A bekötött szemmel dartsozásnak is több értelme van

A Sztárok és párok című műsort jobb híján azt hiszem vetélkedőnek kell hívni. A lexikális tudásra építő műsorok egy ideje kimentek a divatból, bár a TV2 pont most készül visszahozni a Legyen Ön is Milliomost (Úgy, hogy közben a Tényekben azt a Vágó Istvánt kutyázzák, aki a formátum mellett elég nagy szerepet játszott a műsor sikerében.), mindenesetre az utóbbi időben inkább olyan műsorokkal próbálkoztak, mint az 50 milliós játszma vagy a Pénzt vagy éveket, ahol nem a tudás volt a lényeg. A tévés formátumok kreatívjai egy ideje vért izzadnak, hogy újabb és újabb ötletekkel álljanak elő, amiben ügyesnek és okosnak kell lenni, de közben nem azon múlik a siker, hogy a játékos fel tudja-e idézni, ki volt a miniszterelnök Kossuth Lajos halálakor.

[…] Bővebben!


Technikai gebasz miatt maradt el az Appra magyar! második adása

Élőben jelentkezett volna tegnap este Liptai Claudia új műsora a TV2-n, de a technika közbeszólt, és – állítólag – egy keverőpult hibája miatt nem tudták elkezdeni az adást, a helyén Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsora került adásba.


Gundel Takácsot Kasza Tibire cserélte a TV2

Hiába állapodott meg már korábban a legtöbb fontos részletben a műsorvezető és a csatorna, az Áll az alku című műsorban végül mégsem Gundel Takács Gábor nyitogatja majd a táskákat. Pedig magától értetődő választás lett volna, hogy a vetélkedőt korábban már sikerrel vezető Gundel Takács kapja a műsort, de mint azt két hónapja már megírtuk, az ígéretesen induló tárgyalások megszakadtak a TV2 és a műsorvezető között. 

Most pedig már hivatalos: Gundel Takács nélkül tér vissza az Áll az alku, aki a Borsnak csak annyit mondott: “Nem állapodtunk meg.” A lap azt is tudni véli, hogy megvan az utód Kasza Tibor személyében, akit legutóbb A Nagy Duett zsűritagjaként láthattak a nézők.


A celebszivatás soha nem érhet véget

 

Csak szánni tudom azt aki ilyen műsort néz a tv-ben.

hát, a helyzet az, hogy megláttam kik vannak a műsorban és mit csinálnak, majd csendben el is kapcsoltam. ez a televíziózás legalja. és lehet áltatni magunkat azzal, hogy ezt nem kell komolyan venni, és nem kell értéket közvetítenie, de ez valóban csak mentegetőzésnek tűnik.

Leszedtem és kb 15 percig bírtam, nem volt vicces, nagyon nem 🙁

Ezek a kommentek érkeztek, mikor az Ezek megőrültek! tavaly őszi adásáról írtunk. Aki esetleg nem ismerné a műsort, annak úgy lehetne összefoglalni, hogy ez a Celeb vagyok ments ki innen! stílusú celebszivató vetélkedőknek a lehető legfapadosabb változata, amiben hétről hétre 6 különböző celeb szerencsétlenkedik általában rengeteg vazelint felemésztő feladatokban. Volt már itt Zámbó Árpy, Zámbó Krisztián, Gáspár Győző, Gáspár Evelin, Bíró Ica meg Növényi Norbert is. Műsorvezető fronton először a Majka – Rákóczi páros mutatkozott be, aztán tavaly jött TIlla az utóbbi helyére. Idén viszont Majkát a Star Academy-vel járó feladatok miatt felmentették az itteni munkák alól és behozták inkább Kasza Tibit, illetve a korábban már játékosként is bizonyító Cooky-t. A műsor pedig időközben nagyjából semmit sem változott. (Az Ezek megőrültek! felvételen Sixx járt a múlt héten, az arról szóló beszámolót itt lehet elolvasni.)

[…] Bővebben!