Lehalt az HBO oldala a Trónok harcától

Nem bírta a terhelést az hbo.com vasárnap este, amikor Amerikában bemutatták a Trónok harca új évadának első részét. A látogatók egy idő után csak egy hibaüzenetet kaptak az oldalon, de aztán a premier vége felé visszatért az oldal. Gondok akadtak az HBO Now streamingnél is, ott szintén az új epizód első felénél akadtak problémák egyes felhasználóknál. Az HBO megerősítette a Hollywood Reporternek, hogy valóban voltak problémák az HBO Go-val Latin-Amerikában, de egy csapat már dolgozik a problémán.

[…] Bővebben!


Nem olyan nagy durranás az HBO Now, mint gondolták

800 000 előfizető. Ennyit tud az HBO Now, a kábeltévé tévémentesített online streamszolgáltatása. A Now azárt indult el tavaly áprilisban, mert az amerikai HBO-előfizetők, pontosabban azok, akik inkább az HBO GO-n követték a csatornát, sokat hőbörögtek, hogy ne már, miért kell kábeles előfizetés egy online streamszolgáltatáshoz.

Lett nekik az HBO Now, havi 15 dollárért, de annyira csak nem kellett, mert mostanra 1-2 millió ügyfelet prognosztizáltak, és ettől azért el vannak maradva bőven. A Netflix világszerte 76, az USA-ban 44 millió előfizetővel bír, az HBO 138 milliós táborából 31 millió amerikai.     

A HBO Now mellett ugye van még a GO is, ami az előfizetés mellé jár, és pont olyan szolgáltatást nyújt, szóval nem biztos, hogy ettől a terméktől től sokat lehet várni, úgy meg pláne, hogy csak az USA-ban elérhető, a Netflix meg lassan minden tibuktui kunyhóban ott vigyorog.