Szerdai amerikai nézettség (08.15)

(Múlt heti szerdai nézettség) Közel 10M nézővel robbant be a nyár végi szerdákra az America’s Got Talent eredményhirdetője, mégsem tudta igazán felkavarni az állóvizet. A World of Dance semmit sem profitált az erős felvezetésből, a vele egy időben futó Big Brother pedig éppen most hozott új évadcsúcsot, amivel 18-49-ben magabiztosan nyerte a napot. A FOX gasztro […]Keddi amerikai nézettség (08.14)

(Múlt heti keddi nézettség) Országoson minimális változások voltak a legutóbbihoz képest, csak a Castaways esett egy nagyobbat a premierje után, kábelen pedig továbbra is az Animal Kingdom és a Wrecked viszi a leginkább a prímet, utóbbi rá is pakolt egy nagyobb adagot a nyitányára. Országos és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt a top 150-es kábeles […]Hétfői amerikai nézettség (08.13)

(Múlt heti hétfői nézettség.) A Bachelor in Paradise jobban hozott, mint múlt kedden, de a tavalyi hétfői premiert 21%-kal alulmúlta. De ha azt nézzük, hogy idén a The Bachelorette sem volt sokkal erősebb ennél a szintnél, akkor mindjárt szebb megvilágításba kerül az egész. A The Proposal viszont most már egyre nagyobb buktának tűnik, ez már […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (08.11-12) – A Ballers lazán verte a Sharp Objects-et

(Múlt heti hétvégi nézettség.) A CBS vasárnapi blokkját kicsit eltolta a délutáni golfmeccs, ennek ellenére a Big Brother megragadt az évadcsúcson. Volt még egy bónusz Elementary epizód is, ami jobban hozott a hétfői mélypontnál, de eléggé vergődik a sorozat. A Shades of Blue visszaugrott idei rekordjára, az ABC-vetélkedők pedig stabilan hoztak. És vajon a FOX […]Pénteki amerikai nézettség (08.10)

(Múlt heti pénteki nézettség) A pénteki számok elég fájdalmas látványt nyújtanak, különösen a kábeles eredmények, ahol lassan már nagyítóval kell keresni egyes sorozatok nézőit. A TKO csökkent és vele együtt mélypontra zuhant a Whistleblower is. A What Would You Do és a Dateline között pedig ritkán látott holtverseny alakult ki. A legnézettebb a Blue Bloods ismétlése lett. […]Csütörtöki amerikai nézettség (08.09)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) Az NFL-es meccsek miatt teljes volt a káosz az országos csatornákon, ugyanis egyes államokban kis testvéradókon adták le a műsorokat, sorozatokat a hivatalos csatornák helyett, más helyeken pedig késő estére, hajnalra csúszott a sugárzásuk. Ilyenkor előfordul az is, hogy bizonyos állomások variálnak a szokásos műsorrenden és előre veszik a nagyobb prioritást […]Szerdai amerikai nézettség (08.08)

(Múlt heti szerdai nézettség) A Big Brother elkezdett évadcsúcsokkal hasítani, vajon most az 1.6-os szinten fog stagnálni egy darabig? A World of Dance stabil volt, a Masterchef pedig erősödött. A Reverie fináléja tartotta magát, a Burden of Truth viszont lesüllyedt a The Outpost szintjére. A CMA Fest pedig nem hozta annyira lázba a nézőket idén, […]Keddi amerikai nézettség (08.07)

(Múlt heti keddi nézettség) Az America’s Got Talent benézett 2.0 alá, 30%-kal alulmúlva a tavaly ilyenkori 2.7-et, az esésnek köszönhetően a Making It pedig hamar a tizedes tartományba csúszott. A Bachelor in Paradise évadkezdése is jócskán alulmúlta az előző évi premier számait, de legalább az első keddi epizóddal egy szinten volt. A Castaways pedig a start […]Hétfői amerikai nézettség (08.06)

(Múlt heti hétfői nézettség.) A The Bachelorette évadzárós ugrására mindig lehet számítani, és ez most sem volt másképp: közel 40%-ot nőtt egy hét alatt. Az American Ninja Warrior – talán az erősebb konkurencia miatt is – csökkent egy picit, míg a So You Think You Can Dance szinten maradt. Az Elementary katasztrofális mélypontra zuhant, és […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (08.04-05)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) Vasárnap a Big Brother kitört az utóbbi hetek szintjéről, és évadcsúcsot hozott. Az ABC frissen berendelt vetélkedői tartották magukat, kivéve a Celebrity Family Feud-ot, amely csökkent. A Shades of Blue is stabil volt. Kábelen még mindig a Power-é a hatalom, de össznézőben most verte a Chesapeake Shores évadnyitója, amely egyébként erősebben […]Pénteki amerikai nézettség (08.03)

