A szemünknek és nem a szívünknek szólt

A szemünknek és nem a szívünknek szólt

Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk.

[...] Bővebben!

A szemünknek és nem a szívünknek szólt A szemünknek és nem a szívünknek szólt A szemünknek és nem a szívünknek szóltMégsem tér vissza Xena, a harcos hercegnő

Pedig az NBC évekig dolgozott azon, hogy feltámasszák a kilencvenes évek népszerű sorozatát a görög hercegnőről, Xenáról, akit Lucy Lawless alakított. Legutóbbi hírünk az volt róla 2015 végén, hogy a sorozat eredeti producerei azt is szerették volna, ha Lawless is visszatér, de később már az volt a terv, hogy egy másik színésznő játszaná Xenát.

Mégsem tér vissza Xena, a harcos hercegnő

Ebből azonban nem valószínű, hogy lesz bármi is: pár hónappal ezelőtt ugyanis a forgatókönyvíró, Javier Grillo-Marxuach kiszállt a projektből, és ez a jelek szerint az egésznek a halálát is jelentette. Grillo-Marxuach a sorozatot Xena és barátnője, Gabrielle (az eredetiben Renee O'Connor) kapcsolatára hegyezte volna ki - a viszonyukra az eredeti sorozatban csak célzások voltak, illetve a legutolsó részben egy híressé vált csók. 

Az NBC részéről egyébként Jennifer Salke azt mondta, ők továbbra is nyitottak a nálunk is népszerű sorozat feltámasztására, de egyelőre a Xena-reboot nincs napirenden, értesült a Hollywood Reporter.

Mégsem tér vissza Xena, a harcos hercegnő Mégsem tér vissza Xena, a harcos hercegnő Mégsem tér vissza Xena, a harcos hercegnőKifordul a sarkából a világ az új Philip K. Dick adaptációban

Kifordul a sarkából a világ az új Philip K. Dick adaptációban

A következő tévés idény nagy dobása lehet a Philip K. Dick's Electric Dreams című sorozat, ami egy elég széles nemzetközi koprodukcióban készül. Eredetileg az angol Channel4 és az amerikai AMC közös projektje lett volna, ám az AMC az utolsó pillanatban kiszállt a buliból. Helyére jött az Amazon Prime, hogy vigye az amerikai jogokat, az ausztrál jogokért cserébe beszállt partnernek a Stan ausztrál streaming szolgáltató is, így végül elkészülhetett ez a látványosnak ígérkező scifi sorozat, amiből most mutattak két percnyi ízelítőt.

A képen látható disznó-ember még nem is a legfurcsább a sorozatban, amiben lesznek földönkívüliek, gyanús szervezetek és természetesen robotok is.

[...] Bővebben!

Kifordul a sarkából a világ az új Philip K. Dick adaptációban Kifordul a sarkából a világ az új Philip K. Dick adaptációban Kifordul a sarkából a világ az új Philip K. Dick adaptációbanTóásó Előd műsort kap a HírTV-n

Tóásó Előd műsort kap a HírTV-n

Az elvándorolt magyarokról készít műsort ősztől a HírTV, amihez sikerült egy egészen szokatlan műsorvezetőt találni. A hvg.hu információi szerint Tóásó Előd lesz az egyelőre név nélküli riportsorozatnak az arca, amiben Magyarországról kivándorolt embereket mutatnak be. A hvg.hu értesüléseit Tarr Péter, a HírTV vezérigazgató-helyettese is megerősítette.

[...] Bővebben!

Tóásó Előd műsort kap a HírTV-n Tóásó Előd műsort kap a HírTV-n Tóásó Előd műsort kap a HírTV-nSzentpéteri Eszter a TV2-höz igazolt

Szentpéteri Eszter a TV2-höz igazolt

Új képernyős érkezett a TV2 Tényekhez. A csatorna közleményben tudatta, hogy szeptember elsejétől Szentpéteri Eszter lesz "a csatorna hírműsorának állandó élő bejelentkezésének arca". Szentpéteri 1995 májusában kezdett a Magyar Televízióban, ahol három évig dolgozott, majd Székesfehérvárra költözött és itt is dolgozott. 2004 és 2011 között a HírTv-nél dolgozott, majd 2011 óta ismét a közszolgálati csatornán volt látható, például a Balatoni Nyár című műsorban. A C:C-n akkor írtuk róla utoljára, mikor a Bors beszámolt a fitnesz versenyen elért sikereiről.

