A bekötött szemmel dartsozásnak is több értelme van

A Sztárok és párok című műsort jobb híján azt hiszem vetélkedőnek kell hívni. A lexikális tudásra építő műsorok egy ideje kimentek a divatból, bár a TV2 pont most készül visszahozni a Legyen Ön is Milliomost (Úgy, hogy közben a Tényekben azt a Vágó Istvánt kutyázzák, aki a formátum mellett elég nagy szerepet játszott a műsor sikerében.), mindenesetre az utóbbi időben inkább olyan műsorokkal próbálkoztak, mint az 50 milliós játszma vagy a Pénzt vagy éveket, ahol nem a tudás volt a lényeg. A tévés formátumok kreatívjai egy ideje vért izzadnak, hogy újabb és újabb ötletekkel álljanak elő, amiben ügyesnek és okosnak kell lenni, de közben nem azon múlik a siker, hogy a játékos fel tudja-e idézni, ki volt a miniszterelnök Kossuth Lajos halálakor.

[…] Bővebben!


A nézőt is próbára teszi a Ninja Warrior

A TV2 idén ősszel bemutatott egész pályás letámadásának részeként visszahozta tavalyról az elég sikeres Ninja Warrior nevű vetélkedőt, amiben a kistarcsai műkörömépítő és a szekszárdi grafikus is megmutathatja, hogy ő a legügyesebb és a legerősebb az országban.

Komoly változásokkal tért vissza a műsor, Tillán, a TV2-es műsorok kötelező bútordarabján kívül mindenkit lecseréltek. Mádai Vivien helyett ezúttal már Stohl Luca álldogál a pálya mellett és interjúvolja a játékosok kísérőit. Majka helyére pedig Kasza Tibor érkezett, akinek papíron otthon kellene lennie a kommentátorállásban, hiszen a TV2-nél azt gondolják róla, hogy a csípőből kiosztott beszólások úgy jönnek neki, mint Tiborcz Istvánnak a szállodaépítések. 

[…] Bővebben!


Kasza Tibi is Ninja harcos lesz

Na az van, hogy amikor az ember elhiszi a Borsnak (Andy Vajna lapjának), hogy a TV2-ben (Andy Vajna tévéjében) majd Tilla helyett Stohl András lesz az egyik műsorvezetője, akkor pofára eshet, mert a Bors mint hírforrás, annyira megbízható, mint a Breitbart News. Vagy, és ez most már konteó, direkt szivárogtattak hamis infót, ahogy azt már a TV2 korábban is megtette, mi meg megszívtuk, ahogy nagyjából a teljes magyar sajtó.

Van ez így.

Most viszont itt a rendes sajtóközlemény, ami alapján a leányzó nem úgy fekszik, mint korábban. Tilla ugyanis marad, mellé Kasza Tibi érkezik Majka helyett, azaz osztogattak és nem fosztogattak ugye, és Mádai Vivien helyett is más nő lesz a pálya mellett, Stohl Luca – és nem Fresh Andi, akiről korábban írtunk mi is. Az első évadot május 28-tól hétköznap esténként megismétlik, az új évad forgatása nyáron indul, gyártója az IKO lesz természetesen.

[…] Bővebben!


Kasza Tibi saját magát leplezte le a saját bulvárlapjában

Durván exkluzív tartalommal robbant Kasza Tibi új bulvárlapja, a meglehetősen nemzetközi nevet kapó Top World News. Mint kiderül, Kasza Tibi titokban vette el a menyasszonyát, ami a magyar bulvármédiában tényleg egész jó kis címlapos anyagnak számítana, ha a hírt nem az az oldal hozta volna le, amit maga Kasza Tibi alapított. Első ránézésre a TWN valahol a Blikk, a Ripost és a Bors furcsa szerelemgyerekének tűnik, a cikkcímek tele vannak olyan hangzatos felütésekkel, mint az EZT NEM HISZED EL!, a LEBUKOTT! vagy a MEGMUTATTA!, és alapvetően 100 százalékig bulvártartalommal lehet egyelőre találkozni, bár a rovatfülek szerint lesz itt még szó kultúráról, tudományról és technológiáról is. Egyébként abszolút nem hülyeség Kaszának saját bulvároldalt indítani, hiszen a Facebook-oldala lassan eléri az egymillió követőt, erre pedig már simán lehet híroldalt építeni a magyar piacon. Nem véletlenül van több olyan médiacég is, akinek Kasza valamilyen megállapodás keretében posztolja a cikkeit, ahogy azt tette például korábban a Ripost esetében is.