2018-at kicsit lelazsálja az HBO

A Trónok harca záróévadán kívül két eléggé várt sorozat is csak 2019-ben kap majd folytatást, szóval akik azt remélték, idén kapnak újabb Hatalmas kis hazugságok- és True Detective-évadokat, azok csalódni fognak. Ami tuti lesz idén, az a Westworld, a Ballers, a Silicon Valley és még pár vígjáték. Ja, a Deuce második évada sem várható 2019 előtt.


Az Alien Covenantból igazolt női főszereplőt a True Detective

A Selma és az Alien Covenant egyik szereplője, Carmen Ejogo lesz Mahershala Ali főszereplőtársa az HBO True Detective című sorozaténak harmadik évadában. Az USA Ozark-régiójában játszódó évad egy évtizedeken át egyre titokzatosabbá váló bizarr bűntettről szól, és három idősíkot ölel majd fel. Ejogo egy Amelia Reardon nevű tanítónőt alakít, aknek közel van két, 1980-ban eltűnt gyerekhez. Ali (Moonlight) játssza Wayne Hays detektívet, aki az ügyben nyomoz majd. A True Detective első évadáról itt, a másodikról meg itt írtunk.


Évtizedeken átívelő rejtélyt ígér a True Detective új évada

Lesz harmadik évad a True Detective (A törvény nevében) című sorozatból – ez már önmagában is hír, de a Variety még néhány részletet is megosztott róla. Egészen idáig nem volt egyértelmű, folytatódik-e az HBO rendkívül jól induló, de a második évaddal jókora csalódást okozó misztikus krimisorozata, de most már biztos, hogy igen – igaz, azt még nem tudni, mikortól láthatók az új részek.

Fotó: Getty Images

Az biztos, hogy a főszereplő az idén a Holdfényben nyújtott alakításáért Oscarral is jutalmazott Mahershala Ali (a 4400 Richard Tylerje és a House of Cards Remy Dantonja) lesz, aki egy Wayne Hays nevű arkansas-i nyomozót játszik majd. A történet az Ozark-hegységben játszódik, és egy kísérteties bűncselekmény áll majd a párhuzamosan több idősíkon játszódó cselekmény középpontjában, mely az évtizedek múltával csak még rejtélyesebb lesz.

A sorozat epizódjait ezúttal az író-alkotó, Nick Pizzolatto rendezi majd, Jeremy Saulnier segítségével – az utóbbi legutóbb a Green Room című horrort jegyezte. Természetesen az összes részt Pizzolatto is írja majd, de lesz egy, amiben David Milch (Deadwood) is besegít majd, ahogy azt már meglebegtettük korábban mi is.


A Deadwood megalkotója segíthet feltámasztani a True Detective-et

Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az HBO nem fogja folytatni Nic Pizzolatto nagy sikerű sorozatát, a két évadot megélt True Detective-et. Most viszont az Entertainment Weekly egy olyan pletykát hozott le, ami szerint mégis van értelme reménykedni a harmadik évadban. 

[…] Bővebben!


Nem érdemes új True Detective évadra várni

Balról a második: Michael Lombardo, mellette Casey Bloys
  • Távozik az amerikai HBO programigazgatója Michael Lombardo.
  • Szó sincs kirúgásról, állítólag a tavalyi Emmy átadó óta (ahol szétnyerte magát az HBO) készíti elő távozását.
  • Casey Bloys az utódja, aki olyan sorozatokat hozott tető alá, mint Az alelnök vagy a Szilícium-völgy
  • Kérdés, hogy mi lesz a drámákkal. Új True Detective évad állítólag nem szerepel a tervek között.

[…] Bővebben!