Szentpéteri Eszter a TV2-höz igazolt Szentpéteri Eszter a TV2-höz igazolt Szentpéteri Eszter a TV2-höz igazoltKirúgták Szorcsik Viktóriát az Év hotele című műsorból

Kirúgták Szorcsik Viktóriát az Év hotele című műsorból

Új műsorvezetőt kap az Év hotele című műsor. Ez az RTL Klubon látható, minden vasárnap 12:30 perctől, egy olyan magazin, aminek minden adásában magyarországi szállodákat mutatnak be, amik közül az év végén a nézők választják ki a legjobbat. (Mondjuk minden hónapban lehet szavazni és nyerni is Facebookon.) Célja a magyar belföldi turizmus népszerűsítése, és nem az RTL Klub, hanem az Interakció Produkció nevű cég gyártja, a csatorna csak a műsoridőt adja a programhoz.

[...] Bővebben!

Kirúgták Szorcsik Viktóriát az Év hotele című műsorból Kirúgták Szorcsik Viktóriát az Év hotele című műsorból Kirúgták Szorcsik Viktóriát az Év hotele című műsorbólA Netflix nem packázik, ha korhatáros szuperhősökről van szó

A Netflix nem packázik, ha korhatáros szuperhősökről van szó

Ma kerül ki a Netflixre az a Defenders c. sorozat, ami a Marvel és a streamer nagy közös projektje. A Netflix ugyebár külön szólósorozatot csinált olyan ismert képregényhősökből, mint Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist, hogy aztán ez a négyes amolyan mini-Bosszúállókként álljon össze a Defendersben. A ma megjelenő sorozatnak kijött az utolsó trailere, amiben Sigourney Weaveren van a hangsúlyt, de még ennél is izgalmasabb, hogy közben megjelent egy másik teaser is, ami szintén a Netflix/Marvel szuperhősös univerzumában játszódik.

[...] Bővebben!

A Netflix nem packázik, ha korhatáros szuperhősökről van szó A Netflix nem packázik, ha korhatáros szuperhősökről van szó A Netflix nem packázik, ha korhatáros szuperhősökről van szóErős sorozatszeptembere lesz az AXN-nek

Erős sorozatszeptembere lesz az AXN-nek

A hónap nagy durranása a szeptember 26-án érkező Elfeledve azaz Absentia című sorozat, ami a Sony saját gyártása, és a pilot alapján bátran ajánlom mindenkinek, mert izgalmas, és megvan benne a “még, még, még” feeling. Új részek kedd esténként 21:55-től, a főszereplő Stana Katic. Emellett jön még a Quantico 2. évad (szeptember 4. 23:00), NCIS: New Orleans 3. évad (szeptember 7. 21:00), Született detektívek 7. évad (szeptember 5. 16:00), A nagy fogás 2. évad (szeptember 16. 18:00) és Tanúk 2. évad (szeptember 23. 21:00) is, sajtóközlemény az ugrás után.

[...] Bővebben!

Erős sorozatszeptembere lesz az AXN-nek Erős sorozatszeptembere lesz az AXN-nek Erős sorozatszeptembere lesz az AXN-nekSzeptemberben új részekkel folytatódik a Konyhafőnök Junior

Szeptemberben új részekkel folytatódik a Konyhafőnök Junior

Szeptember negyedikén folytatódik a Konyhafőnök Junior az RTLII-n. Hétfőn 20:30-tól indul a főzőműsor, amiben 8 és 13 év közötti gyerekek versenyeznek egymással a fődíjért. A zsűri továbbra is Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé hármasból áll össze.

Az évadban hárman is visszatérnek az előző évad kiesettjei közül, hátha most több szerencsével járnak. Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence kapta meg az esélyt, hogy újra bizonyítson. 

