Az ifjú Sheldon túlnőhet az Agymenőkön

Az amerikai tévécsatornák minden évben több tucatnyi új sorozatot rendelnek be, hogy hátha valamelyik sikeres lesz, de 10-ből jó eséllyel maximum 3 éli meg a második évadot. Persze mindegyiknek nagy reményekkel vágnak neki, de általában soha senki nem látja előre, hogy melyik lesz az, ami egész világra szóló sikert arat. Mikor bemutatták 2007 őszén a The Big Bang Theory (itthon Agymenők) című sorozatot, valószínűleg senki nem gondolta, hogy ebből lesz az új Jóbarátok, ami nemcsak az amerikai nézettségi listát hódítja meg, de az egész világon népszerű lesz.

[…] Bővebben!


Magyarországra is eljutott végre az Agymenők előzménysorozata

Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat bejött a CBS-nek, tavaly szeptemberben mutatták be, és csütörtök esténként remekül tartja meg az Agymenők nézőit így valószínűleg még hosszú éveken keresztül nézhetjük Sheldon fiatalkorát.

[…] Bővebben!


Egyből sorozatra rendelték be a The Big Bang Theory Sheldonjának gyerekkoráról szóló projektet

Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként John Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive producere is.

A főszerepet a Hatlmas kis hazugságokban Ziggyt alakító Iain Armitage kapta meg, az anyját Zoe Perry (Botrány) alakítja majd. Az apját Lance Barber hozza, a testvéreit Raegan Revord és Montana Jordan. A sztorikat Chuck Lorre, a The Big Bang Theory egyik írója és az új sorozat showrunnerje, Steve Molaro közösen szállítja, de a TBBT egyik alkotója, Bill Prady is benne van a stábban. A sorozatot úgy kell elképzelni, mint egy Malcolm in the Middle-parafrázist, csak éppen a már kiskorában is zseniális Sheldonnal a középpontban.  

És amiért nagyon várós: nem hagyományos, közönség előtt felvett sitcom lesz, hanem egykamerás “filmszerű”, ami csak jót fog tenni neki. A TBBT eddigi évadaiban kismillió alkalommal előjött már Sheldon gyerekkora – ezek az anekdoták komplett sztorik lesznek az előzménysorozatban.