(Múlt heti pénteki nézettség) A CBS-nek többé-kevésbé bejött a TKO péntekre költöztetése, ugyanis a műsor megtartotta összes szerdai nézőjét, ráadásul még a napot is nyerte. Viszont ez továbbra sem nevezhető sikertörténetnek, nem hinném, hogy lesz második évad. A Quantico pedig végleg leköszönt, teljesen lemásolva előző heti számait. Kábelen megzuhant a Wynonna Earp, a Killjoys pedig katasztrofális összeomlást produkált. […]Csütörtöki amerikai nézettség (08.02)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) Az NBC az amerikai foci miatt rövid szünetre küldte a Trial & Errort, ezzel pedig sikerült is nyerniük a napot. Ennek ellenére a Big Brother tartotta magát, és zsinórban már a hatodik 1.5-jét hozta. A The Gong Show és a Take Two is stabilak voltak, a The Four-nak pedig összejött az […]Szerdai amerikai nézettség (08.01) – Mélyponton a The Sinner évadnyitója

(Múlt heti szerdai nézettség) A Big Brother továbbra is stabilan tartja magát, a World of Dance viszont megindult felfelé, így most az American Ninja Warriorral van egy szinten. A Masterchef csökkent egy tizedet, a The Originals nem tudott erősödni az utolsó részére, a Burden of Truth pedig egyelőre nagyobb sikernek tűnik a The Outpostnál. Kábelen […]Keddi amerikai nézettség (07.31)

(Múlt heti keddi nézettség) Az America’s Got Talent erősödött, de a többi veterán reality-hez hasonlóan, őt sem kerülte az átlagosnál nagyobb visszaesés az előző évadhoz képest. Az NBC új reality-je, a Making It premierje még a World of Dance-nél is gyengébben kezdett, de nem is annyira kompatibilis az AGT-vel, mint a táncos műsor. A Beat […]Hétfői amerikai nézettség (07.30)

(Múlt heti hétfői nézettség.) Nem sok változás történt hétfőn: a The Bachelorette tovább esett, csökkentve a hézagot közte és a stabil American Ninja Warrior között. A The Proposal továbbra sem remekel, a Salvation és az Elementary pedig tartották magukat, és ugyancsak stabil volt a So You Think You Can Dance is. Kábelen a Dietland nem […]Szombati és vasárnapi nézettség (07.28-29)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) A Big Brother egyelőre bebetonozódott erre az 1.5-ös szintre, meglátjuk képes lesz-e még jobb számokat is hozni a következő hetekben. A Celebrity Family Feud “szabadnapot vett ki”, amelynek következtében csökkent a Pyramid és a To Tell The Truth. A Shades of Blue erősödött, a CBS új szombati true crime dokusorozata pedig […]Pénteki amerikai nézettség (07.27)

(Múlt heti pénteki nézettség) A Quantico utolsó előtti része stabilan hozott, és a Whistleblower is erősödött. A Masters of Illusion az utóbbi hetekben picit gyengélkedett, de valószínűleg nincs veszélyben. Kábelen picit javított a Raven’s Home, a Wynonna Earp és a Killjoys pedig tartották magukat. Múlt héten dicsértem az Outcast-et, de most teljesen összeomlott, 100 ezren se nézték, […]Csütörtöki amerikai nézettség (07.26)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A Big Brother és a Match Game tartották magukat, a Take Two és a The Gong Show stabil számai pedig azt bizonyítják, hogy az ABC hiába kísérletezett előző héten a helycserével. A The Four megtartotta az évadcsúcsát, így most már egyre szebbnek mondható a teljesítménye. A Trial & Error pedig a […]Szerdai amerikai nézettség (07.25)

(Múlt heti szerdai nézettség) A Big Brother stabilan hozott, és közel járt az évadcsúcshoz, a TKO viszont nevéhez illően “totál KO”. Döbbenet, hogy a CBS 18 éve nem tudott más sikeres nyári reality-t kitermelni a BB-n kívül, zsinórban buknak meg a próbálkozásaik, amelyeket felsorolni is hosszú lenne. 2000 óta mindössze két nyári műsoruk élte túl […]Keddi amerikai nézettség (07.24)

(Múlt heti keddi nézettség) Az America’s Got Talent gyengült, és húzta magával a World of Dance-et is, ami szerdán megmutathatja, mire képes egyedül. A Beat Shazam és a Love Connection az egyik leghűségesebb nézőtáborral rendelkeznek, a The Last Defense viszont mélypontra esett. A CW-n javított a The 100, míg a The Outpost lecsökkent a premier szintjére. […]