Magyarországra is eljutott végre az Agymenők előzménysorozata

Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat bejött a CBS-nek, tavaly szeptemberben mutatták be, és csütörtök esténként remekül tartja meg az Agymenők nézőit így valószínűleg még hosszú éveken keresztül nézhetjük Sheldon fiatalkorát.

[…] Bővebben!


Előzménysorozatot kap Sheldon az Agymenőkből

A Big Bang Theory/Agymenők főszereplője, Sheldon Cooper (Jim Parsons játssza a BBT-ben), akinek a gyerekkorát mutatná be a Sheldon című új sitcom, mely stílusában a Már megint Malcolmot (Malcolm in the Middle) idézné. A 12 éves csodagyerekről szóló sorozathoz a CBS már be is rendelte a pilotot, melyben a BBT alkotói (Chuck Lorre, Steve Molaro, Bill Prady és producerként Parsons) is részt vennének, írja a Deadline.

Fotó: Getty Images

A Sheldon a tervek szerint párhuzamosan futna az Agymenők tizedik évadával, valahogy úgy, ahogy a Zsivány Egyes az aktuális Star Wars-filmekkel. Mivel az Agymenők jelenleg a legnézettebb vígjáték-sorozat, nagyon el kell rontani valamit ahhoz, hogy a Sheldon bukjon.