Szerdai amerikai nézettség (05.23)

(Múlt heti szerdai nézettség) Fogynak a sorozatok, rövidülnek a listák, és hamarosan a nézettségi posztok is, ha végleg beüt a nyári uborkaszezon. A napot az Empire fináléja nyerte, amely erősödött egy tizedet, de a Star-t már nem tudta felhúzni, így utóbbi “csak” stabilan teljesített. Szépen működött ez a páros, nem is csoda, hogy jövőre is […]Keddi amerikai nézettség (05.22) – Szenved a Legion

(Múlt heti keddi nézettség) A szezon utolsó keddje nem sikerült túl rosszul. A CBS NCIS-napot tartott: a sorozat évadzárója stabilan teljesített, illetve visszatért a 48 Hours: NCIS is, de ez már gyengén muzsikált. A The Voice emelkedéssel zárult, de az American Idol fináléja erősebb volt. Az ABC-n meglepő módon évadminimummal köszönt le a Roseanne, míg […]Hétfői amerikai nézettség (05.21)

(Múlt heti hétfői nézettség.) Három reality is összecsapott hétfő este, amelyek közül az American Idol fináléja diadalmaskodott, míg az idősek körében a The Voice egy fokkal erősebb volt, ennek ellenére csökkent. A DWTS: Athletes zárása viszont javított, így az ABC jó napot zárt. A CBS-en a Man with A Plan fináléja stabilan teljesített, és nem […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (05.19-20)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) A Billboard zenei díjátadó az NBC-re költözött, és tarolt is, évadminimumra rántva az American Idol-t, amely ezúttal már nem ment élőben az egész országban. A gyengébb felvezetés miatt a Deception is visszaesett, bár ennek már nincs jelentősége. Az NCIS: Los Angeles és a Madam Secretary stabilan finálézott, és a Brooklyn Nine-Nine […]Pénteki amerikai nézettség (05.18)

(Múlt heti pénteki nézettség) Ezúttal a Masterchef Junior tört az élre, de csak az egyik epizódjával, a másik rész ugyanis nem hozott valami jól. A Hawaii Five-0 lecsökkent a fináléra, a veterán krimi alaposan visszaesett májusra, az utóbbi hetekben elég csúnya számokat produkált, a Celebrity Undercover Boss viszont stabil maradt. Az NBC-n nem javított a Blindspot a […]Csütörtöki amerikai nézettség (05.17)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A napot a Grey’s Anatomy fináléja nyerte, amely stabilan hozott, és alig egy tizeddel maradt el a tavalyi évadzáró számaitól. A Station 19 kimászott a tizedes tartományból, a What Would You Do visszatérése pedig lazán felülmúlta a Quantico teljesítményét. A CBS-en felemás számokat produkált a Life in Pieces dupla fináléja, de […]Szerdai amerikai nézettség (05.16)

(Múlt heti szerdai nézettség) A Chicago PD helyét a héten egy riportműsor vette át a királyi esküvőről, és talán részben a szinergia megbomlásának is köszönhető, hogy a LO:SVU visszaesett. A The Blacklist fináléja stabilan hozott. A gyengébb konkurencia évadcsúcsra repítette a Code Black-et, amely így már csak egy tizedre van a felvezetéséül szolgáló SEAL Team-től. […]Keddi amerikai nézettség (05.15)

(Múlt heti keddi nézettség) Az NCIS gyorsan visszaesett átlagos szintjére egy héttel Pauley Perrette távozása után. Az NCIS: New Orleans dupla fináléjának első fele megütötte az 1.0-s szintet, majd gyorsan leesett előző heti számaira a második részre. Az ABC-n minden sorozat hozta a legutóbbi számokat, viszont vicces látni, hogy a For The People nagyjából a […]Hétfői amerikai nézettség (05.14)

(Múlt heti hétfői nézettség.) Az élő nézettség nem minden, ezt bizonyítja az is, hogy a kaszált Superior Donuts sokkal sikeresebb a számok alapján, mint a berendelt Elementary. Viszont sok tekintetben minden, hiszen a Lucifer hiába nőtt egyet a fináléjára, a The Resident így is nézettebb maradt a FOX-on. És a vasárnapi American Idol megint erősebb […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (05.12-13)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) Az országos versenyt az American Idol nyerte vasárnap, kábelek a Fear The Walking Dead a király. A Westworld ugyan csökkent, de csak egy mikronnyit, a Killing Eve pedig ugyanilyen mértékben, de képes volt tovább nőni. Fura módon az HBO komédiái egy nagyobbat estek, a Trust-nál pedig kiderült, hogy a múlt hét […]Pénteki amerikai nézettség (05.11)

(Múlt heti pénteki nézettség) Javítottak a CBS krimijei, ráadásul a Blue Bloods-nak ezúttal sikerült felülmúlnia a Hawaii Five-0-t és a napot is nyernie. A Celebrity Undercover Boss viszont gyengébben hozott a MacGyver átlagos számainál. Az ABC sorozatai is összeszedték magukat, 300 ezer nézővel és egy-egy tizeddel gazdagodott a Once Upon A Time és az Agents of SHIELD […]Csütörtöki amerikai nézettség (05.10)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) Sok sorozat finálézott csütörtökön, és több szempontból is érdekes volt ez az este, ugyanis akadt néhány szokatlan felállás a műsorrendben. A CBS szuper napot zárt, ugyanis a The Big Bang Theory kis híján felszökött 3.0-ra, öt tizedet és 2,5M nézőt nőtt egy hét alatt. A Young Sheldon is sokat javított, és […]Szerdai amerikai nézettség (05.09)

(Múlt heti szerdai nézettség) A napot a csökkenő Empire nyerte, míg a frissen berendelt Star szinten maradt. Egyébként kiderült, hogy a spinoff sorsa a jó számok ellenére egy ideig kérdéses volt, mivel igen drága sorozat, a külföldi eladások pedig több téren is nehézkesnek bizonyultak, és nem térülnek meg. A CBS-en stabil volt a Survivor és […]Keddi amerikai nézettség (05.08)

(Múlt heti keddi nézettség) Pauley Perrette távozása alaposan felhúzta az NCIS számait, majdnem 3M néző tért vissza erre az epizódra. A löketből a Bull is profitált egy keveset, az NCIS: New Orleans viszont furcsamód visszaesett. Az NBC-n ismét rosszul hozott a The Voice, a Rise megint stabil volt, a Chicago Med pedig erősödött, ennek ellenére […]Hétfői amerikai nézettség (05.07)

(Múlt heti hétfői nézettség.) Pár érdekesség: 2016-ban hétfőn minden ABC/CBS/NBC sorozat 5M-nál több nézőt produkált. 2018-ban csak egy szkriptelt sorozat érte el ezt a nézettséget. 2016. májusának első hétfőjén a 11 országos sorozatból 10 hozott 1.0-s ratingnél jobbat 18-49-ben. 2018. májusának első hétfőjén 11-ből 1 sorozat. Nem volt jó napjuk a reality-knek, a The Voice […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (05.05-06)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) Szombaton még mindig stabil a Ransom (2,73M; 18-49: 0.3). Az ABC-n vasárnap alig csökkent az American Idol, nagyon bejött az énekes show-nak az országszerte élő adás. A Deception is csak egy tizedet vesztett, és van egy kis esélye az életben maradásra. A CBS-en javított az NCIS: Los Angeles és az Instinct, […]Pénteki amerikai nézettség (05.04)

(Múlt heti pénteki nézettség) Rendkívül csúnyára sikeredett a múlt péntek, a tavasz nagyon odavágott a tévécsatornáknak. A legmagasabb eredmény a 0.7 volt, ami igen tragikus. Brutális mélypontot hozott tehát a Hawaii Five-0, a Blue Bloods és a MacGyver – hihetetlen, de előbbi kettő többszörös holtversenyben még így is nyerte a napot. A Blindspot nem szépített a számain, […]Csütörtöki amerikai nézettség (05.03)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A múlt heti vérfürdő után a sorozatok többségének sikerült visszaállnia, bár azért így is érezhető a tavaszi pangás a számokon. A The Big Bang Theory négy tizedet javult, és felhúzta a Young Sheldon-t és a Mom-ot is. A Life in Pieces és a SWAT azonban már nem kapott a löketből. Az […]Kaszaindex 2017/18 (15.) – Évadzáró

(Előző heti állás.) Ez lesz az évad utolsó kaszaindexe, ugyanis a berendelések/kaszák nagy része valószínűleg megtörténik a jövő hét folyamán. Íme az e heti változások a The Hollywood Reporter legfrissebb információi alapján, de előtte azért álljon itt, hogy az Empire megkapta a zöld utat a folytatásra, így jár neki a (√) jel. Az NBC-n hiába tűnik […]Szerdai amerikai nézettség (05.02) – Megzuhant a Colony

(Múlt heti szerdai nézettség) Csúnya napjuk volt az ABC szitkomjainak: a két veterán, a The Goldbergs és a Modern Family is új mélypontra került, de az American Housewife is benézett a tizedes tartományba. Az Alex, Inc. erősödött köszönhetően annak, hogy végre nem egy ismétlés vezette fel, de ettől még aligha rendelik be. A Designated Survivor […]