Filmek New Yorkban

Mindenki kiszúrhat magának valamit.



Még 28 színész megkapja

Az akcentus edző újabb színészeket, és filmszerepeket elemzett. Megtudjuk, hogy JLaw mellényúlt, Margot Robbie pedig nem. Meg sok más érdekesség.



Filmek és színek

Egy 2 perces gyönyörű montázs pár nagyon színes filmből.



A digitális filmgyűjtés rákfenéje

Újabb indok arra, hogy online igazából csak a streaming szolgáltatásoknak van értelme. A történet itt kezdődik: egy user kiakadt, hogy a könyvtárából eltűnt három film, amiket az iTunes boltban vett. Amikor azért panaszkodott, hogy ez mi a fene, és a BUY gomb megnyomása után miért is történhet ilyesmi, akkor az Apple kiszúrta pár filmkölcsönzési lehetőséggel […]



A Technicolor mindent megváltoztatott

Itt egy Vox videó, amiben arról beszélnek, hogy a színes film miképp változtatta meg a mozit.



Jaws the Revenge jobb trükkökkel?

Valaki úgy érezte, hogy a Jaws The Revenge megérdemel egy kis felújítást, így az egyik VFX-szel teli jelenetet megpróbálta jobbá tenni. Az lett?



Ethan Hawke és az internet haragja

Nagyon sok idióta site ráugrott a színészre, mivel az arra mert utalni, hogy a képregényfilmek közelében sincsenek a magas művészethez. Kicsit sznobosan hangzik, ezt elismerem, de ez csak egy vélemény egy többnyire művészfilmekben szereplő színésztől, aki a Before trilógiában íróként is közreműködött. Nem azt állítja, hogy szarok, csak azt, hogy más a céljuk, mint egy […]



Mennyi igaz abból a “megtörtént események alapján” állításból

Az informationisbeautiful oldalon összehasonlítják a filmeket a témájukról ismert tényekkel. Alul természetesen ott van a színmagyarázat is, amiről nem dönthető például el, az máshogy van jelölve, mint ahol biztosan eltért Hollywood. Így most talán még jobban látszik, hogy Wolf Of Wall Street felmentett főszereplője milyen rossz ember volt, és hogy az Imitation Game mekkora bullshit.



Repülési instrukciók LEGO karakterekkel

Bár a Lego Movie 2-re még 2019-ig várhatunk, de ha a Turkish légitársasággal utazunk, akkor a biztonsági dolgokat ismertető videóban ott lesznek kedvenc karaktereink. Nyilván repjegy nélkül is meg lehet nézni most.



Mustache Gate

Henry Cavill hülyül a bajszokkal egy interjúban. Tudjuk miért.



Ez tartozik a Disney alá

Akit érdekel, hogy milyen cégek tartoznak a Disney alá, annak itt ez az infógrafika.



James Mangold a túlzó fanokról

A Logan rendezője a twitteren fakadt ki arra, hogy milyen érzelmi nyomást jelentenek a fanok, és a sok túlzásuk szerinte idővel elrettenti majd a normális rendezőket az ilyen rajongókkal bíró franchiseoktól, így azokat végül csak a tehetségtelenek fogják vinni. Gondolom a Star Wars: The Last Jedi körüli banzáj bírta erre a kifakadásra, ahol már ott […]



A Netflix nem áll és állhat le: 12-13 milliárdos költés idén

Az Economist értesülései szerint a Netflix a filmjeire, sorozataira és más tartalmára 13 milliárd dollár körüli összeget fog költeni, vagyis a nagyját már el is költötte, ha azt nézzük, hogy a forgatások hogy zajlanak. Tudják ők is, hogy lassan kapcsolnak a nagyok, indítják a saját szolgáltatásaikat, és addigra elég tartalom kell fenn legyen a Netflixen […]



Táncolnak a lányok

Rengeteg filmből összevágva a szexin táncoló színésznők hada.



Perfection

A múltkor a Her + Lost in Translationnál már leírtam a két film valóvilágbeli kapcsolatát, de ez a kép… ejj.



Már megint táncolnak

Ismét egy sok filmből összeollózott táncolós montázs jut nekünk. Vidám dalok, sok mozgás.



Disney hercegnők modern nőként

Matt Burt lerajzolta, hogy szerinte milyen pályát választottak volna a mesékből ismert lányok.



Gyönyörűen fényképezett filmek

Pár napja a Solomon Society folytatta a 2 éves videóját, és új gyönyörűen fényképezett filmjelenetes montázzsal jelentkezett.



A kézzel rajzolt poszterek múltja

Egy rövid cikk jelent meg az lwl-ben a rajzolt poszterekről, ha valakit ilyesmi érdekelne.



Táncolás a filmekben

Egy baromi jó montázs rengeteg filmből vett táncolással. A videó leírásában ott vannak a címek is, ha valaki egy konkrét műre kíváncsi.