Új világ köszönt a pornóra a Fülledt utcák második évadában

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy sorozat évada között, másfél vagy két év telik el, elég csak a Westworldre, vagy a Stranger Thingsre gondolni. Az HBO tavalyi évének egyik legjobban sikerült sorozata a Fülledt utcák (The Deuce) tavaly szeptemberben indult, idén pedig majdnem ugyanazon a napon folytatódik is a második évaddal.

[…] Bővebben!


2018-at kicsit lelazsálja az HBO

A Trónok harca záróévadán kívül két eléggé várt sorozat is csak 2019-ben kap majd folytatást, szóval akik azt remélték, idén kapnak újabb Hatalmas kis hazugságok- és True Detective-évadokat, azok csalódni fognak. Ami tuti lesz idén, az a Westworld, a Ballers, a Silicon Valley és még pár vígjáték. Ja, a Deuce második évada sem várható 2019 előtt.


Még mélyebben merülhetünk a pornóipar mocskos titkaiba

David Simon szeptemberben induló sorozatához, a The Deuce-hoz új trailer érkezett, mely még többet villant fel a pornóipar hetvenes évekbeli hajnalából: az ikreket alakító James Franco és a szintén vállalkozói hajlamokkal megáldott szexipari veteránt játszó Maggie Gyllenhaal meglátják a lehetőséget a korabeli New York-i éjszakai életben. Elcsattan egy-két pofon, előkerülnek a pisztolyok is – talán azért, hogy megnyugtassák azokat, akik attól tartanak, Simon legutóbbi sorozatához, a Mutassatok egy hőst-höz hasonlóan nem fog bővelkedni az akcióban.

A nyolcrészes sorozatot magyarul Fülledt utcák címmel vetíti majd az HBO, és szerepel benne még Gary Carr, Margarita Levieva, Emily Meade és Lawrence Gilliard Jr. is. Az első előzetes itt látható.


Pornótól lesz hangos az HBO ősze

Ez itt fent a Deuce előzetese, az HBO-ra ősszel érkező David Simon-George Pelecanos sorozaté, ami az 1970-es és ’80-as évekbe viszi majd el a nézőt, abba a korba, amiben a New York-i Times Square volt a pornó egyik fellegvára, nem pedig a budapesti Gattyán-villa. A The Deuce-ban James Franco lesz a főszereplő, és menten két figurát is hoz majd, Vincent és Frankie Martinót, akik a Times Square mocskában igyekeznek megélni, és a zavarosban halászva a maffia egyik fedőcégének vezetői lesznek. És miben utaznak, kedves olvasó? Hát pornóban és drogban.

A pilotot az a Michelle MacLaren rendezte, aki a Breaking Bad, a Westworld, az X-akták és A hátrahagyottak címá sorozatokban is rendezett, Simon és Pelecanos mellett pedig Franco is producerkedik még. Ami a sorozat ellen szólhat az, hogy a hetvenes évekkel az HBO már befürdött egyszer a Bakelitnek köszönhetően, mellette meg az, hogy már a fenti előzetes is izgalmasabb, mit az a sorozat egésze volt. Az első évad nyolcrészes lesz, bemutató szeptember 10.

Galesz is van: