Elrontottuk a gyomrunkat a Westworld fináléjával

Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit.

[…] Bővebben!


Elrontottuk a gyomrunkat a Westworld fináléjával

Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit.

[…] Bővebben!


Régi ismerős tér vissza a Walking Deadbe

Ha valaki mindenféle apró információt szeretne elkerülni a Walking Dead legújabb, 9. évadával kapcsolatban, az ne olvassa el a bejegyzést, mert egy váratlan meglepetést elspoilerezünk a posztban.

[…] Bővebben!


Régi ismerős tér vissza a Walking Deadbe

Ha valaki mindenféle apró információt szeretne elkerülni a Walking Dead legújabb, 9. évadával kapcsolatban, az ne olvassa el a bejegyzést, mert egy váratlan meglepetést elspoilerezünk a posztban.

[…] Bővebben!


Egy indián mese tette fel a koronát a Westworld második évadára

Nyolcadik epizóddal folytatódott az HBO Westworld című sorozata. Az alábbi poszt spoileresen tárgyalja a rész legfontosabb eseményeit.

[…] Bővebben!


Véres leszámolás a westernskanzenben

A második évad hetedik részével folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit.

[…] Bővebben!


Azt sem bánjuk, ha eltűnnek az emberek Westworldből

A második évad hatodik részével folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményet.

[…] Bővebben!


Megérte várni a sógunvilágra, ugye?

Ötödik epizóddal folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész eseményeit.

[…] Bővebben!


Jó nekünk, hogy ennyi választ kaptunk a Westworldtől?

Negyedik részéhez érkezett a Westworld című sorozat az HBO-n. Alábbi posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb kérdéseit.

[…] Bővebben!


Egy béna ostrom sem rontotta el a Westworld legújabb részét

 

Harmadik epizódjához érkezett a Westworld második évada az HBO-n. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit.

[…] Bővebben!


Ha ez így megy tovább, nem marad semmi Westworldből

Hétfőn új résszel folytatódott az HBO sorozata, a Westworld. Alábbi posztunkban, illetve kommentekben spoileresen beszéljük meg a második évad második epizódjának eseményeit.

[…] Bővebben!


Véres harcokkal folytatódott az Into The Badlands

David Maddent tavaly ősszel nevezték ki az amerikai AMC saját gyártású programjaiért felelős alelnökének. Idén januárban az amerikai újságíróknak arról beszélt, hogy a csatornánál olyan sorozatokat keresnek, amikre illik a “presztízs popkorn” kifejezés. Ezek olyan, valamelyik zsáner sajátosságait magukon viselő sorozatok, amelyek látványosak, de mégis emberi történetekre koncentrálnak. Lényeg tehát, hogy legyenek a sorozatban komoly témák, de mégse vegye magát annyira komolyan, maradjon meg elsősorban szórakoztatónak.

[…] Bővebben!


A Westworld készítői megtrollkodták a rajongókat

A Westworld és a Reddit kapcsolata már az első évadban is érdekes volt, Jonathan Nolan és Lisa Joy showrunnerek többször beszéltek arról, hogy nem annyira örülnek annak, hogy a rajongók egy része annyit foglalkozott a sorozattal, hogy előre lelepleztek néhány nem várt fordulatot a kommentek között.

[…] Bővebben!


A spoilerekről, megint, még egyszer, ismét, de tényleg kurvára utoljára, csak a hisztis spoilerfóbok miatt

Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen.

Spoiler: más szórakozásának elkúrására tökéletesen alkalmas információtöredék egy irodalmi műről, filmről, színdarabról vagy tévéműsorról.

Spoilerfób: aki a fentiektől kiütést kap és bekommentel.

Troll: aki tudja, mi számít spoilernek és mi nem, és direkt bekommenteli az infót.

Emberek, vegyük tudomásul, hogy 2013-at írunk. Akkor és ott tetszenek tévézni, amikor csak akarnak. Ha valaki nem akkor nézi meg az adott sorozatepizódot, amikor azt éppen először adják, az az ő döntése, ha darálni akar, az szíve joga. Azt viszont tessék szépen felfogni, hogy két nappal azután, hogy valami lement a tévében, simán lehet róla beszélni. Mert vannak, akik élőben nézik, és szeretnének róla beszélgetni. Mert ha mindenki állandóan tiszteletben tartja azt, hogy tuti van olyan ember egy adott társaságban, aki mondjuk nem látta a Csillagok háborúja-trilógiát sem, akkor tulajdonképpen tévés, filmes témáról nem is lehet beszélgetni.

Ismerős helyzet? Tessék már egy kicsit ezen elgondolkodni. A comment:com spoilerszabályai:

– a külföldi vetítés után két nappal nem spoiler,

– a magyar vetítés másnapján nem spoiler,

– ha irodalmi mű alapján készült, a szabályok arra is vonatkoznak, azaz ne tessék lelőni a Trónok harca azon történetszálait, amikkel a sorozat még nem foglalkozott,

– Kristin Shepard lőtte le Jockey-t.


Nagyon sok véletlen kellett Versace halálához

Közel sem volt olyan egyértelmű, hogy az American Crime Story az O. J. Simpson történetét feldolgozó, nagy sikerű első évad után Giovanni Versace meggyilkolásának ügyével folytatódik. Egy antológiasorozatról van szó, ami minden évben egy másik, megtörtént bűnesetet mutat be tíz epizódon keresztül. Az egészet Ryan Murphy, az amerikai televíziózás egyik legsikeresebb producere tartja kézben, de rajta kívül mindenki más lecserélődik két évad között.

[…] Bővebben!


A készítő szerint van tíz évad A szolgálólány meséjében

Bruce Miller, a Szolgálólány meséjének a showrunnere interjút adott a Hollywood Reporternek, amiben beszélt a második évadról, a sorozat készítéséről, illetve az igen távoli tervekről is. Elmondta, hogy a sorozat készítése során milyen sokat jelentett nekik, hogy az eredeti regény írója, Margaret Atwood, bent járt az írószobában, kivette a részét a kreatív folyamatokból. Miller azt is elmondta, hogy már az első évad felénél szóba került, hogy egy esetleges második évadban milyen történeteket mesélnének el. 

[…] Bővebben!


Nekiesnek a zombik Deresnek

Jó, tudom, hogy 1) nem zombik, vagyis nem így hívják őket, DE AZOK, és 2) egyértelmű volt, hogy a Trónok harca hetedik évadában a Falon átözönlő élőhalott-sereg előbb-utóbb nekiesik az első útjukba kerülő nagyobb várnak is, az meg ugye Deres, de akkor is hír, és vannak képek is. Szarok, de vannak. Spoileresebb infók az ugrás után.

[…] Bővebben!


Szappanoperába illő fináléval hagyott itt minket másfél évre a Trónok harca

Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit.

[…] Bővebben!


A szemünknek és nem a szívünknek szólt

Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk.

[…] Bővebben!


Idén utoljára még egyszer lefékezett a Trónok harca

A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit.

[…] Bővebben!