 

Szeptemberben új részekkel folytatódik a Konyhafőnök Junior Szeptemberben új részekkel folytatódik a Konyhafőnök Junior Szeptemberben új részekkel folytatódik a Konyhafőnök JuniorJön a Totalcar és a Top Gear új évada is a Viasat 6-ra

Jön a Totalcar és a Top Gear új évada is a Viasat 6-ra

Közleményt kaptunk a Viasat 6-tól, amiben szépen összefoglalták, hogy mire lehet számítani tőlük a hamarosan induló őszi szezonban. A Sony tulajdonában lévő kábeltévé elsősorban férfias műsorokat kínál, így nem meglepő, hogy a két legnagyobb durranásnak a Totalcar negyedik évada, illetve a Top Gear legújabb részei ígérkezik.

Szeptember hetedikén csütörtökön indul majd,Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta műsorának negyedik évada, este 10 órától. A közleményben azt írják, hogy az egyik epizódban tesztelték a világ legnagyobb traktorját, illetve a világon először teszteltek védőháló nélküli lezárt repülőtéren egy Teslát belső égésű motorral.

[...] Bővebben!

Jön a Totalcar és a Top Gear új évada is a Viasat 6-ra Jön a Totalcar és a Top Gear új évada is a Viasat 6-ra Jön a Totalcar és a Top Gear új évada is a Viasat 6-raMennyire ártott a Trónok harca nézettségének az idei balhéhalom?

Mennyire ártott a Trónok harca nézettségének az idei balhéhalom?

Lássuk csak:

 1. Hónapokkal az évadnyitó előtt kiszivárog az évad szinte teljes története.
 2. Hackerek törik fel a cég levelezését és szervereit, ellopnak 1,5 terabyte-nyi adatot
 3. Kiszivárog több bemutatás előtt álló sorozatepizód és a Trónok harca 4. részének forgatókönyve.
 4. A hackerek 6 millió dollárt kérnek.
 5. Egy indiai tévétől a bemutató előtt kiszivárog a 7x04.
 6. Az HBO 250 000 dollárt kínál a hackereknek.
 7. Az HBO Espana véltelenül idő előtt levetíti a 7x06-ot.
 8. Feltörik az HBO Twitterfiókját.

Ha ezek után a nézettség csökkent volna, senki nem csodálkozna, hiszen ha akarja, már mindenki megtudhatja, mi történik az évadban (ez egyáltalán nem biztos), és két részt jóelőre megnézhetett. A nézettség viszont nemhogy nem csökkent, de sorozatrekordokat hozott, az évadzáróra pedig az HBO abszolút rekordja (a Sopranos-finálé tartja) is megdőlhet.

 • 7x01 - 10,1 milló néző (sorozatcsúcs)
 • 7x02 - 9,27 millió
 • 7x03 - 9,24 millió
 • 7x04 - 10,16 millió (sorozatcsúcs)
 • 7x05 - 10,71 millió (sorozatcsúcs)

A Sopranos 11,9 millióval vezeti a filmcsatorna örökranglistáját.

Mennyire ártott a Trónok harca nézettségének az idei balhéhalom? Mennyire ártott a Trónok harca nézettségének az idei balhéhalom? Mennyire ártott a Trónok harca nézettségének az idei balhéhalom?Mennyit is keresett a Cali-kartell a kokóval?

22 500 dollárt félpercenként. Hozzájuk képest Mészáros Lőrinc csak egy gázszerelő.

Mennyit is keresett a Cali-kartell a kokóval? Mennyit is keresett a Cali-kartell a kokóval? Mennyit is keresett a Cali-kartell a kokóval?Balázs a rádiós melója miatt nem megy a dzsungelbe

Balázs a rádiós melója miatt nem megy a dzsungelbe

Azt írja a Bors, hogy az RTL Klub "elvette" Sebestyén Balázstól a Celeb vagyok...ments ki innen! című celebszívatós-dzsungeles műsor vezetését, miközben valószínűleg az történhetett, hogy a tippünk szerint valamikor október végén, a Survivor után kezdődő reality forgatásánál az időeltolódás és a nagy távolság miatt egyszerűen nem megoldható, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János, az eddigi évadok műsorvezetői a helyszínről élőzzenek, mert az ütközik a rádiós melójukkal.

[...] Bővebben!

