók, és a félévad-nyitóból kiderült, hogy a mostani etapra talán még nehezebb témát találtak maguknak a készítők, a Dawn-szindrómát. Switched at Birth: folytatódott a 4. évad – írta Sheera Kifejezetten elgondolkodtató, mondhatni tanító jellegű lettek a legutóbbi részek, és ezt a szó legjobb értelmében mondom. A történet még véletlenül sem megy át tanmesébe, egyszerűen csak bemutatja, hogy a szereplői hogyan kezelnek jól vagy rosszul olyan problémákat, amik bárki életében előfordulhatnak. Mindezt pedig szórakoztatóan és szerethető karakterekkel teszi. A sorozatban mindenki megkapja a kellő törődést, megismerhetjük őket, látjuk, hogyan fejlődnek. (A kedvencem Kathryn „változó kori válsága”, amivel a gyerekek felnövését kezeli.) Switched at Birth: folytatódott a 4. évad – írta Sheera Mindig jó látni, ha egy középiskolásokkal foglalkozó sorozat elér addig, amikor a főszereplői fiatal felnőttek lesznek, és tudja is kezelni a megváltozott helyzetet. Ez még részben hátra van a Switched-nek, hiszen Daphne egyetemen van, ami egy viszonylag „védett” világ, Bay-nek pedig csak most jött el az idő, hogy kitalálja, mit is kezd az életével. Toby viszont a házassága óta egyre önállóbb, bár életcélok tekintetében még hagy maga után kívánni valót. Mielőtt belevágok a félévad-nyitó bemutatásába, ejtenék pár szót az előző félévad fő száláról, mert legutóbb a 2. évad közepe táján volt írás a sorozatról a Junkie-n, és igazán kár lenne szó nélkül hagyni. Természetesen innentől spoileresen folytatom. (...) Read the rest of Switched at Birth: folytatódott a 4. évad – írta Sheera (678 words)
© vendegblogger for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us Post tags: Feed enhanced by Better Feed from Ozh


Az Agents of S.H.I.E.L.D. trükkjei

agentshielfd A Marvel sorozatáról van szó, méghozzá annak a trükkfelvételeiről. A klasszikus felépítésű “normál jelenetre rárakjuk az effekt rétegeket” videó nézhető meg a tovább mögött. (...) Read the rest of Az Agents of S.H.I.E.L.D. trükkjei (0 words)
© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us Post tags: Feed enhanced by Better Feed from Ozh


A gyilkos utca?

wicjed Bár az ABC-s újonc, a Wicked City plakátjairól nekem elsőre valami új természetfeletti sorozat ugrott be, mondjuk a True Blood spinoffja, de még véletlenül sem ez a helyzet.
1982-ben játszódik, és a kokaintól meg rock and rolltól pezsgő Sunset Strip-en fura szövetség köttetik nyomozók, újságírók, drogdílerek és partiarcok között, hogy elkapják egy gyilkosságsorozat tetteseit.
Volt hozzá trailer is. A gyilkos utca?A gyilkos utca?


Délelőtti videók 3.: The Trials of Jimmy Rose

JIMMYROSE

Vasárnapi premier volt a The Trials of Jimmy Rose, amire anno azért kaptam fel a fejem, mert Ray Winstone és Amanda Redman a főszereplője. Az ITV 3 részes drámája egy egykori gengszterről és szélhámosról szól, aki 12 év börtön után megpróbálja visszanyerni családja bizalmát és szeretetét, mint férj, apa és nagyapa.

A tovább mögött egy rövidebb és egy hosszabb előzetes.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videók 2.: Faking It

“Ma” kezd Amerikában a Faking It új szezonja, vagy mondhatnám azt is, hogy folytatódik a régi, hiszen még mindig a 2. évadot tapossuk annak ellenére, hogy az tavaly szeptemberben kezdődött el. Éljenek a technikai/anyagi okok?

Mindegy, a tovább mögött a Faking It új részeinek előzetese. És egy másfél perces felhozó, amiből kiderül, hogy eddig mi történt a sorozatban. Kicsit nagyon szappanosnak hat így ledarálva. És ez a rendőrös szál mennyire jött be a nézőknek?


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhDélelőtti videó 1.: You, Me & the Apocalypse

A Cockroaches (ami végül nem lett nagy fanfavorit) után újabb világvége komédiát/dramedy-t nézhetünk meg, csak ez nem posztapokaliptikus lesz, hanem…, ööö, preapokaliptikus? A You, Me and the Apocalypse a Sky1 sorozata lesz, ami szeptember végén premierel, hogy aztán valamikor az NBC is eladja vadiúj szériának.

Annak ellenére, hogy inkább komikus lesz a sorozat (azt írják), az epizódok 1 órásak lesznek (40 percesek, vagy amennyi a Sky1-nak belefér). Szereplők: Rob Lowe, Jenna Fischer, Megan Mullally, Mathew Baynton, Pauline Quirke, Paterson Joseph, Joel Fry.

A történet pár, látszólag egymással semmilyen kapcsolatban nem lévő karakterről szól (lázadó pap, tisztaságmániás cyber-terrorista, joviális bankigazgató, ötcsillagos tábornok, zavarodott árja), akik útja váratlan módon kereszteződik, amikor bejelentik, hogy egy üstökös fog nekiütközni a Földnek. A tovább mögött az első előzetes, de ez még csak hangulatpromó a karakterekkel és az üstökössel.


