Magyarországra is eljutott végre az Agymenők előzménysorozata

Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat bejött a CBS-nek, tavaly szeptemberben mutatták be, és csütörtök esténként remekül tartja meg az Agymenők nézőit így valószínűleg még hosszú éveken keresztül nézhetjük Sheldon fiatalkorát.

[…] Bővebben!


Egyből sorozatra rendelték be a The Big Bang Theory Sheldonjának gyerekkoráról szóló projektet

Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként John Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive producere is.

A főszerepet a Hatlmas kis hazugságokban Ziggyt alakító Iain Armitage kapta meg, az anyját Zoe Perry (Botrány) alakítja majd. Az apját Lance Barber hozza, a testvéreit Raegan Revord és Montana Jordan. A sztorikat Chuck Lorre, a The Big Bang Theory egyik írója és az új sorozat showrunnerje, Steve Molaro közösen szállítja, de a TBBT egyik alkotója, Bill Prady is benne van a stábban. A sorozatot úgy kell elképzelni, mint egy Malcolm in the Middle-parafrázist, csak éppen a már kiskorában is zseniális Sheldonnal a középpontban.  

És amiért nagyon várós: nem hagyományos, közönség előtt felvett sitcom lesz, hanem egykamerás “filmszerű”, ami csak jót fog tenni neki. A TBBT eddigi évadaiban kismillió alkalommal előjött már Sheldon gyerekkora – ezek az anekdoták komplett sztorik lesznek az előzménysorozatban.