Balázs a rádiós melója miatt nem megy a dzsungelbe Balázs a rádiós melója miatt nem megy a dzsungelbe Balázs a rádiós melója miatt nem megy a dzsungelbeTévedésből szivárgott ki a következő Trónok harca-rész

Hatalmasat bakizott a spanyol HBO: véletlenségből négy nappal korábban tették közzé a Trónok harca következő részét, a hetedik évad hatodik darabját, írta meg a Telegraph.

[...] Bővebben!

Tévedésből szivárgott ki a következő Trónok harca-rész Tévedésből szivárgott ki a következő Trónok harca-rész Tévedésből szivárgott ki a következő Trónok harca-részTovább rövidül a Tények, a TV2 tényleg megküzd az RTL Klubbal

Tovább rövidül a Tények, a TV2 tényleg megküzd az RTL Klubbal

Évek óta szajkózom, hogy addig, míg félórás fórt ad az RTL-nek, a TV2 esélytelen a hétköznapi nézettségi versenyben. A Tények-Tények Extra kettőse 90 perces adásfolyama eleve észbontó volt, egy hírműsornak nem szabadna félóránál hosszabbnak lennie, de mivel ez volt a hétköznapi műsorstruktúra egyik eladható alapköve, a TV2 annyi pénzt ki akart szedni belőle, amennyit csak tudott. És ezzel halálra is ítélte az estét, hiszen míg az RTL 19:00-től már kezdhette a szórakoztató műsorait tolni, a TV2 még javában híradózott.

Az átalakulás pár héttel ezelőtt indult meg, a Tények 18:00-19:10 között került adásba, majd jött az őszi műsorstruktúra bejelentése tegnap, amiben öt újabb percet faragtak belőle, ma pedig azt tették közzé, hogy a Tények már 18:55-kor elköszön, így végre valahára valós harc alakulhat ki a két tévé között, egy az egyben egymásnak mennek a műsorok, nem lehet zsonglőrködni a számokkal, hogy abban a negyedórában, amikor párhuzamosan ment a két adó műsora, akkor ki volt jobb, végre konkrétan elválik a szar a májtól.

A mostani helyzet szerint a TV2 műsorrendje augusztus 28-tól ez lesz (a Tények Extra válik le teljesen a Tényekről, de hogy hová kerül, az egyelőre nem világos):

18:00 Tények
18:55 Séfek Séfe, gasztronómiai tehetségkutató
20:30 Áll az alku Gundel Takács Gáborral
21:30 Drágám, add az életed!

Az RTL-é pedig ez:

18:00 Híradó
19:00 Survivor
20:15 Éjjel-Nappal Budapest
21:35 Barátok közt

Nagyon várom az első hét számait.

Tovább rövidül a Tények, a TV2 tényleg megküzd az RTL Klubbal Tovább rövidül a Tények, a TV2 tényleg megküzd az RTL Klubbal Tovább rövidül a Tények, a TV2 tényleg megküzd az RTL KlubbalX-Faktor: szeptember 2.

Az RTL első szeptemberi hétvégéje elég erősnek néz ki, elkezdődik az új X-Faktor-évad, amiben Tóth Gabi helyén Radics Gigi ül majd (ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci marad), az első, várhatóan bikicsunájjal is alaposan kistafírungozott részt követően meg jön a Roast, amiben Ganxsta Zollet szopatja majd egy rakás vicces ember meg a Szabó Zsófi-Hadú Péter-páros.

X-Faktor: szeptember 2. X-Faktor: szeptember 2. X-Faktor: szeptember 2.A TV2 egészpályás letámadást indít augusztus 28-án

A TV2 egészpályás letámadást indít augusztus 28-án

Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar, vagy azt, hogy nem akarják elvéreztetni az RTL Survivorja ellen, ami meglehetősen hasonló formátum, ugye, csak nem celebek szívnak benne, hanem kovácsjóskák. Nem baj, hogy nem indul el, így is lesz elég bajunk. Dobozban van még a Ninja Warrior is, lesz ugye Sztárban sztár is, szóval költik az állami pénz műsorra rendesen.