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhHírhétfő

 • Mai magyar premier: Murdoch nyomozó rejtélyei 8. évad + országoson: Családom és egyéb emberfajták 2. évad + saját gyártásként: Ezek megőrültek! 3. évad, 1 perc és nyersz!, illetve Maradj talpon! új szezon
 • Plusz tegnap megvolt a Show Me a Hero szinkronos premierje.
 • Premier: The Trials of Jimmy Rose + Finálé: Partners in Crime S1 (vendégblogger?), Falling Skies S5 (vendégblogger?), Show Me a Hero S1, The Voice AU S4, America The Beautiful S1, Bar Rescue S4, Who Do You Think You Are? S7, Catch a Cotractor S3, Save My Life: Boston Trauma S1,
 • Magyar premier – FOX: 10.25 Da Vinci démonai (Da Vinci’s Demons) 3. évad
 • Magyar premier – FOX: 11.09 Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) 3. évad
 • Magyar premier – FOX: 11.10 Empire (Empire) 2. évad
 • A Fear The Walking Dead – 1×02-ről beszél: Kim Dickens (Madison), Dave Erickson (a showrunner) + itt is
 • A Falling Skies showrunnerje, David Eick beszél a sorozat fináléjáról.
 • Elhunyt Wes Craven, aki papíron a Scream-tévésorozatnak is executive producere volt, de itt írtunk korábban két sorozattervéről is, ugyanis nemrég készítői szerződést kötött a Universal Cable Productions-szel és a Syfy-nak szállított volna ezeket. Az UCP ezeket tovább viszi Craven szellemében. (Plusz Craven rendezte volt a WGN America The Ten Commandments című sorozatának Thou Shalt Not Kill-epizódját, amire így nem kerülhet sor.)
 • A The Big Bang Theory 9. évadja természetesen foglalkozni fog a Star Wars: Force Awakens premierjével, sőt, egy hosszabb történetszálat is kap az esemény.
 • Írtátok kommentben, hogy Amanda Tapping pénteken és szombaton a Petőfi Irodalmi Múzeumban forgatta az X Company 2×07-es epizódját
 • Interjú: Hugh Dancy (Will – Hannibal), Brian Retzell (a Hannibal zenei főnöke), Julie Benz (Amanda – Defiance), Dana Delany (Crystal – Hand of God)
 • Vendégszerep: Desmond Harrington – Limitless, Shohreh Aghdashloo – Elementary, Sutton Foster – Mad Dogs, Allie Gonino – Baby Daddy (visszatérő), Andrea Savage – Married, Mary Lynn Rajskub – Brooklyn Nine-Nine,
 • Őszi kanadai premierdátumok: 09.04 Continuum S4, 09.06 Lost Girl S5 (folyt), 09.24 Saving Hope S4, 10.04 Heartland S9. 10.05 This Life S1, Murdoch Mysteries S9, 10.14 The Romeo Section S1
 • Őszi angol premierdátumok: 09.03 Cradle To The Grave S1, Boy Meets Girl S1, 09.07 Doc Martin S7, 09.09 Doctor Foster S1, 09.11 Mount Pleasant S5, 09.13 This Is England ’90, 09.19 Doctor Who S9, 09.20 Downton Abbey S6, 09.30 Marle’s Ghosts, You, Me and The End of The World S1, október: Bull S1, november: The Last Panther + őszi új sorozatpremier lesz: Agatha Raisin, Rovers, Lucky Man, The Five, Unforgotten, Jekyll and Hyde, Midwinter of The Spirit, The Frankenstein Chronicles,
 • Őszi ausztrál premierdátumok: 09.13 Peter Allen: Not the Boy Next Door, 09.15 800 Words S1, 09.27 A Place To Call Home S3 (és ahogy olvasom, 09.13-án lesz egy elmaradt 2. évados epizód is?), 10.07 The Principal S1, 10.15 Please Like Me S3, november: The Kettering Incident
 • 09.14-én az ABC #DanceBattle America címmel fog egy táncos különkiadást adni a Dancing with The Stars új szezonjának premierje után. Ennek műsorvezetője Alfonso Ribeiro és Jordin Sparks lesz, s benne 8 csapat fog tánccsatát vívni egymás ellen, hogy a végén a közönség válasszon győztest. A műsort Julianne Hough és Maria Menounos 2013-as közösségi oldalas tánccsatája inspirálta.
 • A minap kezdett Angliában a Celebrity Big Brother 16. évadja és Tila Tequila-t már az első napon kirúgták onnan, mert megint pronáci nézeteit hangsúlyozta Hitler-rel példálózva.

© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 22 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from OzhFight Club gyerekeknek

5 perces animációs hülyülés azzal a felvetéssel, hogy “mi lenne, ha a Fight Club G besorolásúnak készült volna”.Ahelyett, hogy egymással tennék

Több trailer is volt már, irány a címke értük, most itt egy poszter.

Mondjuk ez a nyilas megoldás vicces, mert így “Sleeping People”. Ami egy komoly művészfilmnek hangzik.

Ahelyett, hogy egymással tennékFinálé előtt: The Whispers

A The Whispers is leköszön. Én már rég leköszöntem róla, de fél szemmel azért követem a dolgokat, és abszolút nem bántam meg, hogy nem maradtam. Viszont remélem, akiknek az elején bejött a sorozat, azok továbbra is pozitívan nyilatkoznak róla. Vélemény?

A kibeszélő halott, nyilván nem ez lett az új rajongói scifi, de a halvány esély megvan a 2. szezonra, és a tovább mögötti finálépromó szerint egy jó fináléra is van sansz.(...)
Read the rest of Finálé előtt: The Whispers (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 10 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh