Csütörtöki amerikai nézettség (12.06)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A CBS-en meglepő módon pont a crossover-részre hozott évadminimumot a The Big Bang Theory, a Young Sheldon pedig mélypontra került. A Mom stabilan teljesített, de mivel ez kritikus év számára, talán nem ártana picit jobban hoznia ennél. A Murphy Brown is tartotta magát, a SWAT viszont csökkent. Az ABC-n nem hozott […]Szerdai amerikai nézettség (12.05)

(Múlt heti szerdai nézettség) Visszatértek egy hét erejéig a Chicago-sorozatok, és bár szépen teljesítettek (a PD erősödött, a Med stagnált, a Fire pedig csökkent egy tizedet), szerintem többre is képesek lettek volna, ha az NBC nem szünetelteti őket az elmúlt két héten. A napot egyébként ismét holtversenyben nyerte a Survivor és az Empire, azonban mindketten […]Keddi amerikai nézettség (12.04)

(Múlt heti keddi nézettség) A This Is Us eltűnésével máris csúnyábban néz ki az este: a győztes ezúttal a The Voice lett, amely ismét gyengén teljesített egy csökkenéssel. Össznézőben szokás szerint az NCIS uralkodik, de az FBI-t is nézték megint majdnem 10 millióan. Az ABC-n nem kirobbanó siker a The Conners, ráadásul még mindig nem […]Hétfői amerikai nézettség (12.03)

(Múlt heti hétfői nézettség.) Megtörtént a váratlan! Az ABC blokkja nagyon jól teljesített: a The Great Christmas Light Fight erősödött, a The Good Doctor pedig négy tizedet ugrott és új évadcsúcsot hozott! Viszont, vannak aggályok afelől, hogy a Nielsen benézett valamit, ugyanis az ABC két nagy tévés piacon nem volt elérhető, a számok pedig szokatlanul […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (12.01-02)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) A Dancing with the Stars: Juniors nem tudott javulni az ABC-n, a Victoria’s Secret divatbemutató pedig további 40%-ot zuhant a tavalyi 30%-os csökkenés után! Néhány éve még 3.4-es ratinget hozott, de azért így is többen nézték, mint ebben a sávban bármit a közelmúltban. A FOX focis felvezetése szép magasságokba röpítette az […]Pénteki amerikai nézettség (11.30)

(Múlt heti pénteki nézettség) Visszatértek a CBS krimijei, és közülük a MacGyver és a Hawaii Five-0 tudta tartani magát, a Blue Bloods viszont megzuhant. (Megjegyzés: a lejjebb található linken 0.8-as rating szerepel, azonban a Nielsen azóta utólag lefelé módosította a sorozat demóját.) Az ABC-n teljesen egyformán hozott a Child Support új epizódja és ismétlése, míg az NBC-n […]Csütörtöki amerikai nézettség (11.29) – Összeomlott a Will & Grace és az L&O: SVU

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) Hihetetlen, hogy a TBBT-Young Sheldon páros ismétlései is lekörözik egyes komédiák új epizódjait nézettségben. A Mom új mélypontra került a CBS-en, de egy tized még aligha oszt vagy szoroz, míg a Murphy Brown szinten maradt. A SWAT is tartotta magát, és most már hivatalosan is megverte a vergődő Law & Order: […]Szerdai amerikai nézettség (11.28)

(Múlt heti szerdai nézettség) A Survivor végre talpra állt egy dupla epizódnak köszönhetően, és holtversenyben nyerte a napot a szintén erősödő Empire-rel. A Star viszont nem tudott nőni, hiába volt nagyobb a felvezetése, de legalább tartotta magát. Az ABC komédiái többhetes szünetről tértek vissza, és egytől egyig gyengültek. A gyenge láncszemek továbbra is az American […]Keddi amerikai nézettség (11.27)

(Múlt heti keddi nézettség) A This Is Us rajongói fellélegezhetnek, ugyanis a sorozat téli fináléja egy szép ugrással visszatért a 2.0-s tartományba, és a napot is nyerte. A New Amsterdam stabilan köszönt le rövidebb időre, míg a The Voice picit javított. A CBS-en az NCIS-t könnyedén felülmúlta egy ünnepi rajzfilm, ennek fényében pedig dicséretes volt […]Hétfői amerikai nézettség (11.26)

(Múlt heti hétfői nézettség.) Az ABC-n visszatért a The Great Christmas Light Fight, és a DWTS szintjén kezdett, amely mindent elárul a csatorna táncos reality-jének helyzetéről: egy aprópénzbe kerülő ünnepi filler műsor is simán képes hozni a veterán show számait. A The Good Doctor visszaesett a mélypontjára, így folytatódik a zuhanórepülése. Az NBC-n kicsit talpra […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (11.24-25) – Erősen kezdett a Dirty John, mélyponton a Charmed

(Múlt heti hétvégi nézettség.) A CBS vasárnapi blokkját ismét felhúzta a focis felvezetés, legalább is, ami a God Friended Me-t és az NCIS: Los Angeles-t illeti. Előbbi ismét kitört a tizedes tartományból, utóbbi pedig egy tizedet nőtt. Az ABC-n rémesen gyengén búcsúzott a DWTS: Juniors, de a Shark Tank is látott már szebb napokat. A […]Pénteki amerikai nézettség (11.23)

(Múlt heti pénteki nézettség) Országos fronton semmi jelentenivaló nincs, ugyanis a Child Support kivételével semmilyen új tartalom nem volt a csatornákon. A napot holtversenyben nyerte a FOX-on látható egyetemi focimeccs, és A Grincs ismétlése az NBC-n. Aki kíváncsi, megnézheti, hogyan alakult az ünnepi rajzfilmek csatája. Kábelen megzuhant a Z Nation és a Van Helsing, és a Room […]Csütörtöki amerikai nézettség (11.22)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A Hálaadás miatt nem volt sok élet a csatornákon, ami pedig volt, az többnyire az amerikai foci köré összpontosult. A nap egyetlen sorozata a Murphy Brown volt, ami meglepő módon stabilan teljesített, pedig ilyenkor általában összeomlik minden új epizóddal jelentkező széria. A FOX pedig egy Masterchef Junior különkiadásra használta fel a […]Szerdai amerikai nézettség (11.21)

(Múlt heti szerdai nézettség) Szerdán már a Hálaadásra készültek a csatornák, egyedül a CBS sorozatai jelentkeztek új részekkel, és meglepő módon jól döntött a csatorna, ugyanis a SEAL Team és a Criminal Minds is évadcsúcsra ugrott. Különösen utóbbinak jött ez jól, hiszen a tavalyi évadzáró óta nem járt ilyen magasan a veterán krimi. Ez viszont […]Keddi amerikai nézettség (11.20) – 2.0 alatt a This Is Us, vergődik a The Voice

(Múlt heti keddi nézettség) Elég brutálisra sikeredett a Hálaadás előtt kedd este, Csúnya fordulatokat vettek ugyanis a nézettségek. A CBS-en megzuhant az NCIS, aminek hatására csökkent az FBI is és az NCIS: New Orleans is. Az ABC-n folytatódott a The Conners esése, viszont ez még egyáltalán nem volt gond. Ami viszont ez után jött, az […]Hétfői amerikai nézettség (11.19)

(Múlt heti hétfői nézettség.) A Dancing with the Stars évadcsúccsal köszönt le (és össznézőszámban a The Voice-t is legyőzte), viszont a csatornát valószínűleg megriasztották a gyenge számok idén, ugyanis jelen állás szerint elképzelhető, hogy nem lesz tavaszi ciklus. Ezt a műsorvezető tweetelte, miután a csatornától nem kapott konkrét választ arra, hogy mikor folytatódik a műsor, […]Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (11.17-18)

(Múlt heti hétvégi nézettség.) A God Friended Me újra visszaesett a focis felvezetés hiányában, bebizonyítva, hogy (még) nem igazán áll meg a lábán egyedül – bár még így is a CBS legnézettebbje volt. Az NCIS: Los Angeles és a Madam Secretary viszont tartották magukat. Az ABC-n javított a DWTS: Juniors és a Shark Tank is, […]Pénteki amerikai nézettség (11.16)

(Múlt heti pénteki nézettség) A CBS-en felfelé mozdult el a Blue Bloods és a Hawaii Five-0, míg a MacGyver a blokk leggyengébb láncszemeként szinten maradt. A Last Man Standing tendenciája elég ingadozó, most picit megzuhant, és visszarántotta a The Cool Kids-et is a tizedes tartományba, viszont továbbra is uralják a péntek estéket. Az ABC-n gyönyörű évadcsúcsra ugrott […]Csütörtöki amerikai nézettség (11.15) – Mélyponton a Will & Grace és az LO:SVU

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) Annak ellenére, hogy az amerikai foci erősödött és masszív nézettséggel bír, több csatorna is remekül teljesített ellene. A CBS-en például szinten maradt a The Big Bang Theory és a Young Sheldon, míg a Mom, a Murphy Brown és a SWAT erősödött – utóbbi nem csak, hogy kimászott a mélypontjáról, de még […]Szerdai amerikai nézettség (11.14)

(Múlt heti szerdai nézettség) Az ABC country díjátadóra cserélte a szerdai blokkját, és könnyedén nyerte is vele a napot, annak ellenére, hogy a CMA Awards jócskán megzuhant egy év alatt, tavaly 3.2-es ratinget produkált. A Chicago-sorozatok remekül állták a sarat, csupán az idősebb nézők vándoroltak el kissé, illetve a PD csökkent egy picit, de ezúttal […]