A TV2 ősze a támadás jeligére épül, és úgy néz ki, hogy

 • 18:00 - 19:05 Tények
 • 19:05 - 20:55 Séfek séfe (új gasztroreality Ördög Nóra vezetésével)
 • 20:55 - 22.00 Áll az alku (új évad Gundel Takács Gáborral)
 • 22:00 - 23:20 Drágám, add azt életed! (3. évad)

Az RTL egyelőre csak a Survivort jelentette be az őszi műsorrendből, (ami a Híradó után, 19:00-től lesz majd látható naponta) mármint ami a konkrét időpontokat es premiernapokat illeti, pedig lesz Konyhafőnök VIP, Celeb vagyok, ments ki innen! és Oltári csajok címen egy új napi sorozatuk is, hétvégén meg X-Faktor, és egy Roast is. 

[...] Bővebben!

A TV2 egészpályás letámadást indít augusztus 28-án A TV2 egészpályás letámadást indít augusztus 28-án A TV2 egészpályás letámadást indít augusztus 28-ánIdén utoljára még egyszer lefékezett a Trónok harca

Idén utoljára még egyszer lefékezett a Trónok harca

A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit.

[...] Bővebben!

Idén utoljára még egyszer lefékezett a Trónok harca Idén utoljára még egyszer lefékezett a Trónok harca Idén utoljára még egyszer lefékezett a Trónok harcaNálunk is levetítik az új Marvel-sorozat IMAX-mozikba szánt első részét

A világpremierrel egy időben a Cinema City Aréna Imaxben is látható lesz korlátozott előadásszámmal az Inhumans (Embertelenek) bevezető része, melyet IMAX-kamerákkal forgattak. Az epizódot hat alkalommal mutatják be augusztus 31. (csütörtök) és szeptember 5. (kedd) között, a jegyelővétel pedig a mai napon meg is kezdődött.

Az Inhumansről korábban megírtuk, hogy a duplarészes évadnyitó után az ABC vetíti majd a sorozat többi részét, Magyarországon egyelőre nem tudni, hol lesznek láthatók a további részek. Az eddigi előzetesektől egyébként nem voltunk elájulva.

Nálunk is levetítik az új Marvel-sorozat IMAX-mozikba szánt első részét Nálunk is levetítik az új Marvel-sorozat IMAX-mozikba szánt első részét Nálunk is levetítik az új Marvel-sorozat IMAX-mozikba szánt első részétJeremy Clarkson majdnem meghalt a kórházban

A műsorvezető először beszélt részletesebben a tüdőgyulladásáról, mely miatt még augusztus elején kellett megszakítania családi nyaralását Mallorcán. Egy hete meg is írtuk, hogy az egykori Top Gear-, majd már egy ideje Grand Tour-műsorvezetőt pihenésre ítélték az orvosai, és emiatt el kellett halasztani a műsora forgatását is.

Clarkson vasárnap a Sunday Timesban írta meg a történetét: "Három éjszakán át szenvedtem görcsökkel az ágyamban" - írja, mielőtt elküldték volna kivizsgálásra, miután az orvosa azt mondta, egy hétre be kell feküdnie a kórházba. A műsorvezető eleinte tiltakozott, mondván, hogy az lehetetlen, de az orvos gyorsan leszerelte: "Ha nem teszi, amit mondok, meghal."

Most, hogy kiengedték a kórházból, még két hónap lábadozás vár rá, mielőtt dolgozni kezdhet, és ezt a műsorvezető pokolian nehezen viseli: "Ez a baj a kórházakkal. Az emberek, akiket ott ápolnak, intézményesítettek lesznek, és csak arról bírnak beszélni, hogy melyik nővér melyik gyógyszert hozta be és mikor. Az unalom unalmassá teszi őket. És ha végül kikerülnek onnét, ahogyan én is, és nincs más dolguk két hónapig, mint gyógyulni, a helyzet még rosszabb lesz, mert csak a betegségemről tudok beszélni."

A Grand Tourra idén nyáron rájár a rúd, hiszen júniusban Richard Hammond szenvedett autóbalesetet Svájcban. 

Jeremy Clarkson majdnem meghalt a kórházban Jeremy Clarkson majdnem meghalt a kórházban Jeremy Clarkson majdnem meghalt a kórházban