Magyarországra is eljutott végre az Agymenők előzménysorozata

Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat bejött a CBS-nek, tavaly szeptemberben mutatták be, és csütörtök esténként remekül tartja meg az Agymenők nézőit így valószínűleg még hosszú éveken keresztül nézhetjük Sheldon fiatalkorát.

[…] Bővebben!


A The Big Bang Theory szereplői tényleg szeretik egymást

Az évek óta a legnézettebb vígjátéknak számító The Big Bang Theory főszereplőinek fizetése mindig is érdekes kérdés volt, hiszen annak idején a főszereplő trió (John Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco) az első évadot még 60 000 dolláros fizuval csinálta végig, a következő háromért már 250 000 dollárt kaptak, aztán egy újabb 100 000 dolláros emelés jött (epizódonként persze), és végül a 8. évadnál jutottak el az egymilliós álomhatárra, ami egészen a mostani, 10. évad végéig érvényben is maradt. 

A többiek közül Kunal Nayyar és Simon Helberg külön alkudozott a producerekkel, nekik 850 000 dollárra sikerült feltornászniuk a fizetésüket, majd bejelentették, hogy Parsonsékkal közösen alkudoznak majd, és ha minden igaz, a 11. évadtól papíron ez az öt szereplő 1,2 millió dollárt keres epizódonként. Mivel egy évben 24 részt forgatnak, az bruttó 28,8 millió dollárra jön ki, olyan, mintha egy bazinagy blockbustert forgatnának évente.

[…] Bővebben!


Jövőre tényleg véget érhet a The Big Bang Theory

A 2015/16-os tévés évad legnézettebb amerikai sorozata ismét a The Big Bang Theory (Agymenők) lett, átlagosan 21,3 millió nézője volt, amihez innen is gratula. 18-49-ben harmadikok lettek az amerikai foci és az Empire című zenés szappanopera mögött, bár ebben a demóban a számaik 11 százalékot estek 2014/15-höz képest. 

Kunal Nayyar, aki a sorozatban Rajesh karakterét alakítja, a londoni MCM Comic-Con-on mondta, hogy a következő évaddal igencsak befejeződik a sorozat.

Egyelőre az a helyzet, hogy az utolsó, 10. évadra készülünk, erre még van szerződésünk, utána nincs. Tudom, hogy ezzel most csalódást okozok sokaknak, de ez van.

Nayyar kijelentését a Hollywood Reporternek nyilatkozó showrunner, Steve Molaro is megerősítette, aki azt mondta a szaklapnak, hogy a 10. évad lesz az utolsó, ő legalábbis így kezeli. A szerződéseket persze meg lehet hosszabbítani, de a helyzet az, hogy jövőre a három főszereplő, Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki fejenként 1,25 millió dollárt kap egy-egy részért, Nayyar, Simon Helberg, Melissa Rauch és Mayim Bialik pedig 600-600 000 dollárt, azaz egy-egy rész úgy indul, hogy csak a színészek fizetésére elmegy 6,15 millió dollár, az pedig Hollywoodban is sok pénz.