Két mellékszereplő is saját Marvel-sorozatot kap

Lassan körvonalazódik, hogy milyen tervei vannak a Disney-nek az új streaming szolgáltatójával, amit a tervek szerint a jövő év végén indít be. Az egészen biztos, hogy a Marvel filmes univerzuma is nagy szerepet kap majd a szolgáltatás népszerűsítésében, Kevin Feige először beszélt arról, hogy milyen elképzeléseik vannak a folytatásról.

[…] Bővebben!


Márciusban tér vissza Jessica Jones

Megváltozott néhány dolog azóta, hogy 2015 novemberében felkerült Netflixre a Jessica Jones című sorozat első évada. A Krysten Ritter főszereplésével készült sorozat olyan témákkal foglalkozott, mint a zaklatás vagy a szexuális erőszak, ami az utóbbi hónapokban, nemcsak az amerikai, de a magyar közbeszédet is meghatározta.

[…] Bővebben!


Ez olyan lesz, mint egy 2017-es Rómeó és Júlia, csak szuperhősökkel

A mozik mellett a tévéket is elárasztották a képregény-adaptációk, a The CW-n nagyon komoly DC-univerzum ki az évek alatt, de a Marvelt sem kell félteni, akiknek fut sorozatuk az ABC-n (Agents of Shield), a Netflixen nem is egy (Daredevil, Jessica Jones és a többiek) és idén már az FX-en is megjelentek az X-Men karakterei (Legion). Ez pedig csak a kezdet, még több új címre lehet számítani, a legújabb játékos pedig az egykori ABC Family, ami egy ideje már Freeform néven fut, akik jövőre több képregényes sorozattal is érkeznek.

2018 elején érkezik majd a Marvel’s Cloak & Dagger 10 epizódja, ami első ránézésre leginkább egy szuperképességekkel feldúsított Rómeó és Júlia történetnek tűnik. Az eredettörténetüket a képregényekhez képest némileg átírták, de ez itthon valószínűleg keveseknek tűnik fel, hiszen a Cloak & Dagger soha nem tartozott a Marvel leghíresebb címei közé. 

[…] Bővebben!


Márciusban jön az újabb Marveles szuperhős Netflixre

Most, hogy az emberek szépen lassan végeznek a Luke Cage-dzsel, ideje volt, hogy a Netflix bejelentse meddig kell várni a következő sorozatos kalandra. Ma pedig meg is érkezett az info a sorozat hivatalos Twitterén. Március 17-én kerül fel mind a 13 rész Netflixre.

Breathe deep. #IronFist pic.twitter.com/RSTKHgJg6I

— Iron Fist (@MarvelIronFist) 2016. október 4.

Ő lesz a Marvel szupercsapatának, a The Defenders-nek az utolsó tagja. Akit további részletek is érdekelnek, annak ajánljuk figyelmébe a Comic Conon bemutatott kedvcsináló videót, itt pedig néhány képet lehet megnézni a forgatásról.


Az aktuálpolitika sem fog hiányozni a legújabb szuperhősös sorozatból

Most hétvégén felkerül Netflixre a legújabb Marvel szuperhősös sorozat a Luke Cage teljes első évada, úgyhogy gyorsan még készítettek hozzá egy kedvcsináló videót. Augusztus elején már érkezett egy több, mint 2 perces előzetes, ami sokkal hangulatosabbra sikerült, szóval hangolódáshoz lehet jobban működik az.

A most kiadott videóból több fogalmunk lehet arról, hogy mire számíthatunk még azon kívül, hogy a főszereplő, akin nem fognak sem az ütések, sem a golyók, igazságosztónak áll és ázsiai kisboltosok segítségére siet. Az előzetes kritikák már a Drót (The Wire) című klasszikus HBO sorozatot emlegették és az új videó is erre a politikai szálra játszik rá leginkább. Bronx problémái és a feketék helyzete, illetve a korrupt politika, valószínűleg mind-mind előkerül majd a 13 epizódos évadban. Poszter és előzetes a tovább mögött.

[…] Bővebben!